سلام
لطفا لینک منبع خبر سري G سيستم NEO PDP و كنتراست 5000000 : 1 را قرار دهید.
ممنون![]()
سلام
لطفا لینک منبع خبر سري G سيستم NEO PDP و كنتراست 5000000 : 1 را قرار دهید.
ممنون![]()
کنتراست واقعیش 5 میلیون به 1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن بعد اینکه پاناسونیک این کنتراستو اعلام کرده برگه هایی رو که سامسونگ و ال جی و سونی واسه اعلام کنتراس کنار پنلاشون گذاشتن از نمایشگاه جمع کردن![]()
یه مشکلی که الان هست اینه که شما میگید وایسید تا اواخر فروردین یا اردیبهشت تا قیمت ها بشکنه ولی متاسفانه
اون موقع هم ملت بخاطر جام جهانی میریزن تو بازار تا یه تلویزیون خوب بگیرند , تجربه هم گفته توی جمهوری اسلامی (برعکس تمام دنیا) فروش بالاتر یه محصول = بالا بردن قیمت اون توسط فروشنده . پس بنظر من کسی که الان نخره باید صبر کنه تا بعد تابستون و اون موقع اقدام کنه که هم محصولات جدید پانا اومدن هم اینکه قیمت ها واقعا پایین تر بیاد
برايتنسو خوب اومدي مهدي جانخيلي از افراد كه عاشق براق بودن تصوير هستن ديگه نميتونن به پلاسما گير بدن شما در يك پست اعلام كرديد 4 برابر شده كه خارقلادست. (به اميد اينكه vt25 وارد ايران بشه)
راستي مجله خبري امشب مورخه 22/10/1388 به معناي واقعي كلمه بيسواد بودن و بيشعور بودن كارشناسانشو به اثبات رسوند.من واقعا براي رسانه يك كشور كه براي شايد حدود30 ميليون نفر برنامه real time پخش ميكنه متاسفم.در يك شو گزارشگر به فروشگاه هاي مختلف همراه با فروشنده هاي بيسواد و مشتريان نامطلع
ميرفت و از اونها سوال ميكرد يك lcd چقدر مصرف برق داره؟؟؟خيلي ها كه نميدونستن اما يه نفر اومد اعلام كرد كه 4 برابر يك تلوزيون عادي (crt) مصرف ميكنه و اينو 3 بار با صداي اععوجاجي تكرار كرد.بعد از اون به سراغ يك فروشنده برند سامسونگ رفت كه فقط يك اتكت براي مقايسه مصرف led با lcd داشت.جالبه سايز 42 اون مدل مصرفشو 240w اعلام كرده بود وبراي led عدد 103 مشخص بود.مسئله مشخص اينكه يك crt در سايز 42 چقدر برق مصرف ميكنه و نسبت به lcd درچه سطحي است.نكته ي ديگه اينكه مصرف يك tv چه مقدار از سرانه مصرف يك خونواده رو تشكيل ميده؟ايا يك رسانه كه درسطح ملي پخش ميشه بايد براي ملت به اين صورت موضوعاتو برسي كنه؟
Last edited by ramincybran; 12-01-2010 at 21:09.
اره منم دیدمراستي مجله خبري امشب مورخه 22/10/1388 به معناي واقعي كلمه بيسواد بودن و بيشعور بودن كارشناسانشو به اثبات رسوند.من واقعا براي رسانه يك كشور كه براي شايد حدود30 ميليون نفر برنامه real time پخش ميكنه متاسفم.در يك شو گزارشگر به فروشگاه هاي مختلف همراه با فروشنده هاي بيسواد و مشتريان نامطلع
ميرفت و از اونها سوال ميكرد يك lcd چقدر مصرف برق داره؟؟؟خيلي ها كه نميدونستن اما يه نفر اومد اعلام كرد كه 4 برابر يك تلوزيون عادي (crt) مصرف ميكنه و اينو 3 بار با صداي اععوجاجي تكرار كرد.بعد از اون به سراغ يك فروشنده برند سامسونگ رفت كه فقط يك اتكت براي مقايسه مصرف led با lcd داشت.جالبه سايز 42 اون مدل مصرفشو 240w اعلام كرده بود وبراي led عدد 103 مشخص بود.مسئله مشخص اينكه يك crt در سايز 42 چقدر برق مصرف ميكنه و نسبت به lcd درچه سطحي است.نكته ي ديگه اينكه مصرف يك tv چه مقدار از سرانه مصرف يك خونواده رو تشكيل ميده؟ايا يك رسانه كه درسطح ملي پخش ميشه بايد براي ملت به اين صورت موضوعاتو برسي كنه؟
سریع زنگ زدم به 162 و گفتم شما حتما باید یه گزارش تخصصی در این مورد بگیرید تا مردم رو از گمراهی دربیارید(اونم گفت حتما)
اين موضوع ربطي به تاپيك نداره اما فقط بگم كه امشبم نشستم پاش تاببينم چه سوتي ميده يه سوتي ترسناك داداومد از يك فروشنده پرسيد؟ براي نگاه داري خوب يك cd گفت باس چي كار كنيم؟ چندتا حركت گفت تا cd سالم تر بمونه اما يه جا گفت حتما تو cd rom بزاريد تاخراب نشه ميدونيد گفت چرا؟
چون سرعت چرخش cd rom خيلي كمتر از dvd rom هستش
(براي يك رسانه ملي متاسفم واقعا متاسفم)
من به نقل از پاناسونیک اعلام کردم.
درخشش این پنلها 4 برابر بالاتر از مدل مرجع که پنل ساخت 2007 هست شده و دو برابر بالاتر از G10 مدل G10 در حدود 315 کاندلا بر متر مربع درخشش داره که اگر این پنل دو برابر اون درخشش داشته باشه میشه 600 کاندلا بر متر مربع که 100 کاندلا از حد نهایی لامپهای CCFL بیشتره (توجه کنید از خود لامپها چون درخشش پنل همیشه از لامپها کمتره) با این وجود باید صبر کرد و دید آیا واقعا این پنلها تا این حد براق هستن یا نه اگر این سطح از درخشش در کنار عمق رنگ مشکی Kuro قرار بگیره احتمالا یک استاندارد جدید در صنعت برای کنتراست TV ها ثبت میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من 5 شنیه رفتم نمایندگی پانا در پایتخت.گفت شنبه(پس فردا) V10 وارد نمایندگی ها میشه.به قیمت 950/2 میلیون تومان.
بلاخره V10 اومد یا نه ؟ کسی قیمت نداره ؟
یکی از دوستا میگفت 50 رو 2,200,000 میزارن !
سلام. ميخواستم بپرسم واسه گارانتي يك ال سي دي چند درصد ميكشن روش؟ آيا گارانتي استفاده اي داره؟ تو بازار جمهوري ميشه بدون گارانتي هم گرفت؟ با تشكر از راهنمايتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)