سلام
میشه بگید صداش توی هندزفری چطوره؟چون من kf510 دارم واصلا از صدای هندزفیریش راضی نیستم. شاید تعجب کنید ولی من واقعا کیفیت و ولوم خوبی به خوبیه k750 اریکسون ندیدم آیا این گوشی در اون حد توی هندزفیری جواب میده؟
سلام
میشه بگید صداش توی هندزفری چطوره؟چون من kf510 دارم واصلا از صدای هندزفیریش راضی نیستم. شاید تعجب کنید ولی من واقعا کیفیت و ولوم خوبی به خوبیه k750 اریکسون ندیدم آیا این گوشی در اون حد توی هندزفیری جواب میده؟
من قبلا w810 داشتم .. قبول داری تو هندزفری w810 از k750 سرتره ؟
بلندی صدای رنوار تو هندزفری تغریبا مثل w810 (شاید یکم بگی نکی بیشتر )
ولی کیفیتش بهتره
w810 و کلا هر گوشی که من دیدم وقتی یه مدت باشون آهنگ گوش میدی سرت و گوشت
درد میگیره (من که اینجوری بودم) ولی با رنوار اصلا هیچ احساس بدی ندرام با اینکه
کیفیتش بالاتره و مخصوصا بیسش خیلی بهرته
بچه ها الان قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی چنده ؟![]()
با سلام خدمت همگی و با سپاس از مهندس محمد( راستی درسا چطوره؟؟؟ ما که اومدیم تفرش و از همین ترم اولی داریم زیر فشار این همه درس له می شیم!
)
1. ببین عزیز دل... صفحه نمایش 5800 دارای صفحه نمایشی با تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 16 میلیون رنگی هست. صفحه نمایش رنوار هم دارای تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 262 هزار رنگی هست. اگر این دو را کنار هم بگذاریم، جلوه های رنگی و کیفیت بالای نمایش رنگ های 5800 چشم شما را خواهد گرفت؛ اما چیزی که باعث می شه در این جا رنوار رتبه بهتری داشتنه باشه، روشنایی بالای صفحه نسبت به 5800 هست که باعث می شه رنگ مایه ( Color Tune ) صفحه نمایش اون بالاتر باشه. نتیجه هم این می شه که رنگ ها شفاف تر و هیجان انگیزتر از 5800 هستند.
نکته بعدی این هست که در هنگام روشنایی زیاد یا تابش مستقیم خورشید، صفحه نمایش رنوار تبدیل به یک آینه بسیار زیبا می شه که می تونی خودت رو کاملا واضح توش ببینی!( ناراحت نشو؛ این مشکل 90% گوشی های جهان هست ) اما 5800 نیز مانند دیگر گوشی های نوکیا هست؛ یعنی صفحه نمایش آن حتی در تابش مستقیم نیز کاملا خواناست.
در کل باس بگم که کیفیت صفحه نمایش رنوار بیشتر از 5800 هست؛ اما در نور زیاد 5800 موقتا عنوان سروری را از رنوار قرض می گیرد!
2. دیگه گذشت اون زمون که رقابت ها در بخش بلندگوها متمرکز بود. الآن فقط گوشی های چینی هستند که بلندگوهای خر صدایی دارن که تازه اون ها هم کلی جیغ می کشن!!!
هر دو گوشی در هندزفری واقعا عالی هستن؛ اما رنوار به واسطه وجود تکنولوژی دالبی موبایل، صدایی با کیفیت تر رو در هندزفری اعمال می کنن!
صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )
در مورد صداش هم می شه گفت تقریبا برابر نوکیا N79 هست.
شاد و پیروز باشین![]()
سلام عزیز دل برادربا سلام خدمت همگی و با سپاس از مهندس محمد( راستی درسا چطوره؟؟؟ ما که اومدیم تفرش و از همین ترم اولی داریم زیر فشار این همه درس له می شیم!
)
بد نیست .. خوبه ..هنوز به صورت جدی خرخونی رو شروع نکردم(امروز اومد یکم تحلیلی بخونم
دیدم چقد عقبم !!!باید خیلی درس بخونم
حرف شما کاملا صحیح است1. ببین عزیز دل... صفحه نمایش 5800 دارای صفحه نمایشی با تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 16 میلیون رنگی هست. صفحه نمایش رنوار هم دارای تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 262 هزار رنگی هست. اگر این دو را کنار هم بگذاریم، جلوه های رنگی و کیفیت بالای نمایش رنگ های 5800 چشم شما را خواهد گرفت؛ اما چیزی که باعث می شه در این جا رنوار رتبه بهتری داشتنه باشه، روشنایی بالای صفحه نسبت به 5800 هست که باعث می شه رنگ مایه ( Color Tune ) صفحه نمایش اون بالاتر باشه. نتیجه هم این می شه که رنگ ها شفاف تر و هیجان انگیزتر از 5800 هستند.
ولی یه چیزی که هست ... این 16 ملیون رنگ بودن گوشیا وقتی نورشون پایینه اصلا به چشم نمیاد ..
همونطور که گفتم من با چندتا گوشی 16 ملیونی مقایسه کردم اما اصلا تعدد پیکسل های اونا به چشم
نمیومد .. یعنی هر کی رنوار رو ببینه در مقایسه با اونا اصلا نمیفهمه 262هزار رنگه ...
کلا واسه مقایسه کیفیت صفحه باید خودتون از نزدیک مقایسه کنید ... اصلا نمیشه به آمار و
ارقام نیگا کرد
آخ گفتی .... اینجا رو کاملا بات موافقم رنوار هم مثل 90% گوشیای دیگه تو نور زیاد خوانا نیست البته نهنکته بعدی این هست که در هنگام روشنایی زیاد یا تابش مستقیم خورشید، صفحه نمایش رنوار تبدیل به یک آینه بسیار زیبا می شه که می تونی خودت رو کاملا واضح توش ببینی!( ناراحت نشو؛ این مشکل 90% گوشی های جهان هست ) اما 5800 نیز مانند دیگر گوشی های نوکیا هست؛ یعنی صفحه نمایش آن حتی در تابش مستقیم نیز کاملا خواناست.
اینکه کاملا ناخانا باشههمینطور گوشیای نوکیا (مثلا n95 رو که دیدم) تو نور خوبه ولی نه اونطور
که بشه گفت کاملا خواناس ... تو نور مستقیم و شدید خورشید همه گوشیا مثل هم و ناخوانا هستن
دقیقا .. منم با شما موافقم2. دیگه گذشت اون زمون که رقابت ها در بخش بلندگوها متمرکز بود. الآن فقط گوشی های چینی هستند که بلندگوهای خر صدایی دارن که تازه اون ها هم کلی جیغ می کشن!!!
هر دو گوشی در هندزفری واقعا عالی هستن؛ اما رنوار به واسطه وجود تکنولوژی دالبی موبایل، صدایی با کیفیت تر رو در هندزفری اعمال می کنن!![]()
البته این نکته رو اضافه کنم که با این که رنوار صدای با کیفیت تری تو هندزفری میده ولی صدای 5800 بلند تره...
من که رنوار رو ترجیح میدم .. چون واقعا سرم با صدای بلندو کم کیفیت درد میگیره
با تشکر از اطلاعاتی که راجع به خازنی و مقاوتی دادی باس عرض کنم (صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )) رنوار هم مقاومتیه
![]()
بله همونطور که dark fear جان گفت (ببخشید اسمتون رو یادم رفت!) رنوار هم از نوع مقاومتیه! شاید اینقدر تاچش خوب بوده که شما فکر کردی خازنیه!صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )![]()
1. خوب... من که هفته بعد ریاضی 1 از درس مشقت ( منظور مشتقه) امتحان دارم!
2. خوب همه اینایی که درباره صفحه نمایش 5800 و رنوار گفتی خوب منم گفته بودم ( منتهی دیگه 5800 رو اینقدر انتقادی بررسی نکردم ). حالا این ساز مخالف اولش دیگه چی بود؟؟؟( البته مقایسه آمار و ارقامو خوب اومدی!
)
3. تایید می شود
4. ....
4. جون من؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اوایل توی GSM.Ir خوندم که تاچش خازنیه...![]()
اون اوایل توی GSM.Ir خوندم که تاچش خازنیه...![]()
خودت داری میگی GSM.ir!! یعنی == اطلاعات غلط!! من که خیلی اطلاعات غلط توش دیدم! نمی دونم چرا خیلی ها (البته جسارت نباشه ها!) میرن تو این سایت اونم وقتی که GSMArena هست!
این چیزا تا ته لیسانس ولمون نمیکنن نه ؟. خوب... من که هفته بعد ریاضی 1 از درس مشقت ( منظور مشتقه) امتحان دارم!
![]()
![]()
اختیار داری من کیم که بخام ساز مخالف بزنم. خوب همه اینایی که درباره صفحه نمایش 5800 و رنوار گفتی خوب منم گفته بودم ( منتهی دیگه 5800 رو اینقدر انتقادی بررسی نکردم ). حالا این ساز مخالف اولش دیگه چی بود؟؟؟![]()
اون قسمت که گفتی جلوه های بصری 5800 ممکنه چشمتونو بگیره من گفتم گمون نکنم اینجور باشه![]()
کاملا مشخصه ... چون زبونش فارسیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)