همه کمکها اون پیچ تنظیم رو ندارن بستگی به قابلیتهای کمک داره
پیچ زیر کمک باز کننده پوسته هستش اون رو باز میکنی پوسته کمک در میاد
همه کمکها اون پیچ تنظیم رو ندارن بستگی به قابلیتهای کمک داره
پیچ زیر کمک باز کننده پوسته هستش اون رو باز میکنی پوسته کمک در میاد
شما دوباره اومدی گفتی من فلانم من بمانم من نمیدونم اینو میشناسم من اونو میشناسم
اگه میشه بگو ببینم رو چه دلیلی میگی x5 پایینتر از alivio .شما مگه نمیگی سلامتی بچه ها برات مهمه پس لطفا کمکای matts تست کن .(من گفتم کمکاش بهتراز 40v , 100 شما مخالف بودی از همون اقای نمایندگی مریدا بپرس بهت میگه )لطفا توضیح بده نه اینکه بگی من نمیدونم اقای x و میشناسم .
.اهان تمام دنیا میدوونن میشه بگی از کجا این حرفو اوردی منبع ذکر کنم میتونی بری جاینته امریکارو ببینی که چجوری داره از ستهای ریزو درشت sram استفاده میکنه تازه من خودم شیمانو رو بیشتر قبول دارم ولی وقتی قراره x5 با alivio مقایسه بشه دیگه نه.شما بهتره به پستات بیشتر توجه کنی جوابات نا مربوطه دوست عزیز مثلا میای میگی این اقا که این پستو داده جواباش از این جا تا اونجا غلطه (اون قسمتاییرو که قرمز کردم )بعدش درستشونو نمینویسی تا بقیه استفاده کنن فقط میگی این غلطه دلیلی هم نداری نمیدونم شاید شما بلد نباشی .
اون چیزی که پیداس شما واقعادلسوزانه سوالاته دوستانو و منرو جواب میدی و واقعا جای تشکر داره و این محیط محیطه تبادله اطلااته همینطور که من از اطلاعته شما استفاده میکنم و از شماچیزای زیادی یاد گرفتم.
و لی شاید خستگی باعث بشه که شما پستا رو همینطوری جواب بدی .اگرم کسی خلاف شما گفت شما بگی من فلانی هستم و فلان نفراتو میشناسم پس درست میگم.
امروز زنگ زدم جاینت و از قرار معلوم مدلای 2010 وارد شده و مدلای قدیمی هم 10 درصد اف خورده.فرصت خوبیه
آقا فکر می کردیم که این هم برای اینه که روغن های اضافی رو بیرون بکشه.:43:
رفیق این سایت برای من فیل.ت.ر بود. با فیلت..ر شکن دیدمش . قشنگه مبارکت باشه
![]()
سلام یه سوال :
طریقه نگه داشتن دوشاخه چطوره؟ یعنی چجوری باید روغن کاریش کرد؟ وقتی داریم دوچرخه رو می شوریم اگه اب به دوشاخه بخوره (منظورم قسمت بالای دوشاخه هست) عیبی نداره ؟
سلام. نه عیبی نداره. خشکش کن بعد دوباره روغن بزن.
داداش چجوری روغن کاریش کنم ؟ و چه روغنی باشه ؟
راستی خوشحالم می بینم که دوباره به فرومی که خودت ایجادش کردی برگشتی![]()
سلام بر همه
آقا من یه دو هفتهای هست که یه دوچرخه ویوا مدل راتلر گرفتم امروز بردم پیش یه تعمیرکار که زینش رو درست کنه(مهره میخواست و نداشت، ویوای شما هم نداره آقا سعید؟) بعد میگفت یه آچارکشی حسابی میخواد حدودا 9 تومن هم خرجشه حالا من گفتم بیام ببینم آیا واقعا لازمه که 9 تومن بدم واسم آچارکشی کنن یا نه؟
و سوال دوم اینکه اگه نخوام دوچرخه رو ببرم پیش تعمیر کار و خودم سرویسش کنم کجاهاشو باید درست کنم و هر چند وقت یکبار؟کلا یه اطلاعاتی در مورد نگهداری دوچرخه بدین ممنون میشم...
![]()
سلام داش نه ماله من احتیاج به مهره و از این جور چیزا نداشت.
در مورد اچر کشی هم ببین اگه جا های مختلف دوچرخه شما شل باشه شما نیاز به اچار کشی داری مثلا یکی از اصلی ترین قسمت ها پره های دوچرخه شما هست یا سیستم ترمز دوچرخه اینا رو چک کن اگه شل نبود احتمالا دوچرخه شما هم مثل دوچرخه من احتیاج به اچار کشی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)