بگو ایشالا
با این سرعت باید امیدوار باشیم![]()
بگو ایشالا
با این سرعت باید امیدوار باشیم![]()
دیو دریاچه را من با یک باگ رد کردم! اگه موقع پریدن از سکوهای معلق در آب بعد از آخرین سکو پرت بشین تو آب و بعد ادامه از آخرین ذخیره را بزنین از مرحله کوه میاره و مباره با دیو دریاچه را رد می کنه!!!
کسی نمیدونه اینجا باید چیکار کرد؟
سلام
من هم این قسمت گیر کرده بودم ولی بعد از چند دقیقه راهش را پیدا کردم . الان دقیق یادم نیست چون چند مدت پیش بود که بازی را تمام کردم ولی فکر کنم همین گوشه کنار ها یه راهی باشه یا یک دسته است که باید بکشی و بری جلو .
موفق باشید
سلام
الان رفتم دوباره اون قسمت که شما گیر کردید رو بازی کردم . شما همون قسمتش گیر کردید که باید با پا یه میله رو بکشه تا راه باز بشه درسته ؟؟ اگه اون قسمت هستید بعد از کشتن دشمنان باید تو همون میدان اصلی دو تا میله هست که یکیش رو به روش هست و یکیش پشت سرش یا چپ و راستش دو تا میله هست که یکی از آنها را با پا فشار دهید بعد از اینکار نصف میله های در می رود کنار و سریع باید اون یکی میله را با پا فشار دهید تا اون یک تیکه دیگه در هم باز شود اگر سریع عمل نکنید اون تیکه در که اول باز کردید بسته می شود . بعد که این در که تو عکس اول مشخص است باز شد میرید توش و یک میله داره اون را هم باید فشار دهید بعد هم بر میگردید عقب و میرید تو یک در که تازه باز شده و ادامه بازی
موفق باشید![]()
Last edited by Mr.Pooya; 06-11-2010 at 18:18.
دقیقا.
الان برا من یکیش فقط قابل فشار دادن هستش و فقط نصفه در رو باز میکنه. دستگیره اول رو زدم.دومی هم فقط نصفش رو باز میکنه.
اگر میشه سیو بعد از اینجا رو بزارید.
یه بازی اریجینال تو عمرم گرفتم اینجوری مثلpop5 گیر میکنه.
Last edited by Amin.P30; 06-11-2010 at 18:45.
شما ترتیب فشار دادن میله ها رو رعایت کردید ؟؟ نمیدونم ولی شاید اول باید یکی از میله ها را فشار دهید و بعد اون یکی رو نمیدونم . ولی همونطور که گفتم شما بعد از اینکه یکی از میله ها را باز کردید باید سریع برید اون یکی را فشار بدهید مگر نه اون طرف در که اول باز کردید بسته میشه .
ولی فکر کنم سیو بعد از اینجا مرحله آخر باشه و اگه بخواید از سیو بعدی بازی کنید خیلی از بازی را از دست می دهید .
تا اون جایی که من یادمه برای اینکه اون در باز بشه باید دوتا دسته رو حرکت داد اولی رو که معلومه از توی عکس حرکت دادی و نصف در برات باز شده ..............توی تصویر دوم باید فکر کنم بری سمت چپ تصویر یه جا هست که باید بپری پایین تا برسی به جایی که فکر کنم سیو بازی و یه سکوی خون داره بعد باید از سمت دیوار ها لیز بخوری بری پایین منتها باید بین دوتا دیوار هی بپری یعنی توی دیواری که لیز می خوری هم صخره هست و هم تیغه های حرکتی که باید صخره ها رو با پریدن روی اون یکی دیوار رد کنی و تیغه ها رو هم با سرعت رد بشی تا خون کم نشه..................بعدش که کلی بری پایین بعد از چند تا مرحله کوچیک سوار یه آسانسور می شی و میای بالا تا می رسی به یه دسته دیگه که همون جایی قرار داره که تو رفتی پایین منتها بهش دسترسی نداشت وقتی که اون رو تکون بدی یه سکوبرات پایین میاد و باید به سرعت از روی یکو رد بشی و از در رد بشی .....اونجا هم فکر کنم تله تیغه ای حرکتی در انتظارته که بعد از اون ها به سمت مرحله آخر میری................کسی نمیدونه اینجا باید چیکار کرد؟
مراسم رونمايي از اولين بازي رايانهاي فاخر ايراني بازي «گرشاسب» به همت بنياد ملي بازيهاي رايانهاي با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون امور سينمايي و جمعي از مديران فرهنگي و دستاندركاران صنعت بازيهاي رايانهاي كشور برگزار خواهد شد.
به گزارش رجانيوز به نقل از معاونت ارتباطات و بينالملل بنياد ملي بازيهاي رايانهاي، در اين مراسم كه 18 آبانماه جاري راس ساعت 18 در تالار انديشه حوزه هنري برگزار خواهد شد، بازي رايانهاي گرشاسب معرفي و از توليد كنندگان اين بازي رايانهاي فاخر تجليل به عمل خواهد آمد.
بازي رايانهاي گرشاسب بازآ،ريني اسطورهاي از پهلوانان ايران باستان و برداشتي از منظومه حماسي «گرشابنامه» نوشته «حكيم اسدي طوسي» است.
توليد بازي رايانهاي «گرشاسب» نزديك به 3 سال به طول انجاميد. اين بازي با سرمايهگذاري مشترك بنياد ملي بازيهاي رايانهاي و استوديو بازي سازي «فن افزار شريف» توليد شده است.
گرشاسپ گرافيك جذاب و زيبايي دارد و تاكنون در سه نمايشگاه بينالمللي از جمله (GamesCom 2010) آلمان مورد استقبال دستاندركاران توليد بازيهاي رايانهاي دنيا قرار گرفته است.
اين بازي رايانهاي در 4 مراحله: دهكده، جنگل، كوهستان، دژ هيتاسپ و با 16 شخصيت از پهلوانان و ديوان و به شكل سوم شخص و با دوربين سينما تيك توليد شده است.
لازم به يادآوري است بنياد ملي بازيهاي رايانهاي، پيش از اين نيز بازيهاي شمشيرنادر، عصر پهلوانان و رويينتني را از متون كهن و تاريخ كشور عزيزمان روانه بازار كرده است.
علاقهمندان براي اطلاعات بيشتر از اين بازي، ميتوانند به نشاني اينترنتيياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمراجعه نمياند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی میشه بگه چرا دوربین بازی اینقدر بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)