تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 79 اولاول ... 26667273747576777879 آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    گوشی 5800 مدتی هست صفحه قاطی میکنه رنگ های رنگی نشون میده مثلا از بالا تا بایین فقط رنگنشون میده مثل رنگین کمان بعد با دکمه لاک چند بار میزنم لاک انلاک میزنم خوب میشه دیگه تصویر منو و .. نشون میده یجا گفت ممکنه از ایسی لمسی تصویر و ... باشه گوشی من 19 ماه هس خریدم ب این زودی خراب شده گوشی هم قدیمیا . ممکنه نرم افزاری باشه یا من ابدیت کردم به 52 این مشکل بی اومد ریست و ... کردم .گاهی هم بیش میادا

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممکنه ار ابدیت باشه قبلی 30 بود الان 52 ورژن . ابدیت 60 میگن اومده بکنم خوب میشه یا گوشی سخت افزاری خراب شده داره میشه. و باید انداخت دور

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    گوشی 5800 مدتی هست صفحه قاطی میکنه رنگ های رنگی نشون میده مثلا از بالا تا بایین فقط رنگنشون میده مثل رنگین کمان بعد با دکمه لاک چند بار میزنم لاک انلاک میزنم خوب میشه دیگه تصویر منو و .. نشون میده یجا گفت ممکنه از ایسی لمسی تصویر و ... باشه گوشی من 19 ماه هس خریدم ب این زودی خراب شده گوشی هم قدیمیا . ممکنه نرم افزاری باشه یا من ابدیت کردم به 52 این مشکل بی اومد ریست و ... کردم .گاهی هم بیش میادا
    ممکنه ار ابدیت باشه قبلی 30 بود الان 52 ورژن . ابدیت 60 میگن اومده بکنم خوب میشه یا گوشی سخت افزاری خراب شده داره میشه. و باید انداخت دور
    سلام دوسـت عزیز , شما به ورژن 60 آپدیـت کنید ببینید بازم همین مشکل قـاطی شدن رنگ ها رو دارید یا نــه ؟
    اگه بعد از آپدیـت مشکل حل نشـد ببرید تعمیرات با دستگـاه باکس ورژن های قدیمی رو روی گوشیتون فلش بزننـــ !
    مشکـل سخـت افزاری فکر نکنم باشــه .. !
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

wifi با این منم ابدیت کردم و نرم افزارا هم کردم ولی 40 مگ چا گرفت رو فون مموری نمیشه رو مموری کارت انتقال داد و اینکه هنوز مموری کارتم لاک هست قبلن رو مموری بسورد زدم الان که چند وقت بیش ریست کردم یادم نیست و بسورد میخاد چی کنم اطلاعات گوشی هم مهمه بسورد اصلی نداره؟؟؟

داره خودمونی میشه سعید عسگری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    زرندیه

پيش فرض

wifi با این منم ابدیت کردم و نرم افزارا هم کردم ولی 40 مگ چا گرفت رو فون مموری نمیشه رو مموری کارت انتقال داد و اینکه هنوز مموری کارتم لاک هست قبلن رو مموری بسورد زدم الان که چند وقت بیش ریست کردم یادم نیست و بسورد میخاد چی کنم اطلاعات گوشی هم مهمه بسورد اصلی نداره؟؟؟
    سلام
    پسورد مموری کارت توسط Mx-Box درست میشه که شما به تعمیرکار موبایل مراجعه کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمیام فرمت بشه مموری نشون دادم به اشنا گفت فرمت میشه مثل اینکه تعمیر کارا بیسوادن از موبایل.
    باکس چیه ؟ همون کابل مخصوص میگید برم بگم فلش کنید ؟ ریست و مستر ریست همون فلش نیست؟ یا اینکه فرمویر با برنامه نوکیا ابدیتر دوباره بریزم از اول فلش نیست مگه؟ خدا کنه سخت افزاری نباشه مگر نه باید بندازم دور. فکر کنم ایفونم بخرم همین خرابی داره. ضربه زیاد خوردا نمیتونه از این باشه مشکل گوشی من.یا از دکمه کنارش نیست قفلش جدیدن زیاد استفاده میکردم چند ماه اخیر مشکلم که گفتم صفحه مشکی میشه و رنگ افقی نشون میده و مثل لامب تصویر رنگش چشمک میزنه
    مرسی از شما

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    زرندیه

پيش فرض

نمیام فرمت بشه مموری نشون دادم به اشنا گفت فرمت میشه مثل اینکه تعمیر کارا بیسوادن از موبایل.
    باکس چیه ؟ همون کابل مخصوص میگید برم بگم فلش کنید ؟ ریست و مستر ریست همون فلش نیست؟ یا اینکه فرمویر با برنامه نوکیا ابدیتر دوباره بریزم از اول فلش نیست مگه؟ خدا کنه سخت افزاری نباشه مگر نه باید بندازم دور. فکر کنم ایفونم بخرم همین خرابی داره. ضربه زیاد خوردا نمیتونه از این باشه مشکل گوشی من.یا از دکمه کنارش نیست قفلش جدیدن زیاد استفاده میکردم چند ماه اخیر مشکلم که گفتم صفحه مشکی میشه و رنگ افقی نشون میده و مثل لامب تصویر رنگش چشمک میزنه
    مرسی از شما

مگه مموری کد قفل نداره ؟ !
    این ایراد که میگید " دکمه کنارش رو زیاد استفاده کردم یا صفحه نمایش مشکی و بعضی اوقات افقی نشون میده" احتمال زیاد سخت افزار هست
    در مورد کد فقل مموری کارت : توسط باکس Mx-Box از فیلد PM اطلاعات مربوطه رو میخونن
    شما از کدوم شهر هستین ؟
    به تعمیرکار مجرب مراجعه کنید
    اگه میخواین گوشی رو بندازین دور بدین من !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با رم ریدر هم نشون نمیده مموری لاک باشه؟ رمریدر خراب شده اگه میده برم بخرم؟ یا بر نامه ای نیست با کامبیوتر بشه رم انلاک زد؟ بس مطمعن فرمت نمیشه تعمیر کارا هم که بلد نیستند درست. فلش چقدر میگیرند طول میکشه؟

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با رم ریدر هم نشون نمیده مموری لاک باشه؟ رمریدر خراب شده اگه میده برم بخرم؟ یا بر نامه ای نیست با کامبیوتر بشه رم انلاک زد؟ بس مطمعن فرمت نمیشه تعمیر کارا هم که بلد نیستند درست. فلش چقدر میگیرند طول میکشه؟
    دوست عزیز برای اینکه رمز روی مموری کارت گوشیتون رو حذف کنید باید بدید تعمیرات براتون با دستگاه باکس اونو حذف یا براتون پسوردش رو ریسـت کنن به 12345 .. ! خودتون هم میتونید با برنامه جف یکبار گوشیتون رو با فریمور اورجینال فلش بزنید پسورد هم ریسـت میشه . ! طول نمیکشه اگه واقعـا بلد باشه 2 الا 3 دقیقــه اگه بلد نباشه میگه برو 1 الا 2 ساعت دیگه بیــا هزینه اش هم 3 تومنــه که تو زبون این تعمیرات 5 تومن افــتاده .
    موفق باشید!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    زرندیه

پيش فرض

رم ریدر مموری که دارای کد باشه رو نمیخونه !
    با فلش توسط هیچ باکسی قفل مموری برداشته نمیشه - همون راه حل که گفتم

اطلاعات مموری رو لازم دارید ؟
    اگه 100% حیاتیه که شهرتون رو اعلام کنید تا براتون تعمیر کار پیدا کنم
    اگه زیاد حیاتی نیست راه حل دیگه ای بگم

---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

دوست عزیز برای اینکه رمز روی مموری کارت گوشیتون رو حذف کنید باید بدید تعمیرات براتون با دستگاه باکس اونو حذف یا براتون پسوردش رو ریسـت کنن به 12345 .. ! خودتون هم میتونید با برنامه جف یکبار گوشیتون رو با فریمور اورجینال فلش بزنید پسورد هم ریسـت میشه . ! طول نمیکشه اگه واقعـا بلد باشه 2 الا 3 دقیقــه اگه بلد نباشه میگه برو 1 الا 2 ساعت دیگه بیــا هزینه اش هم 3 تومنــه که تو زبون این تعمیرات 5 تومن افــتاده .
    موفق باشید!
    با فلش رمز مموری حذف نمیشه نمیشه !!!
    12345 کد قفل گوشیهای نوکیا هست نه مموری !
    Last edited by سعید عسگری; 25-10-2011 at 00:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •