نه مشکلی نداره.شما میتونید با پوشه بندی دسته بندی کنید
نه مشکلی نداره.شما میتونید با پوشه بندی دسته بندی کنید
درود بر عزیزان
اتصال هاردهای اکسترنال دسکتاپی به پورتهای USB غیر اصلی مادربرد ( منظور پورتهای جلویی یا کارتهای usb هایی که به سوکت usb مادربرد که معمولا در انتهای انتهای مادربرد قرار گرفته) ایمن هست یا نه ؟
مرسی
سلام و خسته نباشید و تشکر بابت در اختیار قرار دادن اطلاعات مفیدتون
یه سوالی که برام پیش آمده راجع به هارد اکسترنال مای پاسپورت اولترا اینکه در صورت استفاده از نرم افزار رمزگذاری خود هارد WD security برای ایمن نگه داشته شدن اطلاعات آیا مثلن در صورت دزدیده شدن هارد امکان دسترسی به محتویات داخل هارد به هر طریقی امکان پذیر هست؟
سوال دوم اینکه در صورتی که کسی پسورد رو نداشته باشه و هارد رو فرمت کنه امکان ریکاوری و دسترسی به اطلاعات وجود داره؟
ممنون و تشکر
سلام .
خیر ، امکانپذیر نیست . البته از پسوردهای ساده و قابل حدس استفاده نکنید .در صورت دزدیده شدن هارد امکان دسترسی به محتویات داخل هارد به هر طریقی امکان پذیر هست؟
بازهم دسترسی به اطلاعات امکانپذیر نیست .در صورتی که کسی پسورد رو نداشته باشه و هارد رو فرمت کنه امکان ریکاوری و دسترسی به اطلاعات وجود داره؟
سلام به همه
دوستان اگه امکانش هست چند تا هارد اکسترنال 2tB خوب بهم معرفی کنید قیمتشم اگه میدونید بگید...ترجیحا مارکشون ADATA یا silicon power باشه
ممنون![]()
سلام .
میتونید Silicon Power Armor A85 رو انتخاب کنید .
هارد خوبیه ؟؟زود خراب نمیشه؟USB 3 هست؟قیمتشم اگه میشه بگید
ممنون از جوابتون
زود خراب شدن یا نشدن بیشتر بستگی به نحوه نگهداری و استفاده شما داره . USB 3.0 هم هست .
قیمت دوترابایت این مدل در لیون کامپیوتر 430 هزار تومن هست .
سلام روز بخیر
یه هارد سلیلیکون پاور دارم نرم افزار پسوردش رو هم دانلود کردم ولی نمی دونم نرم افزار رو کجا نصب کنم تو خود هارد اکسترنال یا تو هارد کامپیوتر؟
سلام .
نرم افزار رو باید روی هارد دیسک کامپیوترتان نصب کنید نه روی هارد دیسک اکسترنال .
توصیه میکنم حتماً User Manual رو مطالعه کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)