تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 370 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام بچه ها من کل این تاپیک رو مطالعه کردم و به این نتیجه رسیدم که یا ASUS N61jq-jx014v بگیرم یا Asus Pro64JQ-Jx028V خوب حالا هرکدوم رو که گیرم اومد از راهنماییاتون خیلی ممنونم من تهران ساکنم می خوام قسطی بخرم البته قبلش قصد خرید 1558 دل داشتم با مطالعه این تاپیک تصمیم عوض شد من قسطی می خوام بخرم کجا برم؟جایی رو سراغ دارین؟آدرس بدین ممنون میشم در مورد باطری ایمن مدلها 6 سلولی درسته؟دوامش چطوری بیرون از منزل؟سنگین کار کنه چند ساعت دوام میاره در برابر دل میگم که 9 سلوله بعد مطمئن باشم که هر دومدل led فول هستن و فول hd? ممنون میشم کمکم کنین.یه آدرسی چیزی می خوام که برم اقدام کنم.حتما هم می خوام قسطی باشه .ممنون.بعد مسئله دیگه شما گفتین اگه برای گیم می خواین خیلی خوبه مگه برای هرکار کامپیوتری مناسب نیست قدرت و کیفیتش؟از لحاظ مانیتور خیالم راحت باشه با اون مشخصات که گفتم؟ممنون.منتظر جوابتونم.پشیمون نمیشم که اینو بگیرم و 1558 نگرم دیگه درسته؟

دوست عزیز سلام کار خوبی کردی امدی سراغ ایسوس پشیمون نمیشی حقیقتش من ساکن تهران نیستم که بدونم کجا قسطی میدن در برابر 1558 که شما انتخاب کرده بودین لپ تاپ ایسوس خیلی سرتره از همه لحاظ اگه هم دوستان میگن که این لپ تاپ برای گیم خوبه منظورشون اینه که از گرافیک بالایی برخورداره که در کنار اجرای نرم افزار های سنگین شما پاسخگوی بازی های روز دنیا هم هست پس از لحاظ قدرت و کیفیت خیالت راحت باشه این لپ تاپ led back lite داره اما فول ال ای دی نیست و همچنین فول اچ دی هم نیست اما مانیتورش از کیفیت خوبی برخورداره

اینم لینک لپ تاپ در سایت سازگار میتونی مشخصات کاملش را ببینی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

خب خدا رو شکر.شما برای اطلاع از این مسئله برو به این ادرس من همه چیزو توضیح دادم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چاکر داش وایومن نیز هستیم خوبی داش.
    آقا ما دوباره شهره خودمون رو گشتیم چیزی نسیبمون نشد اهواز رو هم گشتم همه گفتن تموم شده , نداریم , مرده و از این حرفا ولی یه مغازه بود که مدل N61JQ رو داشت ولی گارنتیش یه چیزه عجیب بود (ناتولی Notaly) تا حالا چیزی دربارش شنیدی داش ؟
    این مدل رو 1.450.000 میداد اگه وقت میکنی یه جستجویی درباره این ناتولی داشته باش
    مرسی عزیز داش

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

چاکر داش وایومن نیز هستیم خوبی داش.
    آقا ما دوباره شهره خودمون رو گشتیم چیزی نسیبمون نشد اهواز رو هم گشتم همه گفتن تموم شده , نداریم , مرده و از این حرفا ولی یه مغازه بود که مدل N61JQ رو داشت ولی گارنتیش یه چیزه عجیب بود (ناتولی Notaly) تا حالا چیزی دربارش شنیدی داش ؟
    این مدل رو 1.450.000 میداد اگه وقت میکنی یه جستجویی درباره این ناتولی داشته باش
    مرسی عزیز داش

نوتالی گارانتی معتبری هست اماگارانتی رسمی محصولات ایسوس در ایران نیست حداقل برای خرید لپ تاپ ایسوس سعی کنید از گارانتی های رسمی ایسوس در ایران خرید کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

نوتالی گارانتی معتبری هست اماگارانتی رسمی محصولات ایسوس در ایران نیست حداقل برای خرید لپ تاپ ایسوس سعی کنید از گارانتی های رسمی ایسوس در ایران خرید کنید
    داش شرکت نوتالی همین کانفیگ شما رو باBlueRay میده 1.450.000 ولی با گارانتی الماس به من میدن 1.480.000 نظر شما چی هستش ؟

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام بر دوستان
    ممنون وایو من عزیز
    بالاخره لپ تاپ بدستم رسید
    رنگش سفید ولی خوشگله
    call of duty 5 رو باز کرد هر چند یکم کنده ولی خوبه
    وبش عالیه
    سی پی یو هم امتیاز 6.7 گرفته تو تسته ویندوز
    بدون ویندوز بود. طرف لطف کرد یک ویندوز 7 ulimate نصب کرد روش
    کلا عالیه
    راستی وایو من عزیز یه سوال داشتم وقتی اولین بار فلش رو وصل کردم یه سوال پرسید گزینه skip رو زدم حالا فلشم رو نمی شناسه ولی فلشهای دیگرو میشناسه میدونی چه جوری درست میشه

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام بر دوستان
    ممنون وایو من عزیز
    بالاخره لپ تاپ بدستم رسید
    رنگش سفید ولی خوشگله
    call of duty 5 رو باز کرد هر چند یکم کنده ولی خوبه
    وبش عالیه
    سی پی یو هم امتیاز 6.7 گرفته تو تسته ویندوز
    بدون ویندوز بود. طرف لطف کرد یک ویندوز 7 ulimate نصب کرد روش
    کلا عالیه
    راستی وایو من عزیز یه سوال داشتم وقتی اولین بار فلش رو وصل کردم یه سوال پرسید گزینه skip رو زدم حالا فلشم رو نمی شناسه ولی فلشهای دیگرو میشناسه میدونی چه جوری درست میشه
    راستی چند تا گزینه داره واسه استفاده high performance و intarement و office و power saving واسه باتری
    بسته به نیازت با دکمه ای که روش آدمک هست داره میدوه رو میزنی
    دو تا گرافیک داره 64 intel و gforce 325 اونم با همون دکمه آدمک کار میکنه ولی پیش فرض 64 کار میکنه
    راستی دوستان یه چیزی هم داشت صفحه نمایش رو با کیفیت میکرد واسه فیلم میدونید از کجا میتونم پیدا کنم
    چقدر حرف زدم سوالی داشتین بپرسین راجع به N61JV
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها امروز تو ولیعصر رفتم دنبال n61 اما طرف بهم g73 رو معرفی کرد 1670 تومان به سرم زده بگیرم الان تو لپ تابا بهترین گرافیک رو فکر میکنم دارم رمشم 8 گیگ باقی مشخصاتش مثل n61 فقط مانیتور این 17.3 اینچ باقی مورد شبیه از بلوری خبر ندارم که داره یا نداره اگه تو این قیمتا باشه میارزه؟میگه 1900 بود الان این قیمت شده.به نظر من این آخر لپ تاب.نظر شما چیه؟در ضمن اگه مدلای دیگه لینو میشناسین معرفی کنید با کانفیگش.به منم نشون بدین مرسی.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

داش شرکت نوتالی همین کانفیگ شما رو باBlueRay میده 1.450.000 ولی با گارانتی الماس به من میدن 1.480.000 نظر شما چی هستش ؟

اگه نظر من را بخوای من میگم با گارانتی الماس بخر چون گارانتی رسمی ایسوس هست و در سایت ایسوس هم قید شده

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

سلام بچه ها امروز تو ولیعصر رفتم دنبال n61 اما طرف بهم g73 رو معرفی کرد 1670 تومان به سرم زده بگیرم الان تو لپ تابا بهترین گرافیک رو فکر میکنم دارم رمشم 8 گیگ باقی مشخصاتش مثل n61 فقط مانیتور این 17.3 اینچ باقی مورد شبیه از بلوری خبر ندارم که داره یا نداره اگه تو این قیمتا باشه میارزه؟میگه 1900 بود الان این قیمت شده.به نظر من این آخر لپ تاب.نظر شما چیه؟در ضمن اگه مدلای دیگه لینو میشناسین معرفی کنید با کانفیگش.به منم نشون بدین مرسی.

مطمئنی g73 بود ؟ کانفیگش چی بود ؟ برو تو سایت ایسوس همه مدل ها سری گیم را با مشخصات تعریف کرده .
    از کجا قیمت گرفتی ؟ با چه گارانتی بهت میداد ؟ عجیبه قیمتش را خیلی پائین داده شاید 1 مشکلی داره

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی دوستان یه چیزی هم داشت صفحه نمایش رو با کیفیت میکرد واسه فیلم میدونید از کجا میتونم پیدا کنم
    اسم برنامش asus video magic هست ولی همونطور که Vaioman گفت فقط رو ویندوز اورجینال هست . منم خیلی دنبالشم ولی برای دانلود اصلا پیدا نمیشه.

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام بر همگی!
    من K40 IE دارم، تصویر وبکم وارونه است (بالاش پایینه!) چه کنم؟
    گشتم تنظیمات خاصی پیدا نکردم، تو برنامه وبکم خودش (Life Frame3) هم چیزی نبود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •