خوب اینو چرا زودتر نگفتین
من همراه اولم قطع بود ایرانسلم رو انداختم روش کار کرد
اگه میدونستم نمیگرفتم
خوب اینو چرا زودتر نگفتین
من همراه اولم قطع بود ایرانسلم رو انداختم روش کار کرد
اگه میدونستم نمیگرفتم
من یک مشکل دیگه ام دارم
گوشه ی lcd یه اثر انگشت هست هر کاریش کردم نمیره به نظرم از پشتش باشه ببرم گارانتی برام عوضش میکنن؟
مطمئني نميره ؟
خب اگه اولش بود كه موقع خريد مشخص ميشد
فكر نكنم پشت صفحه باشه تقريبا محاله
آره نمیره اولشم بود ولی من فکر کردم جای انگشت فروشندست روی صفحه مونده فکر نمیکردم پاک نشه
من اولش فکر کردم اثر انگشت معمولیه فکر نمیکردم که نره
ولی فکر کنم برا پشت صفحه باشه
عجیبا غریبا !!![]()
آره خوب اگر ثابت بشه از پشتش هست، طبیعتا کاری برات میکنن. نهایتش باز میکنن دو تا اثر انگشت دیگه هم بش اضافه میکنن !شوخی میکنم، اگر مطمئنی ببر گارانتی، احتمال زیاد کارت راه میفته.
میگم شماها همتون رفتید گوشی خریدید هول بودید؟
همتونم با ایرانسل تست کردید
گوشیو هیچ وقت با ایرانسل تست نکنید چون همیشه با همراه اول مشکل داره .
سلام.نظر کلیتون در مورد این گوشی چیه؟قیمتش با گارانتی اصلی چنده؟بدون گارانتی چنده؟بازیهای با گرافیک خفن در حد ایفون براش هست که نصب کنیم؟؟؟؟؟خلاصه توپه؟؟؟؟هنگ منگ نداره؟جون من یکی راهنمایی کنه!ولی لامصب میدونم من جایی که هستم زیر 700 تومن نمیتونم پیدا کنم(هند دمر شده)!در ضمن درسته که میگن اندروید میشه رو این گوشی نصب کرد؟ویندوز موبایل 7 ساپورت هست؟چرا این گوشی انقدر ارزونه؟ایا مشکل اساسی داره؟خروجی تی وی چطور؟؟ایا داره؟خواهشا یک به یک به سواالام جواب بدید!ممنون میشم!در مقایسه با ان900 گرافیکش چطوره؟چون مثل اینکه چیپ گرافیک و open gl نداره این گوشی!
![]()
من با htc مکاتبه کردم گفتن به ما مربوط نمیشه. گفتن به اپراتور کشورتون ربط داره
سلام
این چه وضیه من تازه نقشهامو پیاده کردم تا پولش جور شه اونوقت حالا میان میگن به ما ربطی نداره انتن نداره
من میرم از دستشون شکایت میکنم مگه ملت مسخره اوناست
اگه درست نشد دل میزنم به دریا و میرم تو کارi8000
ممنون از خبر خوبتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)