سلام دوستان
من میخوام پچ لیچ کینگ رو افلاین بازی کنم منگوس رو دارم ولی کار نمی کنه اگه کسی برنامهی دیگه یی داره لینک بزاره من دانلود کنم فقط اموزش یادتون نره........
اگه میشه کامل توضیح بدین .... فرض کنید دارین به یه بچه یاد می دین
ممنون
سلام دوستان
من میخوام پچ لیچ کینگ رو افلاین بازی کنم منگوس رو دارم ولی کار نمی کنه اگه کسی برنامهی دیگه یی داره لینک بزاره من دانلود کنم فقط اموزش یادتون نره........
اگه میشه کامل توضیح بدین .... فرض کنید دارین به یه بچه یاد می دین
ممنون
quest helper for 3.1.3 لینک بدین با اون برنامه ای که لول جاها رو نشون می ده
منمنوووووووووووون
سلام به همه کسی میتونه لینک Mangos از 3.0.9 به بالا رو بده ؟
ممنون
اینجا هم دیتابیس هست هم آموزش
راستی "wow-admin" جریان انحصاری کردن دیتابیس چی شد دنبالشی دیگه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساعـــت 9 شــب یاهو آنــــلاین کن بیــشتر صحـــبت کــــــــنیم .
Last edited by Black-Ninja; 18-09-2009 at 13:55.
سلام
ممنون اگه دیتا بیس به غیر از منگوس داری لطفا لینک کن
سلام به همه
آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دنبالش هستم اما این یاهو ای مزخرف نمیذاره لاگین کنم نمیدونم باز چشه!
به هر حال.
یکی میگه چطور افلاین بازی کنم
مهمه بگی ورژن بازیت چی تا بهت هماهنگ با ورژن خودت بدن و الی کار نمیکنه لیچ کینگ خودش ۱۶ تا پتچ مختلف داره
برای اینکه بفهمین پتچ بازی چنده برین تو صفحه ورود به اکانت پائین سمت چپ یک عدد نوشته به صورت x.x.x
(به جایxعدد قرار میگیره)
اون اعدادو حتما بدین
مثلا 3.1.3
3.2.0
3.0.2
سلام "wow-admin" عزیز
یاهو برای همه مشکل داره منم هم نتونستم آنلاین بـــــــــشم . !
اگر منظورت با منه ورژن بازی من 3.2.0a هست![]()
سلام من دیتا بیس رو دانلود کردم همه ی کار هایی رو که تو راهنما گفته بود انجام دادم ولی الن یه مشکل جدید دارم
وقتی میخوام وارده بازی بشم بعد از زدن یوزر و پسوورد تمام مراحل وصل شدن به سرور به طور کامل انجام میشه ولی بعد این صفحه رو نشون میده
هر چی realm انتخاب میکنم و ok میزنم دوباره همین صفحه باز می شه
مشکل از چیه؟؟؟![]()
سلام آقاييون
خيلي وقته كه چندتا سوال پرسيدم كسي انگار اصلا به سوال هاي من نگاه نكرده :-(
خواهشان يكي به سوال هام جواب بده
1.چطور ميشه Teleport vendor ساخت؟ يا از چه سايتي بايد خريداري كرد و چگونه اون رو توي سرور Add كرد؟
2.چطوري يك quest بسازم و توي سرور add كنم؟ (اگر offline باشه بهتره)
3. من با نرم افزار Mangos كار ميكنم و Minimanager ام خرابه و با
سلام ریلم لیست 127.0.0.1 هست ؟سلام من دیتا بیس رو دانلود کردم همه ی کار هایی رو که تو راهنما گفته بود انجام دادم ولی الن یه مشکل جدید دارم
وقتی میخوام وارده بازی بشم بعد از زدن یوزر و پسوورد تمام مراحل وصل شدن به سرور به طور کامل انجام میشه ولی بعد این صفحه رو نشون میده
هر چی realm انتخاب میکنم و ok میزنم دوباره همین صفحه باز می شه
مشکل از چیه؟؟؟
Mangos & realm رو Start می کنید ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)