من ۲ روز چند ساعت بازی کردم و تا ۴۰ درصد رفتم.
گرافیک خوب بود بازی قشنگ بود ولی مسخره بازی بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.
من ۲ روز چند ساعت بازی کردم و تا ۴۰ درصد رفتم.
گرافیک خوب بود بازی قشنگ بود ولی مسخره بازی بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.
عکسای بعضی تو سایتاست. ولی شخصاً نمیتونم بذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي كردن اين بازي ايراد ندارد؟؟؟؟؟؟!
از اين لحاظ كه طرف شيعه است و......
سخت؟!!!!!
يكش من چشم بسته با 40 تا سرباز ميجنگمو در ميرم! اصلا به نظرم سختي نداشت! بالا پايين پريدنشم كه هنر چنداني نميخواست.
نه بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! عقب افتاد ؟ میشه تاریخ دقیقش رو بگید ؟ 2010 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
تاریخ عرضه نسخه pc رو بعضی سایت ها مثلا gamestop.com 16 مارس 2010 اعلام کردند یعنی 25 اسفند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو بابا جون مادرت!!!
یعنی چی طرف شیعه ست و از این حرفا!خواهشا خرافات و تند روی ها رو کنار بگذارید.دیگه زمانش گذشته.
اقا ما رو هم روشن کنید کی شیعه هست؟ کی کیو میکشه؟
ما شیعه هارو میکشیم شیعه ها مارو میکشن
چون شیعه ها تو بازین نباید بازی کنیم؟؟
کلا داستان بازی مگه ربطی به شیعه و غیره داره؟
اوه! جد جد جد جد ... اتزیو، یعنی الطائر مسلمون بوده، شما چجوری به این نتیجه رسیدی که اتزیو (و در نتیجه دزموند) شیعه ست؟
محتوای مخفی:
در ضمن یه چیز دیگه هم بگم، خیلی از دوستان فکر می کنن اون مجسمه ی داریوش نامی که توی زیر زمینه، مجسمه ی داریوش پادشاهه! در صورتی که این طور نیست! طبق توضیحاتی که خود بازی می ده، داریوش یه assassin بوده که خشایارشا رو کشته.
(خوب شد نگفتید داریوش خواننده!)
Last edited by {sahand}; 28-11-2009 at 00:48.
اصلا گیریم شیعه باشه که چی اخه این حرفا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)