ویراش شد ....................
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ویراش شد ....................
Last edited by iriali; 15-07-2009 at 18:29.
امیر آقا اینجوری که نمیشه چون سیستم عامل سیمبین واقعا یکی از بهترینهاست و نمیشه کنارش گذاشت.
درسته وین موبایل هم خوبه ولی باید قبول کرد ایرادات مضخرفی داره که دل آدمو میزنه.
بخصوص که omnia hd با این مشخصات توپ اومده بیرون.به نظر من کار کردن با سیمبین هم راحته و هم محیط خسته کننده نداره.
به هر حال منتظر نظرات نینجا هستیم.
بابا جان 1 ماه طول میکشه تا باطری بازدهی کامل یده خود gsmarena تست کرده میگه 5.5 ساعت با full brightness فیلم پخش کرده این گوشی. اسنادش اونجا موجوده بفرمایید ملاحظه کنید
از ویندور موبایل مزخرف تر ندیدم. نه بلوتوثش درسته (lمیره my document) . نه ویبرش درسته (برنامه valert میخواد) . نه Deliver مثل آدم میده 100 تا برنامه باید بدی تا تازه بشه مثل سیمبین . من فقط از اینترفیس سیمبین زیاد خوشم نمیاد کمی بچه گانست
GSMArena :
We will be doing our best to acquire samples of both of these handsets for out-and-out reviews as quickly as possible.
مخلصیم .
Apparently there were some issues with the Omnia HD that Samsung wanted to get fixed before the handset received wider availability.
پس 1 آگوست با فریموری جدیدی که الان هستش به صورت کامل در همه دنیا عرضه میشه .
پس بگو چرا مایکروتل تا الان نیاورده .
Eldar خدا خفت کنه با این حرفات![]()
مخلصیم .
در بین سیستم عاملهای گوشیها ، چه زمانی که تاچ نبودن مثل S603rd و چه الان که تازه گوشیهای تاچ مثل 5800 و 97 و همین امنیا با سیستم عامل سیمبین اومدن ، هیچ سیستم عاملی به خوبی سیمبین نبوده و نیست!
از لحاظ کار کرد راحت ، سازگاری ، روان بودن و... به خصوص داشتن برنامه های زیاد سیمبین حرف اول رو میزنه.
هنوز 4 تا گوشی بیشتر سیمبین تاچ ندارن و اینهمه برنامه و بازی براش اومده.
البته اگه هم وارد کنه بعید میدونم کسی با این سیستم عامل مسخره ای که داره سراغش بره: د یپس بگو چرا مایکروتل تا الان نیاورده
سعید مسخره میکنی ؟![]()
من گفتم با شرکت سازندش مشکل دارم ! تو نداری ؟![]()
یوسف جان من خودم بین این گوشی و 3GS مونده بودم که تصمیم گرفتم اینو بگیرم ولی خدائیش این نوکیا واقعا بدجور ضدحال حداقل به من زد به شما رو نمیدونم ولی واقعا ایران و ایرانی رو کوچیک کرد .
در ضمن در محبوب بودن سیمبیان شکی نیست .
مخلصیم . سعید باز تیکه بنداز![]()
نه امین تیکه چیه بابا من کوچیکتممن گفتم با شرکت سازندش مشکل دارم ! تو نداری ؟.
در ضمن در محبوب بودن سیمبیان شکی نیست .
مخلصیم . سعید باز تیکه بنداز![]()
ولی یک سری از بچه ها تو این مدت به سیمبیان بی انصافی کردن
همه اولش از i8910 تعریف و تمجید میکردن و سیمبیان بهترین سیتم عامل میدونستن ( به قول یه بنده خدایی اسنادش هم موجوده-- بگم بگم ) ولی بعد از اینکه الدار اون حرفا زد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)