من باهاش World of Warcraft , Starcraft 2 , Diablo 3 رو بازی میکنم. هیچ مشکلی ندارم
من باهاش World of Warcraft , Starcraft 2 , Diablo 3 رو بازی میکنم. هیچ مشکلی ندارم
با چیز پی ان بازی میکنید دیگه؟ و وبگردی چطور سایتهایی که فیلتر نیستند رو راحت باز میکنه؟
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با چیز پی ان بازی نمی کنم. به طور مستقیم
سایتها رو هم خوب باز میکنه
شانس که نداریم زنگ زدم گفتم میخوام ثبت نام کنم شماره رو گرفت بعد گفت تو محدوده شما همه پورتها پره..
اگه نه میخواستم بگیرم.
با سلام خدمت همه سپنتایی های عزیز
بنده حدودا 4 ساله سپنتایی ام.تو این چند سال با این که گاهی اوقات نوسانات شدید اعصابم رو به هم ریخته و از اون بدتر جوابهای تکراری نسوان محترمه بخش پشتیبانی شرکت (که اکثرا روها گوش به زنگند) اما در کل میشه با ارفاق اعلام رضایت کرد.
از دوستانی سپنتایی تقاضا دارم بگن توی سرعت 1 مگابایت با چه نرخی دانلود میکنند.چند ماهی هست که از 128 به 1 مگ کوچ کردم اما سرعت دانلود فقط از نصف شب تا 7 صبح ایده آل(100 kb) ولی در طول روز حدود پنجاهه.پشتیبانی میگه از منطقه مخابراتیه(آیت) اما به نظر منطقی نیست چون شبها سرعت خوبه.اساتید لطفا نظر بدن!![]()
Last edited by مجاز; 29-08-2012 at 17:16.
سلام داداش منم سه ساله مشترکش هستم از اون اول هم 1 مگ داشتم خب سرویس حجمی ببین ایناها:با سلام خدمت همه سپنتایی های عزیز
بنده حدودا 4 ساله سپنتایی ام.تو این چند سال با این که گاهی اوقات نوسانات شدید اعصابم رو به هم ریخته و از اون بدتر جوابهای تکراری نسوان محترمه بخش پشتیبانی شرکت (که اکثرا روها گوش به زنگند) اما در کل میشه با ارفاق اعلام رضایت کرد.
از دوستانی سپنتایی تقاضا دارم بگن توی سرعت 1 مگابایت با چه نرخی دانلود میکنند.چند ماهی هست که از 128 به 1 مگ کوچ کردم اما سرعت دانلود فقط از نصف شب تا 7 صبح ایده آل(100 kb) ولی در طول روز حدود پنجاهه.پشتیبانی میگه از منطقه مخابراتیه(آیت) اما به نظر منطقی نیست چون شبها سرعت خوبه.اساتید لطفا نظر بدن!
سرعت واز کردن سایت مایتا عالیه راضیم ولی سرعت دانلودم رو اصلا و ابدا راضی نیستم سرویس خوبیه اصن قطعی نداره منم پول ماهانشو چند وقت میپیچونم:دئ
ولی سرعت دانلودم بالای 120 نمیره معمولا60-120 هستش به اسم یک مگ.
حالا میخواستم برم آسیا تک بخرم که هیچی همه ازش مینالن.
عزیزم سرعت 1 مگ خیلی هنر کنه 120 کیلوبایت میشه دانلودش تازه اگر افت نداشته باشی و ویروس کش نداشته باشی و ------ نداشته باشی و . . . .
شما میگی 120 کمه ؟
120 کمهههههه خیییییییییییییییلی زیاد من دوستم 512 داشت از اآسیاتک سرعتش عالی نجومی 512 سرعتش بود با 30 گیگ حجمش بودش ماهی 50 تومن چی میگی عزیزم.عزیزم سرعت 1 مگ خیلی هنر کنه 120 کیلوبایت میشه دانلودش تازه اگر افت نداشته باشی و ویروس کش نداشته باشی و ------ نداشته باشی و . . . .
شما میگی 120 کمه ؟
سپنتا به هیچ وج پینگ خوب نمیده پارس و سپنتا بدترین پینگ هستن این خود پشتیبانی و بخش فنی زنگ بزنید میگن کلا پینگ زیر 300 تضمین میکنن ولی برای گیم انلاین به هیچ وج فقط بگردی... با 8.8.8.8
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)