شوخی کردم بابا!
جدی نگیر!
البته ممکنه همین شنبه که من برم بخرم هم تموم بشه چون قیمتش خیلی خوبه فروشش خیلی زیاده
بازم میارن اگه تموم بشه خیالت راحت باشه
بهتره برای خرید زودتر اقدام کنی یکشنبه خوبه
شوخی کردم بابا!
جدی نگیر!
البته ممکنه همین شنبه که من برم بخرم هم تموم بشه چون قیمتش خیلی خوبه فروشش خیلی زیاده
بازم میارن اگه تموم بشه خیالت راحت باشه
بهتره برای خرید زودتر اقدام کنی یکشنبه خوبه
الان دارم میرم خونه!
رسیدم ان میشم کمکت میکنم
حدود 1 ساعت دیگه ان میشیم فعلا![]()
سلام دوستان , من انتي ويروس AVG 8.5 رو نوت بوكم نصب كردم ولي حالا ديگه نوت بوكم هيچ برنامه اي رو باز نميكنه!!!!!!!
حتي سي دي ديكشنريم رو هم كه ميذارم بازم باز نميكنه
لطفا كمكم كنيد![]()
دوستان سلام
کسی اینجا خودش 1340 نداره؟؟ یا اینکه باهاش کارکرده باشه؟؟؟
من یه دستگاه 13 اینچ میخواستم، 1340 هم که کانفیگش عالیه فقط هرجای اینترنت ریویوو خوندم همه متفق القول میگن دستگاه بعد از چند دقیقه داغ میکنه چه کار گرافیکی بکنی چه نکنی!!!!!
میخوام ببینم اینجا کسی تجربه داره که ببینه داغیش چقدر اذیت میکنه؟؟؟ من خیلی بین 1340 و 3655 اچ پی موندم
درضمن آیا صرف داره بخاطر Windows 7 و مهمتر از اون USB 3.0 صبر کرد؟؟؟؟؟
13 اینچ با چنین کانفیگی دیگه چی سراغ دارید؟
DELL STUDIO XPS 1340
CPU: C2D 2.66 3mb cache
4GB DDR3
500GB 7200RPM
GeForce 9500
LED Display
backlight keyboard
1.9 KG
1450.000
Last edited by james_hetfield; 31-07-2009 at 12:40.
من يه مدت با يكيش كار كردم داشتم باهاش DVD كپي ميكردم بعد از يك ساعت اصلا نميتونستم بزارمش رو پام خيلي گرم شده بود ولي واسه گشتن تو نت و از اين جور كارا اونقدرا گرم نميشد !!!!! باهاش بازي نكردم نميدونم چطوريه !!!!
windows vista لپتاپ هاي جديد بطور مجاني ميشه آپديت كرد به windows 7
خوب چه فایده که کانفیگ به این خوبی باشه ولی از فرط گرما نشه باهاش کارکرد، آدم در دراز مدت که نمیتونه خودش رو متقاعد کنه که گرماش مسئله ای نیست!
این آپدیت فکر کنم مربوط به دستگاههاییه که تو بازه زمانی مشخصی خریده شده باشن درسته؟
من رفتم تو سایت دل و مدل 1640 customize کردم با رم ddr3.در اومد 1594$.حالا بازم به نظرتون سونی fw gj/b بهتره؟
بله درست ميگي اين آپديت براي لپتاپ هاييه (تاريخ شروعشو نميدونم) تا تاريخ 22 اكتبر خريداري بشه حالا يه مشكلي كه هست اينه كه ممكنه لپتاپ يه مدت زماني توي انبار بوده باشه و شامل اين آپديت نشه !!!!!!!!!!از 22 اكتبر هم احتمالا روي لپتاپ ها windows 7 نصب مي كنن
در مورد گرماي لپتاپ هم چون 13 اينچه احتمالا شما ميخواي portable استفاده كني اگه يه 16 اينچ چيزي بود چون معمولا استفادش desktop هست خب آدم ميگه مي رم يه كولپد واسش ميگيرم ولي اگه ميخواي خيلي لپتاپ رو اينور اونور ببري نميتوني يه كول پد هم وبال گردنت بكني !!!!!! من نميگم به علت گرما حتما خراب ميشه (حتي با وجود سابقه خراب 1330) ولي آدم اذيت ميشه
Last edited by madoo3003; 01-08-2009 at 13:20.
با سلام
1-آیا 1340 هاردش و دی وی دی درایوش صدا میده؟؟؟؟
2-و در ضمن بلو ری داره؟(اصلا داشتن یا نداشن مهم هست؟)
3-کیفیتو قدرت صداش چجوره؟؟
4-میشه هم در مورد face detection که1340 داره توضیح بدین....
5-و در آخر کدوم گارانتی بهتره؟
ممنون
Last edited by balaban25; 01-08-2009 at 17:31.
امروز پایتخت بودم، 10 12 تا مغازرو سوال پیچ کردم، همه متفق القول قبول داشتند که 1340 مشکل گرما داره و وقتی من میپرسیدم آیا مشکل خیلی زیاد اذیت میکنه تکذیب نمی کردند و فقط میگفتند خراب نمیشه!
جالب اینه که بدونید قیمتش شدیدا افت کرده و 1.300.000 هم پیدا میشد چند جا، فقط با گارانتی ارتاک بود فک کنم که 1.600.000 میفروخت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا از بین همه مغازه ها 2 3 تا بیشتر 1340 نداشتن، یکی فقط اصرار داشت که این دستگاه خیلی هم خنک کار میکنه که دلیل حرفش مشخصا تعداد زیادی 1340 پشت ویترینش بود!! وقتی بهش گفتم همه همه جای اینترنت ریوویو دادن که داغ میکنه گفت دروغ میگن میخوان بازار رو خراب کنن!!! ( یوزر های خارج میخوان پایتخت رو خراب کنن لابد! )
با این وجود من کاملا دارم در خریدنش شک میکنم و قید رم دی دی آر 3 هارد 7200 دور رو میزنم گرچه اکثرا از صدای زیاد هارد و مصرف انرژی زیادش هم انتقاد میکنن!
حالا شما که باهاش کار کردی یه نظر با جزییات بده لطفا . آیا خریدش به صرف هست یا نه؟؟؟ کانفیگش خیلی وسوسه کنندس ولی خوب گرماش خیلی تاثیر منفی داره.
دمت گرم آقا منتظرم
Last edited by james_hetfield; 01-08-2009 at 23:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)