تو بانه خبری از این گوشی نبود . فقط گوشیهای چینی . . . تک و توک اصلی پیدا میشد
هفته دیگه میرم تهران
قیمت 8 گیگ چنده؟؟؟
تو بانه خبری از این گوشی نبود . فقط گوشیهای چینی . . . تک و توک اصلی پیدا میشد
هفته دیگه میرم تهران
قیمت 8 گیگ چنده؟؟؟
والا سرعت تاچش که خیلی خوبه. حتی اینقدر حساس هستش که وقتی میخوام لیست منو رو بزنم بالا پائین بشه یهو میره داخل برنامه ای که روش خورده البته این تو تاچ ویز اینجوریه تو خود ویندوز موبایل معمولی اسکرول داره. سرعتش که خیلی بالاست همه چی سریع انجام میشه واقعا سرعت رو با این گوشی تجربه کردم قبلا پاکت داشتم کند بودش. الان دارم برنامه های مختلف میزم تا راش بندازم دیگه
دوستان من با تجربه ای که تو گوشی دارم و آشناهایی که دارم در زمینه بازرگانی و گوشی توصیه میکنم با گارانتی اصلی نخرید فقط 150 هزار تومان مفت میره تو پاچتون. اگه پولدارین که بخرین مشکل نداره. ولی گارانتی ها خودشون شکایت دارن میکنن که هیچ کسی ازشون خرید نمیکنه بخاطر اینکه با مشتری روراست نیستن و خودشون دزد هستن چون من میدون که الان خود سیتادل داره گوشی قاچاقی میاره شما میرین اصل میخرین. من الان خریدم بدون گارانتی داخل سایت سامسونگ قشنگ میشناسه و اصل هست و آپدیت هم میکنه فقط گارانتی ایرانی نداره همین. من 7 ساله گوشی دارم خدارو شکر تا به حال نه گارانتی به دردم خورده نه اینکه گوشی مشکلی داشته.
موفق باشین
بنظرم گارانتی های سامسونگ در ایران بنوعی کلاهبرداری واقعی باشه برای صحبت هام دلیل دارم
من وقتیکه i8910 خریدم داخلش علاوه بر دفترچه راهنما دفترچه خدمات و گارانتی شرکت سامسونگ داخلش بود و در اون نوشته بعد از خرید گوشی دفترچه را در نمایندگی سامسونگ مهر و امضا بزنند
این 70 تون پولی که ماکرتول از مشتریان مییره نوعی دزدی هستش
چون به قیمت جهانی از سامسونگ براش میارن و باید با گارانتی 490 تمن بده ولی میده 550 تا 560 تومن
گوشيهاي ويندوز دار سامسونگ و الجي هيچ وقت از مبادي قانوني و توسط نمايندگيهاي رسمي وارد نميشن. فقط هاش.تي.سي بصورت رسمي وارد ميشه و ويندوز داره.
ویندوز 6.5 یا 6.1؟
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکت باشه در سطح المپیک
صدا شو با i8910 یا n95 8gb مقایسه کن
ویندوز 6.1 یا 6.5 {اگه 6.1 آبدیت کن ببین سرعتش کم میشه یا نه}
چی تو پکش بود کیف بود یا نه{اگه میشه عکسشو بزار}
من دیروز همیطوری رفتم یه سری زدم به موبال فروشی ها دیدم زده i8000 رسید {با خودم گفتم دوباره میخوان همون s8000 رو نشونم بدن رفتم تو ولی یه لحظه جا خودم i8000 بود} بهم گفت بدون گارتتی 500 تومان تا رفتم و برگشتم گفت فروختم رفت{یه ساعت مخشو خوردم}و بهش گفتم دیگه نمیاری گفت چرا میارم ولی 550 منم چار تا ریچار بارش کردم و اومدم خونه{تف تو ذاتش}
اقای mrmostafa لطفا بیشتر وقت بزار دربارش بیشتر توضیح بده
اگه میشه به 6.5 آبدیت کن
والا هنوز وقت نکردم همه کارها رو بکنم. الان فارسی ساز نصب کردم سازگاری نداره دنبال یه فارسی ساز هستم آخه این ویندوز موبایل هنوز یه فارسی ساز خودش نمیزاره.
صدای زنگ خورش بلنده
صدای موزیک با مدیا پلیر خوبه بسته به کیفیت موزیک داره ولی هندزفری صداش زیاده
سرعت گوشی خیلی خوبه
فقط تاچ ویزارد که داره رو صفحه باید بگیری حلش بدی مثل Iphone ولی تاچش حساسه میخوای بری پائین لیست دست میره رو آیکون میره داخلش. دکمه وسط که 5 ضلعی مانند هست رو بالا پایین میزنی نمیشه فقط میره تو منو اسکرول نیست.
در کل گوشی خوبیه حال میکنم باهاش.
این گوشی مثل جت مکعب چند وجهی داره یا نه؟ سرعتش در مقایسه با diamond 2 چطوره؟(لطفا آماری جواب ندین که cpu این بیشتره پس سرعتشم بیشتره دوستانی که خریدن میشه یه لطف کنن و سرعت و حساسیت تاچ اونو با diamon2 مقایسه کنن ) خیلی نیاز دارم به این مقایسه
سلام ...
اخرین قیمت با گارانتی مایکروتل در مشهد ...
550 16 گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)