تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 326 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه micheal-tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تو بانه خبری از این گوشی نبود . فقط گوشیهای چینی . . . تک و توک اصلی پیدا میشد
    هفته دیگه میرم تهران
    قیمت 8 گیگ چنده؟؟؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا سرعت تاچش که خیلی خوبه. حتی اینقدر حساس هستش که وقتی میخوام لیست منو رو بزنم بالا پائین بشه یهو میره داخل برنامه ای که روش خورده البته این تو تاچ ویز اینجوریه تو خود ویندوز موبایل معمولی اسکرول داره. سرعتش که خیلی بالاست همه چی سریع انجام میشه واقعا سرعت رو با این گوشی تجربه کردم قبلا پاکت داشتم کند بودش. الان دارم برنامه های مختلف میزم تا راش بندازم دیگه

دوستان من با تجربه ای که تو گوشی دارم و آشناهایی که دارم در زمینه بازرگانی و گوشی توصیه میکنم با گارانتی اصلی نخرید فقط 150 هزار تومان مفت میره تو پاچتون. اگه پولدارین که بخرین مشکل نداره. ولی گارانتی ها خودشون شکایت دارن میکنن که هیچ کسی ازشون خرید نمیکنه بخاطر اینکه با مشتری روراست نیستن و خودشون دزد هستن چون من میدون که الان خود سیتادل داره گوشی قاچاقی میاره شما میرین اصل میخرین. من الان خریدم بدون گارانتی داخل سایت سامسونگ قشنگ میشناسه و اصل هست و آپدیت هم میکنه فقط گارانتی ایرانی نداره همین. من 7 ساله گوشی دارم خدارو شکر تا به حال نه گارانتی به دردم خورده نه اینکه گوشی مشکلی داشته.
    موفق باشین

3. 4 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بنظرم گارانتی های سامسونگ در ایران بنوعی کلاهبرداری واقعی باشه برای صحبت هام دلیل دارم

من وقتیکه i8910 خریدم داخلش علاوه بر دفترچه راهنما دفترچه خدمات و گارانتی شرکت سامسونگ داخلش بود و در اون نوشته بعد از خرید گوشی دفترچه را در نمایندگی سامسونگ مهر و امضا بزنند
    این 70 تون پولی که ماکرتول از مشتریان مییره نوعی دزدی هستش
    چون به قیمت جهانی از سامسونگ براش میارن و باید با گارانتی 490 تمن بده ولی میده 550 تا 560 تومن

5. 2 کاربر از farhooode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jahfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    بروجن

پيش فرض

این از وارد کردن گوشی که 5 ماه طول کشید تازه بدون گارانتی فکر کنم ماکروتل میونش با این گوشی خوب نیست اصلا نمیخاد خودش وارد بازار کنه
    گوشيهاي ويندوز دار سامسونگ و الجي هيچ وقت از مبادي قانوني و توسط نمايندگيهاي رسمي وارد نميشن. فقط هاش.تي.سي بصورت رسمي وارد ميشه و ويندوز داره.

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا سرعت تاچش که خیلی خوبه. حتی اینقدر حساس هستش که وقتی میخوام لیست منو رو بزنم بالا پائین بشه یهو میره داخل برنامه ای که روش خورده البته این تو تاچ ویز اینجوریه تو خود ویندوز موبایل معمولی اسکرول داره. سرعتش که خیلی بالاست همه چی سریع انجام میشه واقعا سرعت رو با این گوشی تجربه کردم قبلا پاکت داشتم کند بودش. الان دارم برنامه های مختلف میزم تا راش بندازم دیگه

دوستان من با تجربه ای که تو گوشی دارم و آشناهایی که دارم در زمینه بازرگانی و گوشی توصیه میکنم با گارانتی اصلی نخرید فقط 150 هزار تومان مفت میره تو پاچتون. اگه پولدارین که بخرین مشکل نداره. ولی گارانتی ها خودشون شکایت دارن میکنن که هیچ کسی ازشون خرید نمیکنه بخاطر اینکه با مشتری روراست نیستن و خودشون دزد هستن چون من میدون که الان خود سیتادل داره گوشی قاچاقی میاره شما میرین اصل میخرین. من الان خریدم بدون گارانتی داخل سایت سامسونگ قشنگ میشناسه و اصل هست و آپدیت هم میکنه فقط گارانتی ایرانی نداره همین. من 7 ساله گوشی دارم خدارو شکر تا به حال نه گارانتی به دردم خورده نه اینکه گوشی مشکلی داشته.
    موفق باشین
    ویندوز 6.5 یا 6.1؟

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکت باشه در سطح المپیک
    صدا شو با i8910 یا n95 8gb مقایسه کن
    ویندوز 6.1 یا 6.5 {اگه 6.1 آبدیت کن ببین سرعتش کم میشه یا نه}
    چی تو پکش بود کیف بود یا نه{اگه میشه عکسشو بزار}

من دیروز همیطوری رفتم یه سری زدم به موبال فروشی ها دیدم زده i8000 رسید {با خودم گفتم دوباره میخوان همون s8000 رو نشونم بدن رفتم تو ولی یه لحظه جا خودم i8000 بود} بهم گفت بدون گارتتی 500 تومان تا رفتم و برگشتم گفت فروختم رفت{یه ساعت مخشو خوردم}و بهش گفتم دیگه نمیاری گفت چرا میارم ولی 550 منم چار تا ریچار بارش کردم و اومدم خونه{تف تو ذاتش}

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

اقای mrmostafa لطفا بیشتر وقت بزار دربارش بیشتر توضیح بده
    اگه میشه به 6.5 آبدیت کن

10. این کاربر از sososoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا هنوز وقت نکردم همه کارها رو بکنم. الان فارسی ساز نصب کردم سازگاری نداره دنبال یه فارسی ساز هستم آخه این ویندوز موبایل هنوز یه فارسی ساز خودش نمیزاره.

صدای زنگ خورش بلنده
    صدای موزیک با مدیا پلیر خوبه بسته به کیفیت موزیک داره ولی هندزفری صداش زیاده
    سرعت گوشی خیلی خوبه
    فقط تاچ ویزارد که داره رو صفحه باید بگیری حلش بدی مثل Iphone ولی تاچش حساسه میخوای بری پائین لیست دست میره رو آیکون میره داخلش. دکمه وسط که 5 ضلعی مانند هست رو بالا پایین میزنی نمیشه فقط میره تو منو اسکرول نیست.
    در کل گوشی خوبیه حال میکنم باهاش.

12. 2 کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این گوشی مثل جت مکعب چند وجهی داره یا نه؟ سرعتش در مقایسه با diamond 2 چطوره؟(لطفا آماری جواب ندین که cpu این بیشتره پس سرعتشم بیشتره دوستانی که خریدن میشه یه لطف کنن و سرعت و حساسیت تاچ اونو با diamon2 مقایسه کنن ) خیلی نیاز دارم به این مقایسه

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ...

اخرین قیمت با گارانتی مایکروتل در مشهد ...

550 16 گیگ

15. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •