دوستان یه هارد اکسترنال یه ترا یا 500 گیگ می خواستم که 2.5 اینچ باشه و حتما پورتش یو اس بی 3 باشه. این چیزا رو هم داشته باشه بد نیست.ترجیحا ضد ضربه و ضد آب و شکیل باشه. و دورش 7200 باشه نه 5400
دوستان یه هارد اکسترنال یه ترا یا 500 گیگ می خواستم که 2.5 اینچ باشه و حتما پورتش یو اس بی 3 باشه. این چیزا رو هم داشته باشه بد نیست.ترجیحا ضد ضربه و ضد آب و شکیل باشه. و دورش 7200 باشه نه 5400
قیمتش چنده ؟
اگه برای ارشیو هست و مدت طولانی سیستم روشنه کار میکنه و به عنوان هارد دوم استفاده کنی که وسترن بگیر.وسترن 1.5 ترا گرین 125 حدودا خوبه.
اما اگه برای نصب ویندوز میخوای که وسترن سرعت بسیار پایین داره و کنده.
برای نصب ویندوز سامسونگ پیشنهاد میکنم
پس به نظرتون این سیگیت 1.5 ترا یی که بهم 99 قیمت دادند اصلا سمت اش نرم؟
من الان هادر اصل ایم 320 مکستور مدل STM3320620AS هست که روش ویندوز ریختم میخوام اون 1.5 ترا رو جایگزین این کنم. به نظرتون یعنی میفرمایید سیگیت سرعت اش پایین هست برای درایو سیسمیک از هادر خودم سرعت اش کمتر هست؟
وسترن 2 ترای داخلی چه مدلهای داره؟
![]()
نظرتون در مورد هاردهای هیتاچی چی هست ؟
امروز یه هارد 2 ترابایت هیتاچی گرفتم 132 تومن
H3D20003272S
7200 RPM
Sata 3.0 Gb/s
از هیتاچی تعریف میکنند ولی من ساتا2ش رو داشتم هم صداهای روشن شدن خاصی داشت،
هم نرم افزارهای تست سلام هارد هی بهش گیر میدادن(که البته خبری هم نشد و سالمه).
امیدوارم مال تو خوب باشه چون شنیدم دوباره سریهای خوبی تو بازار داده.
دوستان نظرتون در مورد هادر HD203WI چی هست؟ با قیمت 147 تومان؟ به نظرتون در قیاس با 2 ترا سیگیت؟
هارد f3 سامسونگ رو به کم صدایی زیاد شنیدم اما ایا این هارد با 5400 دور سرعت اش کم نیست؟ کسی نمودار سرعت اش در قیاس با دیگر هارد ها نداره؟
قیمت ها متفاوته
برای 128 گیگ از 320 شروع میشه...
البته برند به برند فرق میکنه
پر سرعت ترین هارد ها سامسونگ و سیگت هستند.و کلا هارد های خوبی هستند من دو تا شونم داشتم مشکلی نداشتم.
اما هیتاچی و وسترن مشکل سر عت دارن و بر ای نصب ویندوز خوب نیستند اما برای ارشیو و هارد دوم خوبن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)