میشه یِه توضیحاتی در مورد اشتراک(سرعت اسمی_قیمت_محدودیت حجمی) و آدرس شرکتی که ازش میگیرید بدید؟![]()
میشه یِه توضیحاتی در مورد اشتراک(سرعت اسمی_قیمت_محدودیت حجمی) و آدرس شرکتی که ازش میگیرید بدید؟![]()
لطفا همگی بجز این چیزایی که دوستمون گفتن نوع مودمی رو که استفاده می کنید رو هم بگید تا اعضای جدید که میان آشنا بشن... دوستان اهوازی اگه در مورد config مودم یا مشکلاتش سوال داشتن تا جایی که بتونم در خدمتم...![]()
دوست عزیز همیشه اینطوری نیستش الان 2 شبی هستش که سرعت و باز گذاشتن.
من وایرلس 256 گرفتم ماهی 80 تومان نا محدود با ای پی Valid . از راصد گرفتم .
رادیو ی که استفاده می کنم نانو استشن هستش. روتر وایرلسی که تو خونه استفاده میکنم Tplink سری 8 است.
یکی از دوستام که از این شرکت اشتراک گرفته خونشون زیتون هستش و از دکلی که چهارشیر هست دیتا می گیره
الان که تماس داشتم باهاش سرعتش و چک کرد و گفتش مثل همیشه س.
مثل اینکه فقط تو کیانپارس سرعتا رو باز گذاشتن.
الان ساعت 12:44 هست که این عکس رو آپلود کردم سرعت از 110 کی افت کرد روی 30
Last edited by nima_ir; 13-10-2009 at 12:46.
شنیدم شاتل خیلی قطعی داره...قبلا هم چند بار از دایال آپش استفاده کرده بودم اصلا خوب نبود ...کارت 10 ساعتش 4 ساعته تمام میشد!...برای همین نخواستم ریسک کنم از نیماد بگیرم..
من هم 128 دارم ... معمولا 8 گیگ میگیرم 34 تومان... اگه یک ماه وقت برای دانلود داشته باشم 20 گیگ میگیرم 45 تومان...اگر هم یک ماه زیاد خونه نباشم 3 گیگ 20 تومان... قطعی هم کمو بیش داره... یعنی توی ماه چند بار پیش میاد که چند دقیقه قطع میشه... واینکه کمتر از یک دقیقه سرعت 0 شه زیاد پیش میاد... الانم 2 روزه خیلی زیاد قطع میشه...
شما از شاتل گرفتید؟... چقدر طول کشید تا بهتون دادن؟... من حوصله ندارم 2 ماه صبر کنم!...به زیتون کارمندی هم سرویس میده؟
دیروز پسر خالم از همین شرکتی که adsl گرفتم گفت به مدت 6 ساعت داشت با 130 دان می کرد حیف که خونه نبودم وگرنه ریششو درمیاوردم......
الان که شاتل مشکل زیادی نداره خدا رو شکر ....
من که تقریباً 20 روز گرفتم به غیر از یه مشکل کوچیک مشکل دیگه ای ندارم باهاش
قطعی هاشم خیلی کم است ...
رفاتک که داشتم بعضی موقع ها قطعی های چند ساعته هم داشت ....
در مورد نصب هم بستگی به شانست داره .....
واسه من که 33 روز طول کشید ...
موارد کم تری حتی 4 روز هم دیده شده ....
اره.قبلا شاتل قطعی زیاد داشت... الانم داره ولی نه زیاد اونم بخاطر اینکه پورت زیاد مخابرات بهش نمی ده ولی مشترک زیاد داره...به همین خاطر هم دیر می ده... قیمت هاش ارزونترن نسبت به پارس آنلاین...
زیتون فکر نکنم زیاد بخوای توی نوبت باشی.. البته دقت کن فیبر نوری نباشی که دیگه ستمه... هرچند تو که از پارس می گیری پس نیستی...تقریبا 128 با محدودیت 17 گیگ در میاد 36000تومان...
مراکزی رو که شاتل پشتیبانی می کنه توی سایت زیر هست:
قیمت ها هم از اینجا ببین...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش بحالش...بگو یه دستیم روی سر ما بکشه...
![]()
Last edited by zedeh@le_b@h@l; 14-10-2009 at 02:51.
بچه های گل اهواز ....
قرار نبود بابت یه نمایشگاه همتون از هم ناراحت بشین و دیگه اینجا نیاییدا ....
الان چند روزی هست که هرکی میاد یه تشکر میزنه پا یه پستو میره .....
هدف ما از این تاپیک بیشتر ایجاد روابط صمیمانه هست و بعد بررسی ای دی اس ال ......
اینطوری باشه منم ناراحت میشما ازتون و دیگه اینجا نمیام ...
![]()
شرمنده اگه جای این سوال اینجا نیست به بزرگواریه خودتون ببخشید....
بچه ها یک سوال من وقتی مودومم روشنه تو خط تلفن یک پارازیت خفیفی میفته چی کارش کنم آیا راهی داره با اسپلیتر میشه درستش کرد البته اونی که اسپلیتر داره خوبه اون دو خط دیگه که انشعابی از همین خطه یک پارازیت خفیفی توش میفته.....
مدل مودمم هم maxnet 530i هست.....
متوجه نشدم!
یعنی این دو خط اضافی قبل از اسپلیتر هستند؟
(حدس میزنم یه سیم تلفن به داخل اتاقت کشیدی و اونجا یه اسپلیتر نصب کردی که یه سرش به مودمته و اون یکی به تلفن اتاقت)
Last edited by fashion_boy; 14-10-2009 at 14:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)