تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 1024 اولاول ... 266672737475767778798086126176576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

در آغاز فعالیت hamashion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستاني كه كنكور دارن لطفا جواب بدن:
    ١.از چه روش برنامه ريزي استفاده ميكنين؟
    ٢.در چه زمانهايي بيشتر مطالعه دارين؟
    ٣.آيا دروس عمومي را در نظر مي گيرين؟
    ٤.آيا ميتونيد در طول روز چند درس متفاوت از يكديگر را مطالعه كنيد؟

تو صفحات ميگشتم ديدم بد نيس به اين سوالم جواب بدم

1.من برنامه راهبردي قلم چي رو استفاده خواهم كرد.چون طوريه كه همه حتي ضعيفا ميتونن باهاش پيش برن.نظر من اينه اصلا يه برنامه خيلي سنگين برا يه هفته تون نريزين.چيزي كه در توانتون هست رو در نظر بگيرين.نگين فلاني اينطوري خونده موفق شده.ببينين خودتون چطور راحتين.خيال پردازيم نكنين.و تو برنامه تونم اينم بگنجونين كه قرار نيس همه روزا طبق ميل شما پيش برن.يه روزي يه اتفاقي شايد بيوفته كه اصلا پيش بينيشو نميكردين پس حتما يه روز برا جبران عقب مونده هاتون بزارين.

2.صبحا و شبا برا من بهترين وقت يادگيريه.ظهرا رو خسته ميشم.يه ساعت خواب ميزارم تا با انرژي بيشتر شروع كنم. در ضمن يه چيزم بگم كه حتما خيليتون ميدونين اول صبح و اخر شب هر درسي كه بخونين تا مدتها از يادتون نميره.پس درساي حفظي رو تو اين مقطع بزارين بهتره.

3.حتما حتما.طبق ضرايب هر درس بايد ساعات مطالعه رو براي هر هفته تو اون درس تعين كنيم.من رشته ام رياضيه.ضرايب هر درسو ميگم. ادبيات 4 ، عربي 2 ، دين و زندگي 3،زبان 2 ، رياضي 12 ،فيزيك 9،شيمي 6

طبق نظر مشاورا بايد اينطوري باشه كه اگه شما مثلا هفته اي 30 ساعت قراره مطالعه كنيد.با اين تناسب ساعات مطالعه مطلوب هر درس رو تو اون هفته ميتونين تعيين كنيد.

جمع ضرايب: 38 ........................ساعات مطالعه كل در هفته: 30
    ضريب مثلا ادبيات:4 ........................3 =x

تو يه هفته ساعت مطالعه مطلوب برا ادبيات (اگه پيش بيني كردين 30 ساعت كلن در هفته ميخواين بخونين) 3 تا 3.5 ساعت است.كه حتما بايد بخونين.

4.حتما از همين حالا بايد بدونين روش بقچه اي خوندن كه من اينجوري خونده بودم اصلا روش مناسبي نيس.مثلا يه درسي رو يه چن روز بخونين و سعي كنين ببندينش و درس بعدي رو شروع كنين.اگه اينطوري پيش برين مطمئن باشين نميخونديد خيلي بهتر بود.چون حتما فراموش ميشه. پس حتما بايد تو يه روز چند درس متفاوت رو انتخاب كنين و سعي كنين به خاطر هدفتون به همه درسا از سر اجبارم كه شده علاقه مندي نشون بديد. و به خاطر اينكه بايد تو كنكور به چند درس متفاوت جواب بدين بايد مطالعه روزانتونم از درساي متفاوت تشكيل بشه.
    Last edited by hamashion; 15-07-2009 at 18:38.

داره خودمونی میشه maziar92142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

به نظر من 5 ساعت خيلي خوبه برا تابستون ولي اگه مطمئني با شروع مهر ماه كم نمياري و با بازدهي بالاتر ادامه ميدي.بهتره هفته هاي اولو با روزي 2،3 ساعت شروع كني و هفته هاي بعدي به ساعاتت اضافه كني اينجوري هم با انرژي بيشتر پيش ميري هم خسته نميشي بعدها.

من خودم نظرم اينه رياضي 2 رو با تسلط كامل به اتمام برسونم بعد برم حسابان و بعد ديفرانسيل.تستاشو فراموش نكن.

از تابستون برا رفع تموم اشكالات پايه ات استفاده كن، بعد مهر اصلن وقت نميكني.مطمئن باش.
    اذين قصه ها ارزش نداره
    اينو من اسفند فهميدم
    خودتو بند ساعت نكن اگه با علاقه بخوني از 12 ساعت 11 ساعت مفيده به خودتون تلقين نكنيد
    چراعزيزم وقت مي كني ولي وقت نمي كني سرعت رو بالا ببري
    درسا رو هم عشقي بخون با هر كدوم حال كردي ولي تو كل هفته به همه در سا يه نگاهي بكن

3. 3 کاربر از maziar92142 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اذين قصه ها ارزش نداره
    اينو من اسفند فهميدم
    خودتو بند ساعت نكن اگه با علاقه بخوني از 12 ساعت 11 ساعت مفيده به خودتون تلقين نكنيد
    چراعزيزم وقت مي كني ولي وقت نمي كني سرعت رو بالا ببري
    درسا رو هم عشقي بخون با هر كدوم حال كردي ولي تو كل هفته به همه در سا يه نگاهي بكن

با اين نظر موافقم كه نبايد بند ساعت بود.تو قلم چي پشتيبان همش ميخواست دفتر برنامه ريزي رو پر كنيم و بهشم نشون بديم.اينطوري فهميده بودم كه هر طور شده بايد ساعات مطالعه ام بيشتر باشه پشتيبان مسخره ام نكنه.نگه چرا اين هفته كم خوندي. درگير ساعات شده بودم تا يادگيري دروس.
    ما بايد بدونيم داريم ياد ميگيريم واسه كنكور نه واسه گول زدن خودمون و الكي حساب كردن ساعات مطالعه .

5. این کاربر از hamashion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه juventuss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا عجب چیزیه این کنکور !

خدایا کنکور را بر همه ما بچه های پی سی ورلد آسان بگردان ! آمین بگین :d !

7. 6 کاربر از juventuss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

5

بابا عجب چیزیه این کنکور !

خدایا کنکور را بر همه ما بچه های پی سی ورلد آسان بگردان ! آمین بگین :d !

آميييييييييييييييييين!!!

9. 3 کاربر از hamashion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی برام پیش اومد: برای خوندن مثلا حسابان که همه ی درس رو توی جزوه دبیر برام گفته و هیچی نمونده و همیشه از اول سال من فقط همین جزوه رو خوندم و نگاهی به کتاب هم نکردم (تمرینهام توی دفتره)، خب میشه اصلا کتابو در این موارد نگاه نکرد؟
    یه نیم نگاهی هم به کتاب بنداز و اون تمرینایی که خود کتاب رو هم حل کرده بخون ضرر نمی کنی گلم

من هم همین کا ر رو کردم ! جز برای ریاضی !

یه نفر بهم گفت برای ریاضی هر چی کتاب بخری کمه ! اما من برای ریاضی حداکثر 3 تا بیشتر نمی گیرم ( 1 آموزش + 2 تا تست )
    کتاب تست زیاد نخرین ! شما ها خیلی وقت کنین همه اینا رو بزنین ... فراموش نشه همینا هم نیاز به مرور داره
    4 5 تا کتاب تست که همشم سوالای کنکور هس به درد نمیخوره یه دونه ش کافیه...
    تالیفی هم که هر تست تالیفی تست نیس...!!

11. 3 کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید همه؟
    بدجوری تو تب و تاب کنکور افتادینا! خوبه ... ان شالله موفق باشین
    یه سوال:
    برای دینی و ادبیات چه کتابی خوبه برای آموزش (منظورم تست نیست)
    میگن گاج خوبه ، درسته؟

13. این کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید همه؟
    یه سوال:
    میگن گاج خوبه ، درسته؟
    دینی >>>>> گاچ
    ادبیات >>>> کلک معلم

البته اینا نظر من بود .

15. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید همه؟
    یه سوال:
    میگن گاج خوبه ، درسته؟

نظر منو بخواي ميگم برا اينا بايد كتاب اصلي رو بخوري ، يعني كاملا همه قسمتاشو خونده و به ياد داشته باشي و بعد با تست كه صددرصد لازمه ميشه با انواع و اقسام سوالاش آشنا شد.

17. 2 کاربر از hamashion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من تازه با اينجا آشنا شدم.و خيلي احتياج داشتم به همچين جايي كه همه بچه كنكوريا جمع شن و به فكر حل مشكلاي همديگه باشن. من امسال اولين كنكورم رو دادم.متاسفانه رتبه ام طرفاي 15هزار ميشه كه اصلا راضي نيستم. با اينكه حتي از تابستون پارسال شروع كردم به خوندن.و گاه گاهي از خوندن خسته ميشدم و ميزاشتم كنار چون انگيزه نداشتم ديگه. چون كسي همراهم نبود و تو يه شرايط روحي خيلي بد قرار گرفتم. تنها خرداد ماه با جديت تمام خوندم.

اين نتيجه رو گرفتم كه نبايد تو تابستون سال سومي ها به خودشون عذاب بدن.با روزي دو ساعت تو تابستون ميشه اخر سال ساعات مطالعه رو به حتي 14 ساعت رسوند.

اول از همه چي هدفامونو رو يه كاغذ بنويسيم .يه نگاهي به آينده داشته باشيم و ببينيم ايا واقعا كنكور تنها راه موفقيت ما تو زندگيه يا نه.الان برا من تنها راه موفقيت كنكوره به خاطر همين مي مونم برا 89 ولي نه با تكرار تجربه هاي قبلي كه باعث شكستم شدن. هدف تنها چيزيه كه ميتونه واسه يه كنكوري ايجاد انگيزه كنه.وقتي حس درس خوندن نيس حتما قبلش ياد آور بشين برا چي ميخواين بخونين و هدفتون چيه.

من تصميم دارم از شهريور شروع كنم بخونم و قبل عيد تموم كنم. و يه برنامه نه چندان فشرده و كم حجم هم واسه خودم ريختم.يه چيزي كه پارسال باعث شكستم شد بلندپروازيام بود.فكر ميكردم ميتونم اولين هفته 30 ساعت بخونم. ولي هرگز همچين توقعي رو از خودم امسال نخواهم داشت.

به كنكوريا بايد بگم حتما حتما حتما هر هفته يه وقتي رو اختصاص بدن به جبران عقب مونده هاشون.مطمئنا اكثرا از برنامه شون عقب ميمونن .من پارسال به خاطر اين عقب موندن خيلي وقتامو از دست دادم.فكر كردم كنكور از دستم رفت.ولي با اين روش حتما ميتونيم با برنامه پيش بريم.

اگه مشاوري ندارين توصيه ميكنم برنامه ي "فرصت برابر " شبكه اموزش كه هر روز ساعت 18:30 نشون ميده رو دنبال كنين و بخشايي كه اقاي نيك خو مشاور هستن رو از دست نديد.اميد ميده بهتون حتما.همچنين برنامه گزينه دو كه اينروزا ساعت يه ربع مونده به دو پخش ميشه .

راستي يه چيز ديگه اي كه روحيه منو ضعيف كرد آزموناي قلم چي بود.از نظر من بهتره داوطلبايي كه خيلي زرنگ و بااراده ان تو اين آزمونا شركت كنن. من خودم برنامه ي راهبردي قلم چي رو به همه حتي ضعيفا توصيه ميكنم.

اومدم از شكستام بگم و برا خودمم مرور شه تا تكرارشون نكنم.

تا بعد
    1.خواهشا از تجربه هاتون بگین ولی از شکستاتون نه!هم واسه خودتون منفیه هم واسه ما
    2.فکر کنم این بار دارین از اون ور بوم میوفتین...به نظرم امروز 2 ساعت کار کردن به امید اینکه بعدا 14 ساعت بخونیم هم کار درستی نیست (به نظر من البته)

19. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •