چی شد پس نتایج را کی اعلام می کنند ؟
دوست عزیز کمی صبر کنید، به سایت sanjesh.org مراجعه کنید . ببینید لینک های موجود برای شما می باشد.
کاردانی علمی کاربردی دهه آخر فروردین نتایجش اعلا میشه . اینی که اعلام شده پودمانی هست
سلام.
معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با فارس:
نتايج آزمونهاي دانشگاه جامع تا جمعه اعلام ميشود
خبرگزاري فارس: معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج آزمونهاي دانشگاه جامع علمي كاربردي تا جمعه اعلام ميشود.
ابراهيم خدايي معاون سازمان سنجش آموزش كشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس افزود: آزمون دورههاي كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي صبح جمعه 14 اسفند و آزمون دورههاي كارداني در بعداز ظهر جمعه 14 اسفند در 228 شهرستان مختلف كشور برگزار شد.
وي گفت: در چهاردهمين آزمون سراسري دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي 552 هزار نفر داوطلب شركت كردند.
خدايي گفت: حدود 142 هزار داوطلب در آزمون سراسري دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته 89 دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرش ميشوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کارشناسی رو هم اعلام کنن که خیلیییییی عالییی می شه....
![]()
نتايج كارداني و كارشناسي علمي كاربردي
تاريخ و ساعت : ۱۸ فروردين ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۵ کد خبر : 24450
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج آزمون دورههاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته دانشگاه جامع علمي كاربردي فردا ( پنجشنبه ) ۱۹فروردين ماه از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش اعلام مي شود.
حسين توكلي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود:
فهرست اسامي پذيرفتهشدگان نهايي دورههاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و همچنين فهرست اسامي معرفيشدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي نيمه متمركز آزمون سال ۱۳۸۸دانشگاه جامع علمي كاربردي از ساعت ۱۶فردا ( پنجشنبه ) در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني .www sanjesh.orgقابل مشاهده است.
وي خاطرنشان كرد: پذيرفتهشدگان اين آزمونها ضرورت دارد بر اساس برنامه زماني مندرج در اطلاعيهاي كه در پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش قرار داده ميشود براي ثبت نام از روز دوشنبه ۲۳فروردين تا پنجشنبه ۲۶ فروردين ماه همراه با مدارك لازم به موسسه محل قبولي خود مراجعه كنند.
به گفته وي معرفيشدگان رشتههاي نيمه متمركز نيز بايد با همراه داشتن مدارك لازم مندرج در اطلاعيه مربوطه براي شركت در مراحل گزينش اين رشته ها از ۲۳تا ۲۶فروردين ماه سال جاري به نشاني تعيين شده در اطلاعيه فوق مراجعه كنند.
Last edited by djbagoor; 07-04-2010 at 20:22.
دوستان من كارداني رشته حقوق قبول شدم..
دوستان نتایج کاردانی و کارشناسی اعلام شد.
هرکی قبول شده موفق و پیروز باشه.
هرکی هم نشده بازم موفق و پیروز باشه.
ماکه نشدیم...
با سلام
کارنامه هم داره ؟ اگه داره کی کارنامش میاد اخه من که تعجب کردم ! اصلا هیچی نخونده بودم ولی قبول شدم!!
مبارکه
خیر کارنامه نداره.
اگه بخوای باید نامه بدی به سازمان سنجش برات میفرستن
دانشگاه علمی کاربردی تقریبا 90 درصد داوطلبا رو جذب میکنه. اونایی هم که قبول نشدن رو توی تکمیل ظرفیت جذب میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)