تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 83 اولاول ... 2666727374757677787980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 826

نام تاپيک: Call of Juarez: Bound in Blood

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

نظر شخصی : بعضی وقتا به این فکر می کنم , بازی ای که اینقدر طول می کشه ساخته بشه و اونقدر طول میکشه تا به دست این و اون برسه , آیا واقعا کار درستیه که آدم رو خودش فشار بیاره و بکوب بشینه 1 روزه تموم کنه ؟ اگر فرض رو بر این بگیریم که در هر فصل 8 تا بازی بدرد بخور بیاد(که نمیاد) و شما هم ماکزیمم هر بازی رو 3 بار بازی کنی , فوقش از 90 روز - 24 روز بازی مفید خواهید داشت که ازون هم فقط 8 روزش بیشتر از همه روزا حال می کنی چون بار اول هست که بازی رو بازی می کنی - ولی خوب اگر همون بازی رو روزی 3 ساعت بازی کنی یا کمتر, 2 ساعت بازی کنی شاید هر بازی رو به 1 هفته تموم کنی حداقل دلت خوشه که 1 هفته از یک بازی برای اولین بار لذت بردی ؟!؟! ... در هر صورت هر کی هر جور دوست داره بازی می کنه و نظرات محترم .
    من کاملا با مجید موافقم
    ما اصولا یه بازی رو با تامنیه میرم به عمرم هم یادم نمیاد یه بازی رو کمتر از یک هفته براش صرف کرده باشم...فقط یه بازی اونم DMC3 چون به شدت جذب داستانش شده بودم
    به عنوان مثال همین pop forgotten sand فکر کنم رفته توی هفته_ی دوم تازه اینجوری که من دارم میرم فکر کنم 12-10 روزی تا آخرش برم چون اصولا داستان بازی برای من خیلی مهمه بعضی اوقات کاتسنس های یه بازی رو دو یا سه بار میبینم تا قشنگ زوایای اون دستم بیاد جاهایی هم که نمیفهمم خدا طول عمر FRAPS زیاد کنه
    در کل منم اعتقاد دارم آدم روزی دو یا حداکثر سه ساعت بازی کنه خیلی از بازی کردن لذت بیشتری میبره
    به قول شاعر که میگه کم بازی کن..همیشه بازی کن

2. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من یه جا گیر کردم که میگه برو دنباله celvin حالا یه جاییه که پر از راه ها و کلبه های چوبیه و هی نارنجک میندازند جلوم ستاره هم زده برو کجا اما هر چی میرم راهی به پایین نیست

چی کار کنم ؟
    یکی جوابه منو نمیده ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یکی جوابه منو نمیده ؟
    من که خیلی وقته این بازی رو انجام دادم ولی شما بهتره حداقل یه عکسی چیزی بگذاری تا بهتر بشه راهنماییت کرد!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من که خیلی وقته این بازی رو انجام دادم ولی شما بهتره حداقل یه عکسی چیزی بگذاری تا بهتر بشه راهنماییت کرد!

آخه تو سون نمیشه--بهتره بی خیاله بازی شم چون سعیم رو کردم فایده نداشت

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

آخه تو سون نمیشه--بهتره بی خیاله بازی شم چون سعیم رو کردم فایده نداشت
    یعنی چی توی سون نمیشه؟
    خوب برنامه fraps رو نصب کن به کمک اون به راحتی میتونی از داخل بازی هم فیلم وهم عکس بگیری...جدا از این مشکل توی بازیها خیلی به دردت میخوره حتما دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

برای پرینت اسکرین از بازی ها تو ویندوز 7 از بازی یه لحظه بپرید بیرون با Alt + Tab بعد رو دسکتاپ رایت کلیک کنید و گزینه ی بیسیک ویندوز سون رو بزنید. دیگه اونطوری برنامه هم نمیخواد.

9. 2 کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

یعنی چی توی سون نمیشه؟
    خوب برنامه fraps رو نصب کن به کمک اون به راحتی میتونی از داخل بازی هم فیلم وهم عکس بگیری...جدا از این مشکل توی بازیها خیلی به دردت میخوره حتما دانلود کن:
    کد:

تونستم این تیکه رو رد کنم باید طناب مینداختم --اخه نمیگفت که منم نمیدونستم باید چی کار کنم اونم هی 5 ثانیه یه بار نارنجک مینداخت هم آدمو حول میکرد هم رو اعصابم بود

به خاطر برنامه ممنون

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

برای پرینت اسکرین از بازی ها تو ویندوز 7 از بازی یه لحظه بپرید بیرون با Alt + Tab بعد رو دسکتاپ رایت کلیک کنید و گزینه ی بیسیک ویندوز سون رو بزنید. دیگه اونطوری برنامه هم نمیخواد.

چه جوری بدون برنامه ؟

یعنی وقتی تو بازی هستم alt+tab رو بزنم ؟

بیسیک ویندوز توی راست کلیک ندارم ----وقتی alt+tab رو میزنی این بیسیک میاد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

راستی این دختره انگار خیلی یه چیزیش میشه ها

یه جا میرم نجاتش میدم --میدمش دسته یه مرده ای بعدا نشون میده که انگار واسه منم یه چیزیش میشه --بعدم انگار مرده که این زنشه با ما دشمن میشه

چه جوریه ؟کسی ماجرای اینو میدونه ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

راستی این دختره انگار خیلی یه چیزیش میشه ها

یه جا میرم نجاتش میدم --میدمش دسته یه مرده ای بعدا نشون میده که انگار واسه منم یه چیزیش میشه --بعدم انگار مرده که این زنشه با ما دشمن میشه

چه جوریه ؟کسی ماجرای اینو میدونه ؟
    دختره که کلا برای خوشه و نیم ساعت یه بار عشق عوض میکنه
    باید بازی کنی تا دستت بیاد قضیه چیه ولی اگه خواستی بیا تقریبا داستان کامل بازی رو برات میگذارم دیگه خودت بخون:
      محتوای مخفی:  
    بازی از جایی آغاز می شود که ری و توماس بر روی یکدیگر اسلحه کشیده اند و ویلیام که روای بازی است با تاسف تعریف می کند که چگونه دو برادر تبدیل به دشمنان خونی شدند . پس از این صحنه به Civil War می رویم . جایی که ری در ارتش جنوب که تحت فرماندهی کلنل Barnsby خشن است در حال جنگ است . ری متوجه می شود که جان برادرش در خطر است و به کمک توماس می رود . آن دو پس از دفع حمله ی دشمن از سوی بارنزبی دستور می گیرند که به آتلانتا باز گردند اما ری و توماس از این دستور سر پیچی کرده و برای نجات خانواده ی خود از چنگ دشمن راهی خانه می شوند . اما مادر برادران مک کال توسط سربازان به قتل رسیده است و ری قول می دهد که خانه و مزرعه را بازسازی می کند و دوباره خانواده را تشکیل می دهد . اما از آنجا که بارنزبی به دنبال آنان است ، ری ، توماس و ویلیام به یک شهر دیگر فرار می کنند .
    یک سال بعد ری و توماس پس از مشکلاتی که برای آنها در شهر بوجود می آید به مکزیک فرار می کنند به امید اینکه گنج گمشـــده ی Cortez را پیدا کنند و با پول آن خانه را باز سازی کنند . در مکزیک ری و توماس Marisa را ملاقات می کنند و ری دلباخته ی ماریسا می شود . در همین حیـــن گروهی از خلافکاران شهر به ماریسا حمله می کنند و او را می دزند . ری و توماس پس از نجات دادن ماریسا متوجه می شوند که او معشوقه ی مخوف ترین خلاف کار مکزیک یعنی Juan 'Juarez' Mendoza است . پس از ملاقات با Juarez ، او به ری و توماس در مورد گنج گمشده ای می گوید و از آن دو می خواهد با کشتن فردی با نام Devlin طلا را برای او بیاورند و در مقابل Juarez سهمی از آن گنج را به آنها می دهد . ری و توماس نیز قبول می کنند و پس از کشتن دولین گنج را پیدا نمی کنند . در همین حین یک قبیله ی سرخپوست با نام Apache سعی دارند در ازای گرفتن 300 اسلحه یک مدال را که نشان دهنده ی جای گنج است را به Juarez تحویل دهند . هدف قبیله ی سرخ پوست از این کار جنگ با سفید پوستان است . پسر رئیس قبیله که Seeing Farther یا بیننده ی آینده نام دارد مسئول انجام این کار می شود . Juarez به ری و توماس دستور می دهد که برای معامله ی اسلحه ها باید با فرد خاصی ملاقات کنند . ری و توماس متوجه می شوند که این فرد در زندان است و او را نجات می دهند . در این حال ماریسا به توماس ابراز علاقه می کند و توماس نیز متقابلا از علاقه ی خود به ماریسا می گوید . ری و توماس آن فرد را که بانداژ به صورت داردآزاد کردهو به کمک او اسلحه ها را پیدا کرده و به Juarez تحویل می دهند .
    ری و توماس که برای ملاقات با Juarez به یک معدن می روند متوجه می شوند آن فرد بارنزبی بوده است و سپس توسط او دستگیر می شوند . پس از یک سری اتفاقات ری ، توماس و ویلیام از معدن فرار می کنند و به Comanche می روند تا با Juarez و ماریسا ملاقات کنند و اسلحه ها را به Apache تحویل دهند . پس از ملاقات با سرخ پوستان بیننده ی آینده به Juarez می گوید که از خراب بودناسلحه ها با خبر است و این خبر را ویلیام که کشیش نیز است به او داده است . سپس ویلیام از رئیس قبیله ی Apache که Runnig River یا رودخانه تند نام دارد می خواهد که برای پاداش در مقابل این خبر جان برادرانش را به او ببخشد . رود خانه ی تند قبول می کند اما ماریسا و برادران مک کال را به قبیله ی خود می برد . در قبیله ی سرخ پوستان ، بیننده ی آینده به ری و توماس می گوید که آنها اسلحه ها را برای جنگ با سفید پوستان می خواستند و می گوید که این جنگ به ضرر ما است و به همین دلیل به ری و توماس کمک می کند تا جای مدال را پیدا کنند . سپس ری و توماس به همراه Seeing Farther به قبلیه ی Navajo می روند و مدالیون را می دزدند . س از بازگشت به کمپ بیننده ی آینده ویلیام و ماریسا را از کمپ خارج می کند همچنین نحوه ی استفاده از مدالیون را نیز به ویلیام می آموزد . در این حین بارنزبی به قبیله ی آپاچی حمله می کند و کل قبیله را به خاک و خون می کشد . او به رودخانه ی تند می گوید که در ازای جان فرزندش باید مدالیون را به او بدهد . بعد از این اتفاقات ری و توماس مردان بارنزبی را می کشند و جسد بیننده ی آینده را پیدا می کنند . آنها با بارنزبی می جنگند و او را زنده به رودخانه ی تند تحویل می دهند . ری و توماس از زبان بارنزبی می شنوند که ویلیام و ماریسا زنده هستند و Juarez آنها را در کمپ خود زندانی کرده است . پس از این صحنه ای را می بینیم که Juarez در حال کتک زدن ویلیام است و از او راه استفاده از مدالیون را می پرسد که در جواب ویلیام فقط می گوید " ایمان من سپر من است " . پس از اتفاقاتی ری ویلیام را نجات می دهد و پس از یک دوئل Juarez را می کشد اما قبل از آن ماریسا و توماس یکدیگر را پیدا می کنند و ماریسا به اشتباه به توماس می گوید که ویلیام مرده است و او جای گنج را می داند . توماس که نمی خواهد ری را جا بگذارد به اصرار ماریسا از کمپ Juarez فرار می کنند و برای پیدا کردن گنج می روند . ری که متوجه می شود توماس او را گذاشته و با ماریسا که او عاشقش بوده است رفته است بسیار ناراحت می شود و برای کشتن توماس راهی می شود . البته این را بگویم که ری از علاقه ی ماریسا به توماس با خبر بوده است و توماس را مقصر می دانسته است . بعد از این زمان بازی به حال باز می گردد و ما توماس و ری را می بینیم که که به روی یکدیگر اسلحه کشیده اند . در این هنگام ویلیام رو به روی ری قرار می گیرد و مانع کشته شدن توماس توسط ری می شود . ری نیز که تعادل خود را از دست داده است با شلیک به ویلیام او را می کشد . در این هنگام بارنزبی سر می رسد و می گوید که رودخانه ی تند بر خشم خود غلبه کرده است و قاتل پسر خود را آزاد کرده است . در همین هنگام طلسم گنج گمشده عمل می کند و شن از بالای معبدی که گنج در آن بوده است پایین می ریزد . پس از جنگ با مردان بارنزبی با خود او دوئل می کنید و او را می کشید . در آخر بازی که داستان از زبان ری نقل می شود او کشیش می شود و ماریسا و توماس نیز با یکدیگر ازدواج می کنند . ری و توماس نیز از گنج هیچ بهره ای نمی برند و دوباره به خانه باز می گردند....
    منبع:
    کد:

Last edited by mehdy.z; 05-08-2010 at 17:31.

13. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من پارسال این بازیو بازی می کردم.واقعا در نوع خودش بی نظیر بود.می خوام بدونم ورژن بعدی ای هم داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •