دوست عزیز شما آقای فلاح نیستی از مازندران شما شارژ از کجا میاری ؟ جاشو به ما بگو ؟ از دفاتر خدماتی میگیری ؟ چند میفروشی ؟ چند میخری ؟ الان غیر از دفاتر و پارسیان جای دیگه ندارن شما از کی میخری ؟
دوست عزیز شما آقای فلاح نیستی از مازندران شما شارژ از کجا میاری ؟ جاشو به ما بگو ؟ از دفاتر خدماتی میگیری ؟ چند میفروشی ؟ چند میخری ؟ الان غیر از دفاتر و پارسیان جای دیگه ندارن شما از کی میخری ؟
Last edited by saeed004; 08-11-2009 at 11:44.
باقی دوستان چی ؟ کدوم بانک خطا کمتر خطا میده به نظر شما؟؟؟بگید استفاده کنیم
سهمیه روی POSتایید میشه شده روزی 10 تا
من تا حالا ده تا شایدم بیشتر گرفتم همش هم با سامان و مرورگر فایرفاکس تا الان به مشکل بر نخوردم همش شارژ شده بدون اشکال
من فلاح نیستم و لی شرکت ما نماینده هایی داره که از ما عمده خرید میکنن و بین ویزیتورهای خودشون توزیع میکنن/ ممکنه فلاح یکی از این ویزیتورهای شرکت ما باشه
آقا چطوری میتونیم اعتماد کنیم که کارتا مشکلی نداشته باشن؟
چون در هر صورت ما باید اول پول بریزیم به حساب و بعد کارت بگیریم!
فایرفکس کنده و فک نکنم تاثیری داشته باشه
چه ساعتایی گرفتید و کارتتون مال مدوم بانکه ادم خوش شانسی هستید یا نه؟ این از همه بیشتر تاثیر داره!؟
فایرفاکس کنده؟؟؟!!!
کارتم مال بانک سامان هستش دوست عزیز و سرعت اینترنتم هم 1 مگا بیت و در ساعات ظهر و غروب بیشتر امتحان کردم
در مورد سوال آخرت هم تا حالا همچین احساسی نداشتم!!!
این جمله شما که فرمودیئ فایرفاکس کنده رو باید به عنوان جک سال گذاشت تو اینترنت و همه رو به خنده انداخت.
چرا وقتی راجع به چیزی اطلاعات کافی ندارید حرف الکی میزنید
آره میدونم فعلا اینجوریه
ولی آقای خوشخنده یه بار دیگه بخون چی نوشتم اگه نفهمیدی بازم بخون و باز هم و ...
دست کم سواد کامپیوتریم کم نیست و میدونم فرق دستگاهی که پین بده چیه
ولی اون که من گفتم فقط طراحی و راه اندازی سیستم خرید و پرداخت به حساب صاحب پوز نیست
بلکه برنامه نویسی پوز برای انجام کارهایی نظیر اموری که بانکها آنلاین انجام میدن و ساپورت از شبکه بانک مربوطه رو طلب میکنه
در کل میشه کارایی یه خودپرداز یا ATM رو بدون دریافت وجه روش پیاده کرد
ولی چون امنیتش کمه و میشه سیستمشو راحت ریورز کرد و اینجا ایرانه .. هیچ بانکی اینکار رو نمیکنه
اینترنت من دیالاپه 31.2kbاین نهایت سرعته اینترنتیه که من وصل میشم تاچیزیم امتحان نکنم نمیگم کروم اپرا سافاری فایرفکس هیچکدوم واسه من سرعت اینترنت اکسپلورو نداشتن(لبته تو بعضی سایتا اپرا بهتر بود)
سوال اخرم شوخی بود دوست عزیز جدی مگیر
گلم شما که تو پستای قبلیتون من و دوستای دیگه رو کلی خندوندید چه اشکال داره شما هم به حرف ما بخند شاد شی جونم تازه ثوابم میکنیم از اطلاعات شما هم تو چندتا پستتون زیاد استفاده(خندیدن)کردیم
چه عجب شما یه حرف حسابی زدید معلومه تو عالم هپروت نیستید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)