تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 170 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ای داد بی داد. من فکر می کردم اینجا رو باید باز کنیم و روغن بریزیم. عجب اشتباهی

پس این پیچ که زیر کمک قرار داره برای چیه؟؟؟ بگو تا جریان این رو هم بگم.
    همه کمکها اون پیچ تنظیم رو ندارن بستگی به قابلیتهای کمک داره
    پیچ زیر کمک باز کننده پوسته هستش اون رو باز میکنی پوسته کمک در میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز من نمیدونم شما چیو سوابق دوچرخه سواری میدونی
    نمیدونم با دوچرخه کجا ها رفتی و چی میگی اینی که شما داری میگی من دوچرخه اولم پژوی اصل فرانسه بوده یه حرف کاملا اماتورانس چون شما داری میگی پژو
    پژو تو دنیای حرفه ای اونم کوهستان اصلا حرفی برای گفتن نداره تمام برندای معروف دنیا رو پک میکنم واست اسمی از پژو توش نیست پژو یه زمانی معروف بود که 2xs رو داشت تولید میکرد و پژو 3 تو کورسی که الان همشون فسیلن
    اسرم تو ایران هیچی نیست چون حتی جنس درجه 3 هم ایران نمیاد اونی هم که شرکت مریدا داره میده روش لوازم تبلیغیه که اینجا داره فروخته میشه
    رنک بندی اسرم معکوسه یعنی اسرم زیرو بهترینشه که داره با ست xtr شیمانو رقابت میکنه
    اگه میبینی من دارم حرفات رو رد میکنم واسه اینکه سلامتی بچه ها برام مهمه
    میخوای ببینی من درست میگم کاری نداره میتونی با اقای امانی وارد کننده مریدا تماس بگیری
    با فراز ..... اقای مهرداد صف.......ریس سابق فدراسیون دوپرخع سواری
    اقای مهرداد ایم...... ریس سابق هیت استان تهران
    اقای صفر خسر.....مربی سابق تیم ملی
    اقای پرویز مزل....مربی سابق تیمهای ملی و پیکان تهران
    اقای علی خزا.... عضو تیم ملی ب کوهستان ایران
    و....
    تمام این دوستان کلیه سوابق علمی و ورزشی و مربی گری و فنی من رو میدونن اگه لازم بود بگو اسمها و شماره تماسشون رو بهت کامل بدم بتونی باهاشون صحبت کنی
    اینو تمام دنیا میدونن اسرم تو رنکای پایین هیچ حرفی واسه شیمانو نداره
    تو تمام دوچرخه های حرفه ای که به دست خود شخص جمع میشه هیچ وقت ست کامل استفاده نمیشه همیشه قطعات گلچین میشه
    طبق تراواتیو
    خودرو اسرم
    کمک فوکس ...ار اس تی
    سیستم ترمز و .................
    تمام اینا باید با توجه به نیاز خریداری بشه من دارم رو 10-12 سال دوچرخه سواری حرفه های با روزی حداقل 4-5 ساعت تمرین فشرده حرف میزنم نه با دور خیابون گشتن و تور های این شهر اون شهر
    بله منم وقتی سوار چرخ میشدم کارم رفتن این شهر اون شهر بود نه کوله پشتی و خرت و پرت بلکه ما تمرین میکردیم نه تفریح
    منم اولین چرخم کاستلو ایتالیا بود 10 ساله پیش 400 تومن پول داده بودم بالاش اون موقعی که هنوز المینیوم نیومده بود تو دوچرخه همه اهن و کرومولی سوار میشدن من تیتانیوم سوار میشدم
    الانم اگه شرایط ازدواجم دستم رو تنگ نمیکرد از مسا.ل مالی حتما بیانچی کربن ریز پام بود تا بدون چرخ نباشم
    شما دوباره اومدی گفتی من فلانم من بمانم من نمیدونم اینو میشناسم من اونو میشناسم
    اگه میشه بگو ببینم رو چه دلیلی میگی x5 پایینتر از alivio .شما مگه نمیگی سلامتی بچه ها برات مهمه پس لطفا کمکای matts تست کن .(من گفتم کمکاش بهتراز 40v , 100 شما مخالف بودی از همون اقای نمایندگی مریدا بپرس بهت میگه )لطفا توضیح بده نه اینکه بگی من نمیدونم اقای x و میشناسم .
    .اهان تمام دنیا میدوونن میشه بگی از کجا این حرفو اوردی منبع ذکر کنم میتونی بری جاینته امریکارو ببینی که چجوری داره از ستهای ریزو درشت sram استفاده میکنه تازه من خودم شیمانو رو بیشتر قبول دارم ولی وقتی قراره x5 با alivio مقایسه بشه دیگه نه.شما بهتره به پستات بیشتر توجه کنی جوابات نا مربوطه دوست عزیز مثلا میای میگی این اقا که این پستو داده جواباش از این جا تا اونجا غلطه (اون قسمتاییرو که قرمز کردم )بعدش درستشونو نمینویسی تا بقیه استفاده کنن فقط میگی این غلطه دلیلی هم نداری نمیدونم شاید شما بلد نباشی .
    اون چیزی که پیداس شما واقعادلسوزانه سوالاته دوستانو و منرو جواب میدی و واقعا جای تشکر داره و این محیط محیطه تبادله اطلااته همینطور که من از اطلاعته شما استفاده میکنم و از شماچیزای زیادی یاد گرفتم.
    و لی شاید خستگی باعث بشه که شما پستا رو همینطوری جواب بدی .اگرم کسی خلاف شما گفت شما بگی من فلانی هستم و فلان نفراتو میشناسم پس درست میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز زنگ زدم جاینت و از قرار معلوم مدلای 2010 وارد شده و مدلای قدیمی هم 10 درصد اف خورده.فرصت خوبیه

4. این کاربر از alfred88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

همه کمکها اون پیچ تنظیم رو ندارن بستگی به قابلیتهای کمک داره
    پیچ زیر کمک باز کننده پوسته هستش اون رو باز میکنی پوسته کمک در میاد
    آقا فکر می کردیم که این هم برای اینه که روغن های اضافی رو بیرون بکشه.:43:

6. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام داداش من الان تستش کردم نشون می ده ولی خوب اینا ادرسای مستقیمش ببین می تونی ببینی:

img214.imageshack.us/img214/9202/dsc00040na.jpg

img718.imageshack.us/img718/8523/dsc00041t.jpg

img214.imageshack.us/img214/1900/dsc00042o.jpg
    رفیق این سایت برای من فیل.ت.ر بود . با فیلت..ر شکن دیدمش . قشنگه مبارکت باشه

8. این کاربر از Zeee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

سلام یه سوال :
    طریقه نگه داشتن دوشاخه چطوره؟ یعنی چجوری باید روغن کاریش کرد؟ وقتی داریم دوچرخه رو می شوریم اگه اب به دوشاخه بخوره (منظورم قسمت بالای دوشاخه هست) عیبی نداره ؟

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام یه سوال :
    طریقه نگه داشتن دوشاخه چطوره؟ یعنی چجوری باید روغن کاریش کرد؟ وقتی داریم دوچرخه رو می شوریم اگه اب به دوشاخه بخوره (منظورم قسمت بالای دوشاخه هست) عیبی نداره ؟
    سلام. نه عیبی نداره. خشکش کن بعد دوباره روغن بزن.

11. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

سلام. نه عیبی نداره. خشکش کن بعد دوباره روغن بزن.
    داداش چجوری روغن کاریش کنم ؟ و چه روغنی باشه ؟

راستی خوشحالم می بینم که دوباره به فرومی که خودت ایجادش کردی برگشتی

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

سلام بر همه
    آقا من یه دو هفته‌ای هست که یه دوچرخه ویوا مدل راتلر گرفتم امروز بردم پیش یه تعمیرکار که زینش رو درست کنه(مهره می‌خواست و نداشت، ویوای شما هم نداره آقا سعید؟) بعد میگفت یه آچارکشی حسابی‌ می‌خواد حدودا 9 تومن هم خرجشه حالا من گفتم بیام ببینم آیا واقعا لازمه که 9 تومن بدم واسم آچارکشی کنن یا نه؟
    و سوال دوم اینکه اگه نخوام دوچرخه رو ببرم پیش تعمیر کار و خودم سرویسش کنم کجاهاشو باید درست کنم و هر چند وقت یکبار؟کلا یه اطلاعاتی‌ در مورد نگهداری دوچرخه بدین ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

سلام بر همه
    آقا من یه دو هفته‌ای هست که یه دوچرخه ویوا مدل راتلر گرفتم امروز بردم پیش یه تعمیرکار که زینش رو درست کنه(مهره می‌خواست و نداشت، ویوای شما هم نداره آقا سعید؟) بعد میگفت یه آچارکشی حسابی‌ می‌خواد حدودا 9 تومن هم خرجشه حالا من گفتم بیام ببینم آیا واقعا لازمه که 9 تومن بدم واسم آچارکشی کنن یا نه؟
    و سوال دوم اینکه اگه نخوام دوچرخه رو ببرم پیش تعمیر کار و خودم سرویسش کنم کجاهاشو باید درست کنم و هر چند وقت یکبار؟کلا یه اطلاعاتی‌ در مورد نگهداری دوچرخه بدین ممنون میشم...

سلام داش نه ماله من احتیاج به مهره و از این جور چیزا نداشت.

در مورد اچر کشی هم ببین اگه جا های مختلف دوچرخه شما شل باشه شما نیاز به اچار کشی داری مثلا یکی از اصلی ترین قسمت ها پره های دوچرخه شما هست یا سیستم ترمز دوچرخه اینا رو چک کن اگه شل نبود احتمالا دوچرخه شما هم مثل دوچرخه من احتیاج به اچار کشی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •