با سلام.
یک نکته !
از کجا بفهمم که ورژن گوشیم چنده؟
2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
4-سلامتی....؟!؟
ممنون
AYMA![]()
با سلام.
یک نکته !
از کجا بفهمم که ورژن گوشیم چنده؟
2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
4-سلامتی....؟!؟
ممنون
AYMA![]()
2- Maemo.org2-یک سایت خوب برای برنامه های گوشی؟
3-تلفظ صحیح Maemo چیست؟
3. ماعِمو
این که می گن سیستم عاملش تو حالت افقی کار می کنه یعنی چی؟
سلام دوستان
من به اشتباه catalog اولیه گوشیمو پاک کردم اگر کسی میتونه catalog های اولیه رو با ادرساش قرابده
لطفا جواب می دید
سلام خسته نباشین.من الان برنامه PYQT4 FULL INSTALL رو نصب کردم حالا که می خوام برنامه USSD-PAD رو نصب کنم این ارور رو میده UNABLE to installussd-pad.some application packagerequired for the intallation are missing. لطفا راهنمایی کنید جه کار باید کنم؟؟ من خیلی به برنامه ussd -pad نیاز دارم واسه شارز ایرانسل. ترو خدا زودتر کمکم کنید.
نینجا جان خسته نباشی .من یک برنامه می خوام که بتونم فایل های تو گوشیمو از قبیل صوتی . تصویری. .عکس رو یا مخفی کنم یا بتونم روشون پسورد بزارم. لطفا راهنماییم کن.
دیکشنری انگلیسی به فارسی هم اگه هست لطفا بزار.
سلام بابا یکی جواب بده ترو خدا این برای سومین باره الان دو دفعه دارم کل این صفحهات این تایپینگو میخونم امشبم تا 55 اومدم دیگه خسته شدم ول کردم :((
بابا من اینترنت ای دی اس ال دارم ولی وایالس نیست معمولی من بخوام اپدیت گوشی رو دانلود کنم چیکار باید بکنم اخه هر برنامه ای رو بخوام وصل کنم ارور میده همون پیغام اپدیت میده اقا ترو خدا میخوای جواب بدی باز نگو برو صفحه فلان :| بابا بروتولثش هنوز راه نیوفتاده یک ماه خریدم :(( فایل صوتی رو نمیتونم بلوتوث کنم .
راستی سوال اخر این پلیرش چند تا کدک داره یعنی اون کدها رو بدی فایل های دت با ام کا وی رو میخونه ؟ یا باید از کا ام استفاده کرد ؟
RAY-MILAD-007
ninja3000sh
amin n & i series
mehdi_brg
ali racer
از اکتیواینا یکتون جواب بده ترو خدا تا عمر دارم دعاتون میکنم![]()
برای داشتن اینترنت روی گوشی یا باید مودم ADSL وایرلس دار بخرید...80-90 تومنه..
یا یه دونه از این کارت شبکه های وایرلس که میخوره به USB بخرید که حدود 20-30 تومن هست...بعد راحت میتونید همه کاری بکنید..
در مورد دیدن MKV هم اینجا من نوشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم بدونم کیفیت هندزفری گوشی در مقایسه با n97 و n86 چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)