از جناب franch بابت زحماتی که میکشن ممنونم
من گل ساویسویچ رو دارم اگه خواستین اپلود کنم
از جناب franch بابت زحماتی که میکشن ممنونم
edited....
Last edited by ارمغان جنون; 23-04-2009 at 21:09.
ممنون عزيز.از جناب franch بابت زحماتی که میکشن ممنونم
اگه گل ساويسويچ رو بزاري ممنون ميشم.
مثل این که کلیپش رو از روی سیستم پاک کردم
ولی لینکش رو گیر اوردم و براتون میذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آسيب ديدگي دو مدافع يونايتدها
وز براون:
به زودي به ميادين بازميگردد
دو مدافع منچستريونايتد ديدار حساس اين تيم برابر آرسنال را از دست خواهند داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گري نويل و جان اوشي به دليل آسيب ديدگي در ديدار اخير منچستريونايتد برابر پورتسموث تا چند هفته قادر به همراهي تيمشان نخواهند بود.
اين درحالي است كه يونايتدها چهارشنبه شب در ديدار حساس در چارچوب دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا ميزبان آرسنال هستند.
در همين حال مايك فلن دستيار فرگوسن در منچستريونايتد از احتمال بازگشت وز براون مدافع راست يونايتدها به ميادين خبر داد.
وي گفت:«براون در وضعيت خوبي به سر ميبرد. او تمرينهاي سختي را پشت سر ميگذارد و بايد تا پايان هفته آماده شده باشد.»
گلشو ديدم.
خداييش خيلي قشنگ زد.
فانپرسي به ديدار برابر منچستر يونايتد نميرسد
مهاجم هلندي آرسنال ديدار رفت تيمش برابر منچستريونايتد در دور رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رابين فانپرسي مهاجم كليدي توپچيهاي لندن به دليل آسيب ديدگي كشاله ران قادر به همراهي آرسنال در ديدار چهارشنبه شب اين تيم برابر منچستريونايتد نيست.
آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال روز پنجشنبه به سايت اين باشگاه گفت: «فانپرسي بيترديد ديدار روز يكشنبه برابر ميدلزبورو و ديدار برابر منچستريونايتد را از دست خواهد داد.»
درحالي كه نبود فان پرسي ضربه بزرگي به پيكره آرسنال محسوب ميشود خبر خوب براي ونگر بازگشت مانوئل آلمونيا سنگربان اصلي اين تيم به تمرينها است.
ويليام گالاس مدافع فرانسوي آرسنال هم كه در ديدار برابر ويارئال دچار آسيب ديدگي شده بود قادر به همراهي تيمش نخواهد بود و تا پايان فصل خانهنشين شد
اون گل رونالدینیو که به چلسی زد رو کسی داره؟؟؟اگه آره لطفا بذارید میخوام ببینم چطوری زد؟؟؟؟
حیف شد از فان پرسی خیلی خوشم میومد
مورينيو: چلسي مي تواند شگفتيساز شود
امسال سال بارسلونا است
آقاي خاص اعتقاد دارد که آبي هاي لندن مي توانند برابر بارسلونا شگفتي ساز شوند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي اينتر و سابق چلسي در گفت و گويي با روزنامه Daily Mail ضمن تمجيد از عملکرد کنوني تيم بارسلونا تاکيد کرد که چلسي مي تواند مانع از رسيدن تيم اسپانيايي به فينال ليگ قهرمانان اروپا شود.
مورينيو به روزنامه انگليسي گفت: «بارسلونا اين روزها در اوج به سر مي برد، آنها چهارشنبه با 4 گل سويا را شکست دادند اما در تيم چلسي استعداد و انگيزه بسياري وجود دارد. آنها به اين باور خواهند رسيد که تنها تيمي هستند که مي توانند بارسا را شکست دهند.
مورينيو ادامه داد: «فکر نمي کنم هيچ فرمول معجزه آسايي وجود داشته باشد، اما بازيکناني در چلسي هستند که لياقت قهرماني در اروپا را دارند. اگر آنها نتوانند امسال به اين عنوان قهرماني دست پيدا کنند مايه شرم بسيار است چرا که چلسي واقعاً شايستگي لازم را دارد.»
سرمربي پرتغالي همچنين به تمجيد از برخي شاگردان سابق خود در چلسي پرداخت.
مورينيو گفت: «براي قهرماني در اروپا شما به جمعي از بهترين بازيکنان نياز داريد. ريکاردو کارواليو و جان تري مي توانند بهترين مهاجمان جهان را متوقف کنند. مايکل اسين هرگز دست از دوندگي در ميانه ميدان برنمي دارد و او بازيکن تاثيرگذاري در دو ديدار آينده چلسي خواهد بود. از سوي ديگر ديديه دروگبا مي خواهد ثابت کند که ديگران در مورد او اشتباه مي کنند. او درست در بهترين زمان آمادگي خود را بدست آورده است. هرکسي که هنوز فکر مي کند دروگبا از بهترين مهاجمان فوتبال جهان نيست در واقع نمي داند که راجع به چه كسي صحبت مي كند.»
آقاي خاص در پايان خاطرنشان کرد: «همه در مورد اينکه امسال سال بارسلونا است صحبت مي کنند و با بازي هايي که اين تيم ارائه مي دهد، درک اين مساله چندان سخت نيست؛ اما من بازيکنان چلسي را به خوبي مي شناسم، آنها هنوز هم از سال گذشته ضربه خواهند خورد. بازي برابر بارسلونا براي چلسي دشوار خواهد بود، اما فکر مي کنم آنها از پس بارسا بر مي آيند.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)