تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 175 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همه اینکارارو میکنم..ارور 1009 رو میده که تو نت سرچیدم میگه ماله آی پیه! آی پی ایرانو میفهمه نمیذاره..با برنامه ایتونز میام دانلود کنم اونم نمیکنه دبه میکنه...ظاهر هیتلر شکن رو آیتونز جواب نمیده! با یو هم زدم با جاپم زدم فایده نکرد.دوستم میگه باید vp*n داشته باشی.چی کنم :div:
    اولتراسرف هم جواب میده البته سرعت دانلود رو میاره پایین

2. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کاراکتر "`" یعنی اونی که تو کیبورد بالای Tab هستش رو چجوری وارد کنم؟
    اینی که تو کیبورد گوشی هست اونیه که اگه " رو بدون shift بزنین میاد!
    کیبورد نمیشه نصب کرد براش؟

من که تازه خریدم لازمه فریمور نصب کنم؟ مزیت و معایب کاستوم فریمور نسبت به جیلبرک چیه؟ بهتره کدومو نصب کنم؟
    فرق BlackRa1n با SnowBreeze چیه؟
    BlackRa1n از کجا دانلود کنم؟

بعضی وقتا که گوشیمو به itunes وصل میکنم این ارور رو میده :
    iTunes could not connect to this iPhone because an unknown error occurred (0xE8000065)
    وقتی هم وصل میشه برنامه ها رو نصب نمیکنه! facebook رو که free هست دانلود کردم ولی وقتی سینک رو میزنم چیزی رو گوشیم نصب نمیشه!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من دارم میرم دوبی اگه از اونجا بگیرم چینی بهم نمیدن؟

آیفونی که تو کانادا هست فرقش با آیفونی که تو دوبی هست چیه؟؟؟
    اونی که تو کانادا هست فقط یه سری سیم کارت خاص بهش میخوره و مثلا ایرانسل روش کار نمیکنه! اصطلاحا میگن لاک هست ( چقدر باید این لاک و آنلاک رو توضیح بدیم آخه )

البته گوشی های لاک رو میشه طی یک سری کارهای نرم افزاری هک کرد تا هر سیم کارتی بهش بخوره.

اما یک سری گوشی هم هستن ( منظورم بین آیفون ها هستش ) که از همون اول هر سیم کارتی بهش میخوره! این گوشی ها مال یک سری کشورهای خاص هستن مثل ایتالیا! به این گوشی ها میگن فکتوری آنلاک!

صد در صد خریدن فکتوری آنلاک بهتر هست.

حالا چطور میشه فهمید که گوشی فکتوری آنلاک هست یا نه؟ راه حل خاصی نداره، گوشی رو حتما باید روشن کنی، شاید واسه شما که تو دوبی هستین، بهترین کار اینکه که وصلش کنی به iTunes و بعد update کنی، اگه بعد آپدیت آنتن داشتی، یعنی فکتوری آنلاک هست.

من دیشب اکانت ساختم برا برانکس نیویورک..تازه زیپ کودشم درست وارد کردم!

همه اینکارارو میکنم..ارور 1009 رو میده که تو نت سرچیدم میگه ماله آی پیه! آی پی ایرانو میفهمه نمیذاره..با برنامه ایتونز میام دانلود کنم اونم نمیکنه دبه میکنه...ظاهر هیتلر شکن رو آیتونز جواب نمیده! با یو هم زدم با جاپم زدم فایده نکرد.دوستم میگه باید vp*n داشته باشی.چی کنم :div:

راستی..این mp3 ظاهر مشکلش داره حادتر میشه

تو آیتونز یهو سر خود ورداشت تا فیها خالدون هاردم هر آهنگ چرت و پرتیم بود پیدا کرده همرو کرده تو یه لیست میگه بریزم تو گوشیت؟؟؟
    نمیخوام بابا
    خودم میخوام یه سری آهنگای favorite امو بریزم چیکار باید بکنم! بر خلاف خوده گوشی که انقدر راحته کارکردنش..نمیدونم این ایتونز چرا اینطوریه
    بابا اون تیک که میگه آهنگ ها و ویدئو رو بصورت دستی میریزم رو بزن، دیگه خودش از این غلط های اضافی نمیکنه!

دیروز به قصد خرید i8910 رفتم علاالدین تو غرفه سامسونگ باهاش کار کردم..ال سی دیش خیلی معرکه بود :-o و خلاصه کلی گشتم اخرش 490 بودش..بعد چشم خورد به hd2 و 4.3 اینچ ال سی دیش بدجور وسوسم کرد :div: بی خیال سامسونگه شدم کل 6 طبقه رو زیر و رو کردم!
    نکته جالب این بودش که دیگه مث قدیم طبقه های بالا ارزون نمیدن! و طبقه همکف به نسبت ارزونتر از طبقه های 5 و 6 میدن

مثلا hd 2 با گارانتی پارس کامتل کمترینه کمترین قیمت 745 بود!!! با یاسم همین حدودا! تو طبقه همکف 710 بود ..!
    690 ام یه جا میدادن
    رفتم تو مغازه اچ دی 2 رو بخرم..یه مردی خریده بود داد باهاش کار کردم نسبت به تمام ppc هایی که تا حالا دیده بودم بهتر بودش ولی مشکل بی نور بودن ال سی دی و ..توش بودش دو دل شدم آخرش خریدمش...نخریدمش
    اپلو خریدم ..گفتم هر گوشی ایی بگیرم پشیمون میشم بعده یه مدت..این دبلیو 580 ام نگه میدارم نقصای اینو پوشش بده
    الان جیل بریکش کردم اون نقص کالر ایدی و دلیور فعلا حل شده..منتها این فایلای ipa رو نمیدونم چطوری باید نصب کنم
    با سیدیا یه سری برنامه و بازی ریختم جالب نیستن خیلی
    میخوام یه برنامه مفتی از تو ایتونز دانلود کنم ارور 1009 میده. تو نت سرچ کردم میگه باید --- داشته باشی ..یعنی با u95 و ..نمیشه برنامه مفتی دانلود کرد؟؟
    همون موقع که تازه اومده بود، دوستم یه hd2 خرید، من خودم 4 سال با ویندوز موبایل کار کردم، یه جوایی خشک هست! یعنی سیستم عاملش اصلا user friendly نیست!

به هر حال، الان آیفون من واقعا تکمیل شده! هیچ مشکلی باهاش ندارم.

شما باید این AppSync for OS 3.1 رو از سورس Hackulo.us نصب کنی، بعد یه برنامه فری از app store دانلود و نصب کنی، بعد میتونی ipa کرک شده نصب کنی!

بچه ها اگه من دیر به دیر یا خلاصه جواب میدم ببخشید! درگیر امتحان هستم...

5. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

شما باید این AppSync for OS 3.1 رو از سورس Hackulo.us نصب کنی، بعد یه برنامه فری از app store دانلود و نصب کنی، بعد میتونی ipa کرک شده نصب کنی!

سلام خسته نباشيد .
    من AppSynce رو دانلود كردم . بدون مشكل . ولي از روي خود گوشي ميرم تو App Store و يه فايل Free دانلود ميكنم . وقتي رو صفحه اصلي گوشي مينويسه Waiting يه دفعه Error 1009 مياد . مشكل چيه ؟
    از تو I Tunes - PC ميتونم دانلود كنم و بدون مشكل نصب ميشه ولي از روي گوشي نه .
    فايل هاي IPA رو هم كه ميخوام نصب كنم با I Tunes ارور Unknown ميده .
    چي كار كنم ؟
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خسته نباشيد .
    من AppSynce رو دانلود كردم . بدون مشكل . ولي از روي خود گوشي ميرم تو App Store و يه فايل Free دانلود ميكنم . وقتي رو صفحه اصلي گوشي مينويسه Waiting يه دفعه Error 1009 مياد . مشكل چيه ؟
    از تو I Tunes - PC ميتونم دانلود كنم و بدون مشكل نصب ميشه ولي از روي گوشي نه .
    فايل هاي IPA رو هم كه ميخوام نصب كنم با I Tunes ارور Unknown ميده .
    چي كار كنم ؟
    ممنونم
    نباید اینجوری باشه! درست جیلبریک کردی؟

با قیلتر شکن دانلود و نصب میکنی؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا من با BlackRa1n جیلبرک کردم دیشب میرفت اینترنت ولی لان با wifi مشکل پیدا کرده انگار! (گوشیم از این سری جدیداست گه باید هر دفعه با BlackRa1n بالا بیاد!)
    چیکار کنم؟
    Last edited by Farzad162; 15-01-2010 at 13:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اقا من با BlackRa1n جیلبرک کردم دیشب میرفت اینترنت ولی لان با wifi مشکل پیدا کرده انگار! (گوشیم از این سری جدیداست گه باید هر دفعه با BlackRa1n بالا بیاد!)
    چیکار کنم؟
    هر دفعه با blackra1n بالا میاد؟! یعنی چی؟!! قرار نیست اینجوری باشه!

از این جدیداست منظورتون چیه؟! گوشیتون یا 2G هست، یا 3G یا اگه خیلی جدید باشه 3GS که اینا از نظر نرم افزاری هیچ فرقی ندارن! فرم ویرشون یجوره...

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

از این جدیداست منظورتون چیه؟! گوشیتون یا 2G هست، یا 3G یا اگه خیلی جدید باشه 3GS که اینا از نظر نرم افزاری هیچ فرقی ندارن! فرم ویرشون یجوره...
    ببخشيد دخالت ميكنم ولي :
    چرا فرق ميكنه يه سري از 3GS ها هستش مدل هايي كه سريال نامبر اونها از 40 بيشتره . اونا وقتي جيل بريك ميشه اگه خاموش بشه بايد دوباره جيل كني . جيل كامل نه فقط با BlackRa1n اجراش كني . همين . يعني وقتي خاموش ميشه بايد يه كامپيوتر با يه كابل USB و يه فايل BlackRa1n.EXE همرات باشه .
    و مدل بنده نيز شامل اينا ميشه .
    ----
    اون قضيه كه فايل ها نصب نميشد درست شد . دستت درد نكنه . فقط يه مشكل ديگه دارم . اين بازي ها و نرم افزار هايي كه تو يه فولدرن يعني فايل خاصي نداره تو يه فولدر صداها و ... بازي هست و معمولا هم حجم بالايي داره . ائنا رو چه جوري بريزم روو گوشي ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشيد دخالت ميكنم ولي :
    چرا فرق ميكنه يه سري از 3GS ها هستش مدل هايي كه سريال نامبر اونها از 40 بيشتره . اونا وقتي جيل بريك ميشه اگه خاموش بشه بايد دوباره جيل كني . جيل كامل نه فقط با BlackRa1n اجراش كني . همين . يعني وقتي خاموش ميشه بايد يه كامپيوتر با يه كابل USB و يه فايل BlackRa1n.EXE همرات باشه .

آره منظورم همین بود!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشيد دخالت ميكنم ولي :
    ----
    اون قضيه كه فايل ها نصب نميشد درست شد . دستت درد نكنه . فقط يه مشكل ديگه دارم . اين بازي ها و نرم افزار هايي كه تو يه فولدرن يعني فايل خاصي نداره تو يه فولدر صداها و ... بازي هست و معمولا هم حجم بالايي داره . ائنا رو چه جوري بريزم روو گوشي ؟
    خوب تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم!

راستی، مشکلت چی بود که نصب نمیشد؟ بگو تا اگه کسی دیگه ای هم به مشکل تو دچار شد، بتونیم کمکش کنیم.

تو احتمالا فایل ipa رو extract کردی! احتمال میدم! گاهی پیش میاد که میای ipa دانلود کنی، رو سرور سایت هم با همین پسوند آپلود شده، اما موقع دانلود فایل rar میگیری! اونوقت rar رو extract میکنی، در صورتی که باید پسوندش رو عوض کنی.

اگه مشکلت این نییست، بگو چی رو از کجا دانلود کردی برم نگاه کنم، یا اینکه اسم فایل و فولدر ها رو بهم بگو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •