دوست عزیز در پست 749 کلیدهای جدید قرار گرفتند
دوست عزیز در پست 749 کلیدهای جدید قرار گرفتند
Last edited by Dreamland; 21-04-2009 at 15:03.
کسی سایت چینی که هر روز برای کاسپر سریال میده سراغ نداره ؟
مثل اون 3تا سایتی که برای ناد32 تو بخش ناد32 معرفی کردن!!
تو پست اول هست سایتش ولی برای آنتی ویروس KAV 2009 که هیچکدومش اکثرا کار نمیکرد منم آخرش به خاطر همین مجبور شدم این Nod32 جدید رو بریزم البته من تجربه خوبی با Nod ندارن ولی مجبوریه دیگه.
KIS 6-7-8 و KAV 6-7-8
سه شنبه 1 اردیبهشت 21 April
جدیدترین کی های محصولات کسپرسکی Kaspersky New Key / 21 April
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dreamland; 24-04-2009 at 07:25.
هديه ويژه براي كاربران سايت P30world
دوستان عزيز راهنماي دريافت سريال قانوني 100 روزه براي محصول Kaspersky Internet Security در پست اول قرار گرفت.دارندگان اين محصول هرچه سريعتر براي دريافت سريال اقدام كنند تا از دردسر گشتن روزانه دنبال سريال راحت بشوند.
اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگيره.
همیلتون گرامی
من 23 دفه امتحان کردم ولی همش این ارور رو میده
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
سلام<عزیز من یه کد گرفتم ولی چون تازه دوباره کاسپر نصب کردم فعلا زدم رو 30 روزش،حالا میخوام بینم این کد فقط برای من محسوب میشه یا نه؟راهنماي دريافت كليد 100 روزه قانوني براي محصول اينترنت سكيوريتي كاسپر
دوستان عزيز امروز قصد دارم روشي را خدمت شما معرفي كنم تا بتوانيد سريال 100 روزه قانوني براي محصول kaspersky internet security كه قابل استفاده بر روي نسخه هاي 8 و 7 و نيز نسخه 2010 كه بزودي منتشر خواهد شد ميباشد بدست بياوريد.
دوستان توجه داشته باشند چون تعداد سريالها محدود ميباشه هرچه سريعتر نسبت به دريافت سريال اقدام كنند.
1-ابتدا به آدرس زير برويد و فرم مربوطه را پر كنيد.تمام اطلاعات ميتوانند غلط باشند بجز آدرس ايميل كه حتما بايد يك آدرس ايميل دقيق وارد نماييد چرا كه سريال به آدرس ايميل شما فرستاده ميشود:
کد:
نمونه فرم پر شده را در شكل زير قرار دادم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 793x586.
2-وارد صفحه اي مطابق شكل زير ميشويد كه بايد متناسب با سوالي كه كنار مستطيل خالي نوشته شده عبارتي را وارد نماييد:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 828x166.
براي سهولت كار دوستان عزيز من تعداد زيادي از عباراتي را كه در مجله مربوطه درج شده را قرار ميدم كه بايد از آنها استفاده كنيد:
کد:
Please enter the first world of the first step key in go
please enter the first word of the third step key in the
please enter the first word of the fourth step key in you
please enter the third word of the second step key in personal
please enter the third word of the third step key in screen
please enter the third word of fifth step key in job
please enter the fourth word of the fifth step key in is
please enter the fifth word of the third step key in you
please enter the fifth word of the sixth step key in account
نكته بسيار مهم:
دوستان بايد به اين نكته مهم توجه داشته باشيد كه ممكنه عبارتي كه براي شما نمايش داده ميشه با عباراتي كه من در بالا قرار دادم يكسان نباشند كه براي اين منظور كافيست صفحه مذكور را refresh كنيد و اينكار را بايد تا جايي انجام دهيد كه عبارات مقابل مشاهده بشه.سپس پاسخ را كه با رنگ آبي تيره مشخص كردم را در مستطيل خالي وارد كرده و دكمه submit را بزنيد.اگر پاسخ درست باشه سريال به آدرس ايميل شما فرستاده خواهد شد.
یعنی اگه واستم تا 30 روز دیگه و الان این کد 100 روزشو اکتیو نکنم ممکنه باطل بشه؟
ممنون
hamilton عزیز من کدو گرفتم ولی فعال نمیشد!
علتشو میدونید چی بود ؟
ممنون![]()
شما قبلا با استفاده از روش قبلي از آدرس ايميل مشابه براي دريافت سريال 100 روزه اقدام كرده ايد.بهمين خاطر سريال جديد به آدرس ايميل قبلي ارسال نميكنه و ميگه شما قبلا از آن ادرس ايميل استفاده كرده ايد.از يك آدرس ايميل جديد استفاده كنيد.
اين كد 100% به شما اختصاص داره و كسي غير از شما آن سريال را در اختيار نداره.با خيال راحت بعد از اتمام دوره 30 روزه از اين سريال استفاده كنيد و مطمئن باشيد اين سريال باطل نميشه.
شما به چه طريق اين كد را فعال كرديد؟چه پيغامي به شما ميده؟در صورت امكان تصويري از پيغامي كه به شما ميده قرار بديد.
سلام
من مثل شما تنظيم كردم
ولي بعد از وارد كردن جواب از اسم و... من ايراد مي گيره
علت چيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)