تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 259 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میشه بگید صداش توی هندزفری چطوره؟چون من kf510 دارم واصلا از صدای هندزفیریش راضی نیستم. شاید تعجب کنید ولی من واقعا کیفیت و ولوم خوبی به خوبیه k750 اریکسون ندیدم آیا این گوشی در اون حد توی هندزفیری جواب میده؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    میشه بگید صداش توی هندزفری چطوره؟چون من kf510 دارم واصلا از صدای هندزفیریش راضی نیستم. شاید تعجب کنید ولی من واقعا کیفیت و ولوم خوبی به خوبیه k750 اریکسون ندیدم آیا این گوشی در اون حد توی هندزفیری جواب میده؟
    من قبلا w810 داشتم .. قبول داری تو هندزفری w810 از k750 سرتره ؟
    بلندی صدای رنوار تو هندزفری تغریبا مثل w810 (شاید یکم بگی نکی بیشتر )
    ولی کیفیتش بهتره
    w810 و کلا هر گوشی که من دیدم وقتی یه مدت باشون آهنگ گوش میدی سرت و گوشت
    درد میگیره (من که اینجوری بودم ) ولی با رنوار اصلا هیچ احساس بدی ندرام با اینکه
    کیفیتش بالاتره و مخصوصا بیسش خیلی بهرته

3. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meisamalikhani63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهرک صادقیه

پيش فرض

بچه ها الان قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی چنده ؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

با سلام خدمت همگی و با سپاس از مهندس محمد ( راستی درسا چطوره؟؟؟ ما که اومدیم تفرش و از همین ترم اولی داریم زیر فشار این همه درس له می شیم! )

سلام - یه سوال دارم لطفا جواب بدین چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته !!!!!

1- کیفیت ال سی دی رنوار از 5800 کمتره؟ حساسیت و سرعت پاسخ گویی اون در مقابل 5800 چه طوره؟

2- صداس تو اسپیکر در چه حده 5800 هست؟ ایا اسپیکر جدا داره؟ 3- فیلم و عکسش که میدونم تکه تو بازار - 4- سرعتش تو گالری و محیط کاربری چه طوره نسبت به گوشی های هم رده خودش ؟ لطفا سریع جواب بدین
    1. ببین عزیز دل... صفحه نمایش 5800 دارای صفحه نمایشی با تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 16 میلیون رنگی هست. صفحه نمایش رنوار هم دارای تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 262 هزار رنگی هست. اگر این دو را کنار هم بگذاریم، جلوه های رنگی و کیفیت بالای نمایش رنگ های 5800 چشم شما را خواهد گرفت؛ اما چیزی که باعث می شه در این جا رنوار رتبه بهتری داشتنه باشه، روشنایی بالای صفحه نسبت به 5800 هست که باعث می شه رنگ مایه ( Color Tune ) صفحه نمایش اون بالاتر باشه. نتیجه هم این می شه که رنگ ها شفاف تر و هیجان انگیزتر از 5800 هستند.
    نکته بعدی این هست که در هنگام روشنایی زیاد یا تابش مستقیم خورشید، صفحه نمایش رنوار تبدیل به یک آینه بسیار زیبا می شه که می تونی خودت رو کاملا واضح توش ببینی! ( ناراحت نشو؛ این مشکل 90% گوشی های جهان هست ) اما 5800 نیز مانند دیگر گوشی های نوکیا هست؛ یعنی صفحه نمایش آن حتی در تابش مستقیم نیز کاملا خواناست.

در کل باس بگم که کیفیت صفحه نمایش رنوار بیشتر از 5800 هست؛ اما در نور زیاد 5800 موقتا عنوان سروری را از رنوار قرض می گیرد!

2. دیگه گذشت اون زمون که رقابت ها در بخش بلندگوها متمرکز بود. الآن فقط گوشی های چینی هستند که بلندگوهای خر صدایی دارن که تازه اون ها هم کلی جیغ می کشن!!!
    هر دو گوشی در هندزفری واقعا عالی هستن؛ اما رنوار به واسطه وجود تکنولوژی دالبی موبایل، صدایی با کیفیت تر رو در هندزفری اعمال می کنن!

دوست عزیز میشه حساسیتش رو با یه گوشی لمسی مقایسه کنی تا برام ملموس بشه ؟ همین طور اسپیکرش مثلا نصف n73 هست صداش اگه باشه که خوبه همین قدر واسه من کافیه؟
    صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )

در مورد صداش هم می شه گفت تقریبا برابر نوکیا N79 هست.

شاد و پیروز باشین

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام خدمت همگی و با سپاس از مهندس محمد ( راستی درسا چطوره؟؟؟ ما که اومدیم تفرش و از همین ترم اولی داریم زیر فشار این همه درس له می شیم! )
    سلام عزیز دل برادر
    بد نیست .. خوبه ..هنوز به صورت جدی خرخونی رو شروع نکردم (امروز اومد یکم تحلیلی بخونم
    دیدم چقد عقبم !!! باید خیلی درس بخونم

1. ببین عزیز دل... صفحه نمایش 5800 دارای صفحه نمایشی با تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 16 میلیون رنگی هست. صفحه نمایش رنوار هم دارای تفکیک پذیری بالا و ژرفای رنگ 262 هزار رنگی هست. اگر این دو را کنار هم بگذاریم، جلوه های رنگی و کیفیت بالای نمایش رنگ های 5800 چشم شما را خواهد گرفت؛ اما چیزی که باعث می شه در این جا رنوار رتبه بهتری داشتنه باشه، روشنایی بالای صفحه نسبت به 5800 هست که باعث می شه رنگ مایه ( Color Tune ) صفحه نمایش اون بالاتر باشه. نتیجه هم این می شه که رنگ ها شفاف تر و هیجان انگیزتر از 5800 هستند.
    حرف شما کاملا صحیح است
    ولی یه چیزی که هست ... این 16 ملیون رنگ بودن گوشیا وقتی نورشون پایینه اصلا به چشم نمیاد ..
    همونطور که گفتم من با چندتا گوشی 16 ملیونی مقایسه کردم اما اصلا تعدد پیکسل های اونا به چشم
    نمیومد .. یعنی هر کی رنوار رو ببینه در مقایسه با اونا اصلا نمیفهمه 262هزار رنگه ...
    کلا واسه مقایسه کیفیت صفحه باید خودتون از نزدیک مقایسه کنید ... اصلا نمیشه به آمار و
    ارقام نیگا کرد
    نکته بعدی این هست که در هنگام روشنایی زیاد یا تابش مستقیم خورشید، صفحه نمایش رنوار تبدیل به یک آینه بسیار زیبا می شه که می تونی خودت رو کاملا واضح توش ببینی! ( ناراحت نشو؛ این مشکل 90% گوشی های جهان هست ) اما 5800 نیز مانند دیگر گوشی های نوکیا هست؛ یعنی صفحه نمایش آن حتی در تابش مستقیم نیز کاملا خواناست.
    آخ گفتی .... اینجا رو کاملا بات موافقم رنوار هم مثل 90% گوشیای دیگه تو نور زیاد خوانا نیست البته نه
    اینکه کاملا ناخانا باشه همینطور گوشیای نوکیا (مثلا n95 رو که دیدم) تو نور خوبه ولی نه اونطور
    که بشه گفت کاملا خواناس ... تو نور مستقیم و شدید خورشید همه گوشیا مثل هم و ناخوانا هستن
    2. دیگه گذشت اون زمون که رقابت ها در بخش بلندگوها متمرکز بود. الآن فقط گوشی های چینی هستند که بلندگوهای خر صدایی دارن که تازه اون ها هم کلی جیغ می کشن!!!
    هر دو گوشی در هندزفری واقعا عالی هستن؛ اما رنوار به واسطه وجود تکنولوژی دالبی موبایل، صدایی با کیفیت تر رو در هندزفری اعمال می کنن!
    دقیقا .. منم با شما موافقم
    البته این نکته رو اضافه کنم که با این که رنوار صدای با کیفیت تری تو هندزفری میده ولی صدای 5800 بلند تره...
    من که رنوار رو ترجیح میدم .. چون واقعا سرم با صدای بلندو کم کیفیت درد میگیره

صفحه نمایش رنوار از نوع تاچ خازنی هست؛ در حالیکه 5800 تاچ مقاومتی هست. تفاوت این ها در اینه که تاچ مقاومتی رو باس فشار بدی تا فرمان رو دریافت کنه، در حالیکه تاچ خازنی با لمس کردن فرمان رو می گیره ( الکتریسیته ساکن دست فرمان رو به صفحه می ده )
    با تشکر از اطلاعاتی که راجع به خازنی و مقاوتی دادی باس عرض کنم () رنوار هم مقاومتیه

8. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بله همونطور که dark fear جان گفت (ببخشید اسمتون رو یادم رفت!) رنوار هم از نوع مقاومتیه! شاید اینقدر تاچش خوب بوده که شما فکر کردی خازنیه!

10. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام عزیز دل برادر
    بد نیست .. خوبه ..هنوز به صورت جدی خرخونی رو شروع نکردم (امروز اومد یکم تحلیلی بخونم
    دیدم چقد عقبم !!! باید خیلی درس بخونم

حرف شما کاملا صحیح است
    ولی یه چیزی که هست ... این 16 ملیون رنگ بودن گوشیا وقتی نورشون پایینه اصلا به چشم نمیاد ..
    همونطور که گفتم من با چندتا گوشی 16 ملیونی مقایسه کردم اما اصلا تعدد پیکسل های اونا به چشم
    نمیومد .. یعنی هر کی رنوار رو ببینه در مقایسه با اونا اصلا نمیفهمه 262هزار رنگه ...
    کلا واسه مقایسه کیفیت صفحه باید خودتون از نزدیک مقایسه کنید ... اصلا نمیشه به آمار و
    ارقام نیگا کرد

آخ گفتی .... اینجا رو کاملا بات موافقم رنوار هم مثل 90% گوشیای دیگه تو نور زیاد خوانا نیست البته نه
    اینکه کاملا ناخانا باشه همینطور گوشیای نوکیا (مثلا n95 رو که دیدم) تو نور خوبه ولی نه اونطور
    که بشه گفت کاملا خواناس ... تو نور مستقیم و شدید خورشید همه گوشیا مثل هم و ناخوانا هستن

دقیقا .. منم با شما موافقم
    البته این نکته رو اضافه کنم که با این که رنوار صدای با کیفیت تری تو هندزفری میده ولی صدای 5800 بلند تره...
    من که رنوار رو ترجیح میدم .. چون واقعا سرم با صدای بلندو کم کیفیت درد میگیره

با تشکر از اطلاعاتی که راجع به خازنی و مقاوتی دادی باس عرض کنم () رنوار هم مقاومتیه
    1. خوب... من که هفته بعد ریاضی 1 از درس مشقت ( منظور مشتقه ) امتحان دارم!
    2. خوب همه اینایی که درباره صفحه نمایش 5800 و رنوار گفتی خوب منم گفته بودم ( منتهی دیگه 5800 رو اینقدر انتقادی بررسی نکردم ). حالا این ساز مخالف اولش دیگه چی بود؟؟؟ ( البته مقایسه آمار و ارقامو خوب اومدی! )
    3. تایید می شود
    4. ....

بله همونطور که dark fear جان گفت (ببخشید اسمتون رو یادم رفت!) رنوار هم از نوع مقاومتیه! شاید اینقدر تاچش خوب بوده که شما فکر کردی خازنیه!
    4. جون من؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اون اوایل توی GSM.Ir خوندم که تاچش خازنیه...

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اون اوایل توی GSM.Ir خوندم که تاچش خازنیه...

خودت داری میگی GSM.ir!! یعنی == اطلاعات غلط!! من که خیلی اطلاعات غلط توش دیدم! نمی دونم چرا خیلی ها (البته جسارت نباشه ها!) میرن تو این سایت اونم وقتی که GSMArena هست!

14. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

. خوب... من که هفته بعد ریاضی 1 از درس مشقت ( منظور مشتقه ) امتحان دارم!
    این چیزا تا ته لیسانس ولمون نمیکنن نه ؟
    . خوب همه اینایی که درباره صفحه نمایش 5800 و رنوار گفتی خوب منم گفته بودم ( منتهی دیگه 5800 رو اینقدر انتقادی بررسی نکردم ). حالا این ساز مخالف اولش دیگه چی بود؟؟؟
    اختیار داری من کیم که بخام ساز مخالف بزنم
    اون قسمت که گفتی جلوه های بصری 5800 ممکنه چشمتونو بگیره من گفتم گمون نکنم اینجور باشه

16. 2 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودت داری میگی GSM.ir!! یعنی == اطلاعات غلط!! من که خیلی اطلاعات غلط توش دیدم! نمی دونم چرا خیلی ها (البته جسارت نباشه ها!) میرن تو این سایت اونم وقتی که GSMArena هست!
    کاملا مشخصه ... چون زبونش فارسیه

18. 3 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •