تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 288 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یه چند تا تاپیک و پست از پراید خوندم الان مثل ... پشیمونم،تا صبح خوابم نبرد انقدر گفتن مشکل داره که موندم چی کار کنم،هر کی یه چیزی گفت اونم از ماشین صفر،من می خواستم یه مبلغی رو خرج سیستم کنم ولی با این وضعیت فکر کنم باید خرجش کنم،ولی هنوزم که هنوزه به فکر اینم که بفروشمش،این چه وضعیتیه خدا میدونه!!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    من یه چند تا تاپیک و پست از پراید خوندم الان مثل ... پشیمونم،تا صبح خوابم نبرد انقدر گفتن مشکل داره که موندم چی کار کنم،هر کی یه چیزی گفت اونم از ماشین صفر،من می خواستم یه مبلغی رو خرج سیستم کنم ولی با این وضعیت فکر کنم باید خرجش کنم،ولی هنوزم که هنوزه به فکر اینم که بفروشمش،این چه وضعیتیه خدا میدونه!!!
    درسته مشکل داره
    ولی نه اینقدر که همه مشکلاتش توی ماشین شما جمع بشه
    به نظر من ماشین بدی نیست پراید
    برای استفاده روزمره و دور زدن توی خیابون ها با دوستان خوبه
    خوبیشم اینه که پیچیدگیه خاصی نداره و راحت و سریع تعمیر میشه
    من خودم ماشین رو تحویل گرفتم بعد 1 ماه دیگه دنده 2 اصلا جا نمیرفت
    ماحک گیربکسش خراب شده بود
    ماشین رو بردم نمایندگی توی 2 ساعت ماحک رو عوض کردن والبته منم 20 تومن چکوندم

3. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    كله پوك جان حرف هايي ميزني ها؟؟
    يه طوري در مورد پرايد صحبت مي كني انگار يه ماشين تكيه و تا حالا كسي نداشته و قبل از ثبت نام مشكلاتشو نمي دونستي و كسي هم نمي دونسته و الان اومدي تو اينترنت تازه فهميدي.......
    شما صبح كه از خونه مي ري بيرون تا شب 10000000000 نفر را مي بيني كه پرايد دارند و مي توني ازشون شرح مشكلات ماشين را بپرسي....
    پرايد صفر يكسري اشكالات جزيي داره كه در سرويس هاي اوليه رفع مي شن و يه سري خرج عادي داره مثلا روكش و دزدگير و سيستم اگه دوست داشته باشي و.....
    بعدم شانسيه يكوقت ديدي همون اشكالات جزيي را هم نداشت...در هر صورت ماشينت گارانتيه و الان هم كه كلي صبر كردي فروشش فايده ايي نداره و مطمئنا پولت همين قدر بوده كه اومدي پرايد خريدي وگرنه مي رفتي سراغ يه ماشين ديگه....
    خلاصه به نظر من بخر و سوار شو و سعي كن لذت ببري و به اين فروم ها و بحث ها (كه بيشترش الكيه و هاي هوي اضافيه) توجه نكن و خودت تجربه كن....
    يا حق!
    Last edited by Badform; 03-09-2009 at 14:00.

5. 3 کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خوب حرف شما درسته ولی من انقدر بد چیزایی راجع به صفرش شنیدم که حالم گرفته شد،میدونم که چاره دیگه ای با این پول نداشتم و ندارم،باید دعا کرد که خوب در بیاد و اذیت نکنه،ممنون از دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام بهترین و مطمئن ترین راه برای جلوگیری از سرقت پراید (مال من 141) چیه ؟
    بستن دزدگیر، قفل فرمان یا ........
    یکی میگفت این دزدگیر ها اونقدر ها به درد نمیخورن بهتره یه قفل فرمون خوب بخری اطمینانش از دزدگیر بیشتره

نظر شما دوستان چیه ؟؟

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

یکی میگفت این دزدگیر ها اونقدر ها به درد نمیخورن بهتره یه قفل فرمون خوب بخری اطمینانش از دزدگیر بیشتره

نظر شما دوستان چیه ؟؟
    من قفل پدال میزنم خیلی بهتره! تا قفل فرمون! البته دزدگیره ماجیکارم هست ولی خوب همیشه قفل پدالو میزنم!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خوب قفل فرمون تو چشمه به نظر من دزده نگاه کنه بیخیال میشه ولی قفل پدال پایین هست اگه اشتباه نکنم اونوقت دست به کار میشه آخرش میبینه به ضرره،درضمن قفل فرمان و قفل پدال کجاییش خوبه یا کدوم مدل؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خوب قفل فرمون تو چشمه به نظر من دزده نگاه کنه بیخیال میشه ولی قفل پدال پایین هست اگه اشتباه نکنم اونوقت دست به کار میشه آخرش میبینه به ضرره،درضمن قفل فرمان و قفل پدال کجاییش خوبه یا کدوم مدل؟
    ممنون
    نه دوست عزیز به قفل فرمون اصلا اعتماد نکنید
    این گفته سرهنگ آگاهی بود که به من گفت
    چه را که پراید دوستم رو با قفل فرمون در عرض چند دقیقه بردند جلوی حسینیه توی شهر ری
    به گفته پلیس دزدهایی هستند که همراهشون یه دونه فرمون توی کیسه همراهشون دارند و با برداشتن قالپاق بوق و با یه آجار بوکس فرمون شما رو با قفلش میندازند کنار و فرمون خودشون رو میبندند
    اما قفل پدال بهترین قفله چه را که دزد هیچ وقت ریسک نمیکنه و خم بشه تا با قفل ور بره و همیشه دزد ها توی موقعیتی قرار میگیرند که بتونند اطرافشون رو هم ببینند نه اینکه برند زیر فرمون

11. 3 کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز به قفل فرمون اصلا اعتماد نکنید
    این گفته سرهنگ آگاهی بود که به من گفت
    چه را که پراید دوستم رو با قفل فرمون در عرض چند دقیقه بردند جلوی حسینیه توی شهر ری
    به گفته پلیس دزدهایی هستند که همراهشون یه دونه فرمون توی کیسه همراهشون دارند و با برداشتن قالپاق بوق و با یه آجار بوکس فرمون شما رو با قفلش میندازند کنار و فرمون خودشون رو میبندند
    اما قفل پدال بهترین قفله چه را که دزد هیچ وقت ریسک نمیکنه و خم بشه تا با قفل ور بره و همیشه دزد ها توی موقعیتی قرار میگیرند که بتونند اطرافشون رو هم ببینند نه اینکه برند زیر فرمون
    سلام
    خیلی ممنون ، من هم شنیده بودم از دوستان راجع به فرمان ولی خوب حالا که شما هم گفتین و هم تجربه دارین منم از قفل پدال استفاده میکنم،میشه بگین چند مدل قفل پدال هست و مارک خوبش چی هست؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نظر شما دوستان چیه ؟؟
    به نظرم قفل پدال بگیر از اینها که دسته بلندی داره منم گرفتم راضیم و زدنش راحتتر از اون قدیمی هاس میگن امنیتش کمتره ولی به نظر من بهتر از اینه که هر باز سه لا بشی بری زیر بزنی سریع میزنی و خیالت راحته
    ولی دزدها هم برای هر چیزی ترفند داره اینها فقط محدود ترشون میکنه و به نظرم لازمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •