راست میگید من اصلا حواسم نبود!
با سلام
من سه روز میشه که کوکی خریدم و ازش راضی هستم. کیفیت عکسش متوسطه و پخش آهنگ با هندزفری خوبه.
اما در مورد نصب برنامه که منو ترسونده بود . نمودنم کی گفته که نمیشه رو کوکی برنامه بالای سه مگا بایت نصب کرد من نقشه رهیاب تهران 1387 رو که 4 مگا بایت هست رو بدون هیچ مشکلی رو گوشیم نصب کردم و به خوبی اجرا میشه
برنامه دیکشنری PMD رو هم که حدود 1.5 مگا بایت است رو نصب کردم پس از اجرای برنامه کنار فیلدی که باید کلمه رو بنویسی آیکون کیبورد رو میبینی که با زدن اون یک کیبورد زیر برنامه اضافه میشه که با اون کلمه مورد نظر رو تایپ میکنی البته حتما با قلم چون کیبورد ریز هست و با انگشت سخته.
پس بقیه دوستان چی میگفتن که برنامه بالای 3مگ روش نصب نمیشه؟!؟!؟!
لطفا دوستانی که اینو گفتن جواب بدن. اینو جایی نوشته بود یا خودشون امتحان کردن و نشد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
دوست عزیز ببخشید یه سوال دیگه
اس ام اس ها تو این گوشی چه جوریه ؟
منظورم اینه که رو کارت حافظه ذخیره میشه یا رو خود گوشی ؟
و چند تا جا داره ؟
روی خوده گوشی ذخیره میشه
اين كه بده. مثلا چندتا اس ام اس توش جا ميشه؟؟
من معمولا حدود 1000 تا اس ام اس نگه مي دارم.
فكر كنم 1000 تا اس ام اس 10 مگ هم نشن!اين كه بده. مثلا چندتا اس ام اس توش جا ميشه؟؟
من معمولا حدود 1000 تا اس ام اس نگه مي دارم.
هر اس ام اس حدود 2 كيلوبايت حداكثر هستش! 1000 تا ميشه 2 مگ نهايتا! اگه همه رو 2 كيلو حساب كنيم ميشه 24 هزار تا! كافي نيست؟فكر كنم 1000 تا اس ام اس 10 مگ هم نشن!
درسته!
چون نوكيا اهنگ ها و همه چي كه با بلوتوث مياد تو اس ام اس ها مياد زيادي محاثبه كردم![]()
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria
در هر پنج ثانویه یک گوشی LG Cookies در جایی در دنیا به فروش می رسد . بطور کلی می توان گفت که طی 9 ماه بیش از 5 میلیون دستگاه از گوشی Cookies به فروش رسیده است . کمپانی ال جی در ماه اوریل اعلام کرد که فقط دو میلیون از این مدل فروخته شده است و اکنون بعد از سه ماه سه میلیون دیگر از گوشی LG Cookies به دست کاربران آن رسید
اگر ال جی همین روند را دنبال کند این امکان وجود دارد که به فروش 10 میلیون دستگاه از این گوشی دست یابد . گوشی اورجینال Cookie که KP500 ال جی نام دارد با کمی تغییر ظاهری در مدل های KP501 و KP502 ظاهر شد که به ترتیب در انحصار کمپانی های Orange و Vodafone قراردارند . گوشی Cooky ال جی نیز دارای HSDPA ، شتاب سنج سه بعدی سخت افزاری و T-DMB TV است که فقط در کره جنوبی موجود می باشد . جالب اینجاست که با قراردادن 5 میلیون گوشی ال جی به دنبال یکدیگر خطی به درازای 535 کیلومتر ایجاد می شود و با توجه به اینکه اکنون حدود 5 میلیون نفر صاحب Cookie ال جی می باشند و این افراد می توانند جمعیت یک کشور کوچک را تشکیل دهند باید گفت که ویزا برای سرزمین ال جی فقط 130 یورو هزینه دارد
![]()
Last edited by starblue7750; 23-07-2009 at 16:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)