سلام
من یه نرم افزار می خوام که فایل های pdf که به صورت عکس اسکن شده از روی برگهای کتاب هستند به word تبدیل کنه.
ممنون
سلام
من یه نرم افزار می خوام که فایل های pdf که به صورت عکس اسکن شده از روی برگهای کتاب هستند به word تبدیل کنه.
ممنون
یه فایل دارم به این اسم 6.PDF.opf با Adobe باز نمیشه نمیدونم چیه
اون OFP قضیه اش چیه؟
اینم لینک دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلتون pdf هستش و میخواین به word تبدیلش کنید دیگه؟ درست متوجه شدم؟
doPDFا
رو امتحان کردیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
WORD TO PDF نسخه جدیدتر نداره اگه میخوای میتونی از NITRO PDF استفاده کنی که خیلی حرفه ای تره
فایل رو نتونستم دانلود کنم ولی به هر حال شما از folder option سربرگ view گزینه hide extensions for know file type رو تیکش رو بردارید ببینید پسوند اصلی فایل همون .6 هستش یا چیز دیگه ای هست چون اگه .6 باشه خود ماکروسافت هم این فرمت رو شناسایی نکرده
با تشکر از توجه شما دوست عزیز
از اونجایی که وقت نداشتم پست بزنم از دوستم (The Animal) خواستم که پست سوال رو ایجاد کنه.
حقیقت امر اینکه من یکسری کتاب دارم که فایل های PDF هستند و در بین همین فایل ها یا بههتر بگم 60 درصد این فایل ها با پسوند OPF هستند.
یه مقدار سرچ کردم و به یه جاهایی رسیدم (Open eBook Package Format) اما نرم افزاری که بتونه این فایل ها رو باز کنه رو پیدا نکردم .
این فایل ها خیلی برام اهمیت دارن و هرطور شده باید بازشون کنم . اما نمیدونم چطوری و با چه نرم افزاری . همونطوری که گفتم پسوند اونهاOPF هست.
فایل رو در راپید شیر آپلود کردم و در پایین لینک کردم .
ممنون از راهنماییتون .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من يه برنامه براي تبديل خروجي هاي آفيس به پي دي اف ميخام كه به صورت پورتابل كار كنه. يعني نياز به نصب نداشته باشه.
خيلي تشكر
اينكار فعلاً غير ممكنه
سلام خسته نباشيد
من يك سري فايل دارم كه هم فارسي داره هم انگليسي و مي خوام كه تبديل كنم به ورد ولي به محض تبديل شده همه فونت ها خراب و نا خوانا ميشه البته من ادوب آروبات ريدر تري دي اين كار مي كنم اگه ميشه راهنمايي كنيد
باي
بارها گفته شده
تبدیل pdf به ورد بسته به فونت های به کار رفته در فایل و فونت های موجود در کامپیوتر و حالتی که pdf ذخیره شده داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)