تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 76 از 100 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

یعنی میشه تو نسخه های بعد این بازی اینقدر بزرگ بشه که با بازی های مثل gow ,pop رقابت کنه
    بگو ایشالا

با این سرعت باید امیدوار باشیم

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیو دریاچه را من با یک باگ رد کردم! اگه موقع پریدن از سکوهای معلق در آب بعد از آخرین سکو پرت بشین تو آب و بعد ادامه از آخرین ذخیره را بزنین از مرحله کوه میاره و مباره با دیو دریاچه را رد می کنه!!!

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

احتمالا اشتباه گرفتی اینجا رو.
    تمام جا ها رو زیرو رو کردم جایی برا پرش نداره.
    بعد از اینکه اون چیز دوار رو عین عکس درست میکنی بعد در باز میشه.بعد از رد کردن اون مرحله از دیوار میای پایین و جلوتر از این مر حله هاست....
    عکس پایینی محوطه ورودی هستش. عکس بالایی محوطه سمت راستش.

توی عکس بالایی هم 2 تا دستگیر ه داره.
    که یکیش رو زدم و اون یکی در سمت راستی رو نصفه باز میکنه و باز برمیگرده سر جاش.

کسی تا اخر بازی نرفته؟!!!
    کسی نمیدونه اینجا باید چیکار کرد؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم این قسمت گیر کرده بودم ولی بعد از چند دقیقه راهش را پیدا کردم . الان دقیق یادم نیست چون چند مدت پیش بود که بازی را تمام کردم ولی فکر کنم همین گوشه کنار ها یه راهی باشه یا یک دسته است که باید بکشی و بری جلو .

موفق باشید

5. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    الان رفتم دوباره اون قسمت که شما گیر کردید رو بازی کردم . شما همون قسمتش گیر کردید که باید با پا یه میله رو بکشه تا راه باز بشه درسته ؟؟ اگه اون قسمت هستید بعد از کشتن دشمنان باید تو همون میدان اصلی دو تا میله هست که یکیش رو به روش هست و یکیش پشت سرش یا چپ و راستش دو تا میله هست که یکی از آنها را با پا فشار دهید بعد از اینکار نصف میله های در می رود کنار و سریع باید اون یکی میله را با پا فشار دهید تا اون یک تیکه دیگه در هم باز شود اگر سریع عمل نکنید اون تیکه در که اول باز کردید بسته می شود . بعد که این در که تو عکس اول مشخص است باز شد میرید توش و یک میله داره اون را هم باید فشار دهید بعد هم بر میگردید عقب و میرید تو یک در که تازه باز شده و ادامه بازی

موفق باشید
    Last edited by Mr.Pooya; 06-11-2010 at 18:18.

7. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    الان رفتم دوباره اون قسمت که شما گیر کردید رو بازی کردم . شما همون قسمتش گیر کردید که باید با پا یه میله رو بکشه تا راه باز بشه درسته ؟؟ اگه اون قسمت هستید بعد از کشتن دشمنان باید تو همون میدان اصلی دو تا میله هست که یکیش رو به روش هست و یکیش پشت سرش یا چپ و راستش دو تا میله هست که یکی از آنها را با پا فشار دهید بعد از اینکار نصف میله های در می رود کنار و سریع باید اون یکی میله را با پا فشار دهید تا اون یک تیکه دیگه در هم باز شود اگر سریع عمل نکنید اون تیکه در که اول باز کردید بسته می شود . بعد که این در که تو عکس اول مشخص است باز شد میرید توش و یک میله داره اون را هم باید فشار دهید بعد هم بر میگردید عقب و میرید تو یک در که تازه باز شده و ادامه بازی

موفق باشید
    دقیقا.
    الان برا من یکیش فقط قابل فشار دادن هستش و فقط نصفه در رو باز میکنه. دستگیره اول رو زدم.دومی هم فقط نصفش رو باز میکنه.
    اگر میشه سیو بعد از اینجا رو بزارید.
    یه بازی اریجینال تو عمرم گرفتم اینجوری مثلpop5 گیر میکنه.
    Last edited by Amin.P30; 06-11-2010 at 18:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا.
    الان برا من یکیش فقط قابل فشار دادن هستش و فقط نصفه در رو باز میکنه. دستگیره اول رو زدم.دومی هم فقط نصفش رو باز میکنه.
    اگر میشه سیو بعد از اینجا رو بزارید.
    یه بازی اریجینال تو عمرم گرفتم اینجوری مثلpop5 گیر میکنه.
    شما ترتیب فشار دادن میله ها رو رعایت کردید ؟؟ نمیدونم ولی شاید اول باید یکی از میله ها را فشار دهید و بعد اون یکی رو نمیدونم . ولی همونطور که گفتم شما بعد از اینکه یکی از میله ها را باز کردید باید سریع برید اون یکی را فشار بدهید مگر نه اون طرف در که اول باز کردید بسته میشه .

ولی فکر کنم سیو بعد از اینجا مرحله آخر باشه و اگه بخواید از سیو بعدی بازی کنید خیلی از بازی را از دست می دهید .

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تا اون جایی که من یادمه برای اینکه اون در باز بشه باید دوتا دسته رو حرکت داد اولی رو که معلومه از توی عکس حرکت دادی و نصف در برات باز شده ..............توی تصویر دوم باید فکر کنم بری سمت چپ تصویر یه جا هست که باید بپری پایین تا برسی به جایی که فکر کنم سیو بازی و یه سکوی خون داره بعد باید از سمت دیوار ها لیز بخوری بری پایین منتها باید بین دوتا دیوار هی بپری یعنی توی دیواری که لیز می خوری هم صخره هست و هم تیغه های حرکتی که باید صخره ها رو با پریدن روی اون یکی دیوار رد کنی و تیغه ها رو هم با سرعت رد بشی تا خون کم نشه..................بعدش که کلی بری پایین بعد از چند تا مرحله کوچیک سوار یه آسانسور می شی و میای بالا تا می رسی به یه دسته دیگه که همون جایی قرار داره که تو رفتی پایین منتها بهش دسترسی نداشت وقتی که اون رو تکون بدی یه سکوبرات پایین میاد و باید به سرعت از روی یکو رد بشی و از در رد بشی .....اونجا هم فکر کنم تله تیغه ای حرکتی در انتظارته که بعد از اون ها به سمت مرحله آخر میری................

11. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

مراسم رونمايي از اولين بازي رايانه‌اي فاخر ايراني بازي «گرشاسب» به همت بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاون امور سينمايي و جمعي از مديران فرهنگي و دست‌اندركاران صنعت بازي‌هاي رايانه‌اي كشور برگزار خواهد شد.

به گزارش رجانيوز به نقل از معاونت ارتباطات و بين‌الملل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، در اين مراسم كه 18 آبان‌ماه جاري راس ساعت 18 در تالار انديشه حوزه هنري برگزار خواهد شد، بازي رايانه‌اي گرشاسب معرفي و از توليد كنندگان اين بازي رايانه‌اي فاخر تجليل به عمل خواهد آمد.

بازي رايانه‌اي گرشاسب بازآ،ريني اسطوره‌اي از پهلوانان ايران باستان و برداشتي از منظومه حماسي «گرشاب‌نامه» نوشته «حكيم اسدي طوسي» است.

توليد بازي رايانه‌اي «گرشاسب» نزديك به 3 سال به طول انجاميد. اين بازي با سرمايه‌گذاري مشترك بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي و استوديو بازي سازي «فن افزار شريف» توليد شده است.

گرشاسپ گرافيك جذاب و زيبايي دارد و تاكنون در سه نمايشگاه بين‌المللي از جمله (GamesCom 2010) آلمان مورد استقبال دست‌اندركاران توليد بازي‌هاي رايانه‌اي دنيا قرار گرفته است.

اين بازي رايانه‌اي در 4 مراحله: دهكده، جنگل، كوهستان، دژ هيتاسپ و با 16 شخصيت از پهلوانان و ديوان و به شكل سوم شخص و با دوربين سينما تيك توليد شده است.

لازم به يادآوري است بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي، پيش از اين نيز بازي‌هاي شمشيرنادر، عصر پهلوانان و رويين‌تني را از متون كهن و تاريخ كشور عزيزمان روانه بازار كرده است.

علاقه‌مندان براي اطلاعات بيشتر از اين بازي، مي‌توانند به نشاني اينترنتي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه نمياند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی میشه بگه چرا دوربین بازی اینقدر بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •