تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 114 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من يه جاي بازي يه غولي رو مي كشم بعد پشتش يه ساعته بزرگه اونو ميشكنم ميندازم رو سرش تموم ميشه يارو ميتركه.بعد يه راهرو جلومه از توش رد ميشم ميرم تهش يه در رو باز ميكنم چند طبقه ميرم بالا بعدش يه در ديگر رو باز ميكنم همين كه درش باز ميشه چند تا نميدونم ملخن ،مگسن چين حالا هر چيند كه سبز رنگن جلوم از توي سه تا لوله در ميان بعد نميدونم ديگه بايد چكار كنم كه روي يه بلندي هستم اگه 2 متر برم جلو ميفتم تو اب كه وسطش يه سكو مانند هست كه ميتوني روي اب وايسي (خودمونيما چقدر بد توضيح ميدم)
    كه اگه بري زير اب چند تا ماهي بيريخت هستن الان اينجا گير كردم نميدونم بايد چكار كنم.
    اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد كجاي بازيو ميگم
    هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم بنياد امور حمايت از گيم هاي خاص
    Last edited by ehsan 360; 03-12-2010 at 01:34.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من يه جاي بازي يه غولي رو مي كشم بعد پشتش يه ساعته بزرگه اونو ميشكنم ميندازم رو سرش تموم ميشه يارو ميتركه.بعد يه راهرو جلومه از توش رد ميشم ميرم تهش يه در رو باز ميكنم چند طبقه ميرم بالا بعدش يه در ديگر رو باز ميكنم همين كه درش باز ميشه چند تا نميدونم ملخن ،مگسن چين حالا هر چيند كه سبز رنگن جلوم از توي سه تا لوله در ميان بعد نميدونم ديگه بايد چكار كنم كه روي يه بلندي هستم اگه 2 متر برم جلو ميفتم تو اب كه وسطش يه سكو مانند هست كه ميتوني روي اب وايسي (خودمونيما چقدر بد توضيح ميدم)
    كه اگه بري زير اب چند تا ماهي بيريخت هستن الان اينجا گير كردم نميدونم بايد چكار كنم.
    اميدوارم منظورمو متوجه شده باشيد كجاي بازيو ميگم
    هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم بنياد امور حمايت از گيم هاي خاص
    اول یک سوال :
    جون من خودت فهمیدی چی گفتی...!؟
    ثانیآ اگر یک تصویر از محیطی که هستی بزاری بهتر میشه کمک کرد...

3. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود به دوستان
    این وار زیر آب نمیره! هر چی دکمه زیر آبی رو میزنم فایده ای نداره! انگار یه سطح نامرئی مانعش میشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اول یک سوال :
    جون من خودت فهمیدی چی گفتی...!؟
    ثانیآ اگر یک تصویر از محیطی که هستی بزاری بهتر میشه کمک کرد... امروز 01:31
    نه
    ولي ديگه انصافا" اونقدر ها هم بد توضيح ندادم .نميدونم شايد افتضاح بوده اما بد نبود

من توي 360 بازي ميكنم، راستيتش خيلي هم عكس برداريم خوب نيست اگه عكس بندازم ديگه كل بچه هاي فروم هنگ ميكنن چون اونوقت يه مرحله جديد اختراع ميشه در كل متاسفانه امكان عكس برداري وجود نداره شرمنده!
    Last edited by ehsan 360; 03-12-2010 at 11:16.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

احسان از یک راه زیر آبی باید بری به یه قسمت خشکی از اون صخره های بزرگی که به شکل در هست رو پیدا می کنی باید شیپور بزنی بعد شیپور زدن به جای باز شدن غول سنگی بیدار میشه که به شکل دروازه بود و ازت می خواد به قسمت هایی بری که چالش های نفرین شدهداره و باید چالش ها رو انجام بدی تا اجازه رد شدن داشته باشی... بازم می گم راه زیر آبی هست... نقشه زیر آبی رو هم که داری راحت می تونی راه رو پیدا کنی

7. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یکی نیست به ما بگه تو که گیمر نیستی چرا بازی میکنی
    دوستان من دوباره گیر کردم من بعد اون غول که دو قفس دستشه که میکشیش بعد میری طبقه پایین که باید دو تا مانع رو منفجر کنی اولی رو منفجر میکنم ولی دومی نمی تونم هر کاری میکنم منفجر نمیشه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

کسانیکه تو بازی گیر کردن،این راهنمای کل مراحل همراه با عکسه.امیدوارم بدردتون بخوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

احسان از یک راه زیر آبی باید بری به یه قسمت خشکی از اون صخره های بزرگی که به شکل در هست رو پیدا می کنی باید شیپور بزنی بعد شیپور زدن به جای باز شدن غول سنگی بیدار میشه که به شکل دروازه بود و ازت می خواد به قسمت هایی بری که چالش های نفرین شدهداره و باید چالش ها رو انجام بدی تا اجازه رد شدن داشته باشی... بازم می گم راه زیر آبی هست... نقشه زیر آبی رو هم که داری راحت می تونی راه رو پیدا کنی
    دستت واقعا" درد نكنه
    من همون هفته كه اين بازي اومد گرفتمش به اينجاش كه رسيدم و گير كردم ديگه انداختم اونور الان راهنماييت باعث شد دوباره بازيو ادامه بدم .ديگه داشت اعصابمو خورد ميكرد

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود به دوستان
    این وار زیر آب نمیره! هر چی دکمه زیر آبی رو میزنم فایده ای نداره! انگار یه سطح نامرئی مانعش میشه!
    والا تا جایی که من یادم میاد میرفت زیر آب..فقط باید با استفاده از کنترل موس اینکارو می کردی...اتفاقآ بعضی مراحل بازی نیاز مبرم به این کار هست پس اگر واسه شما نمیره مشکل از کرک هست..

13. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

والا تا جایی که من یادم میاد میرفت زیر آب..فقط باید با استفاده از کنترل موس اینکارو می کردی...اتفاقآ بعضی مراحل بازی نیاز مبرم به این کار هست پس اگر واسه شما نمیره مشکل از کرک هست..
    گفتی زیر ابی و مشکل کرک یاد یه چیزی افتادم

چند روز پیش اونجا که واگن قطار رو باید جابه جا میکردی یه حوضچه بود که اولش تا نصفه پر بود و بعدش اب میریخت توش و پر میشد .
    جالب اینجاست یه باگ باحالی داشت که من اومدم بعد از پر شدنش پریدم توش . جالبه که وقتی خواستم برم زیر اب افتاد پایین توی نصفه حوضچه .
    یعنی اب دولایه شده بود . وسط اب بودم ولی در واقع تا نصفه توی اب بودم . هر کار کردم دیگه رد نشد .

15. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •