کدوم رنگش بهتره؟؟!! خوب این به سلیقه خودت بستگی داره!كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
آقا من ما خوام گوشی رو با نرم افزار آپدیتر که همراهش بود آپدیت کنم،مشکلی پیش نمیاد که؟آپدیت کنم یا نه؟چکار کنم که همراه آپدیت زبان فارسی هم بیاد؟
کدوم رنگش بهتره؟؟!! خوب این به سلیقه خودت بستگی داره!كدوم رنگش بهتره و گرونتره؟
آقا من ما خوام گوشی رو با نرم افزار آپدیتر که همراهش بود آپدیت کنم،مشکلی پیش نمیاد که؟آپدیت کنم یا نه؟چکار کنم که همراه آپدیت زبان فارسی هم بیاد؟
دوستان در گوشی من دکمه ای که باهاش صفحه را قفل و باز میکنیم خراب شده . یعنی بعضی وقت ها باید چند بار بزنیم تا صفحه قفل بشه یا باز بشه .
حالا چی کار میشه کرد میشه عوض کرد ؟
یا کلا باید قاب رو عوض کنم ؟
متاسفانه اطلاعی در این مورد ندارم اما یه جا خوندم یکی میگفت N97 اش اون دکمه اش کنده شده افتاده بیرون!!
مال منم همچین محکم نبود از همون اول،فکر میکنم بهتره از این ببعد بیشتر باش مدارا کنم.
من تو یک سایت خوندم میشه قاب کلی گوشی را عوض کرد . حالا آیا این دکمه قفل کردن شامل قاب میشه یا نه ؟
تغییراتی که به احتمال زیاد در صفحه اول در ورژن 30 انجام بشه . تصویر زیره :
که به صفحه اول n97 mini و n97 شبیه . احتمال بسیار است که صفحه اول mini بشه . تصویر سمت چپ .
آقا دستت درد نکنه بالاخره پیداش کردم دقیقا همونی که خودت گقتی چقدرم شفافه
از کجا گرفتی داداش؟
خوب یه دونه هم واسه حاجیت می گرفتی . چی می شد؟؟؟؟
باسلام به دوستان من وقتی سیمکارت ایرانسل رو روی 5530 میندازم یا زنگ نمیزنه یا صفحه اس نمی چرخه یا موارد مشابه این ولی وقتی سیمکارت دائمی روش هست به خوبی کار میکنه به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه ؟
نوکرتم هستم اتفاقا 2 تا خریدم گفتم شاید اولیو درست نتونم نصب کنم که اولی عالی چسبید آدرس بده بیارم برات
دمت گرم همين مرامته كه منو ديوونه كرده ديگه
همون آدرس جايي كه خريدي رو لطف كني ممنون ميشم. راستي كيف ميف درست و حسابي واسش پيدا ميشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)