شما باید هوا کش ها رو روشن کنید دکمه X رو بزن و سیم هواکشها که با رنگ نارنجی مشخص شده رو ببین که به یک جعبه کنترل وصل میشه بعد با این خفاش های آهنی که پرت میکنه اون جعبه رو نشونه بگیر و بزن تا هواکشها روشن بشن و ماده ی سمی بره
شما باید هوا کش ها رو روشن کنید دکمه X رو بزن و سیم هواکشها که با رنگ نارنجی مشخص شده رو ببین که به یک جعبه کنترل وصل میشه بعد با این خفاش های آهنی که پرت میکنه اون جعبه رو نشونه بگیر و بزن تا هواکشها روشن بشن و ماده ی سمی بره
Last edited by amin.t_71; 21-09-2009 at 14:16.
حیف این بازی نیست که خون نداره!!این ضربه هایی که بتمن میزنه هرکی بود مثله گوجه ی پخش شده له میشد و خونش می پاشید!
خوب دو علت مهم داره ....حیف این بازی نیست که خون نداره!!این ضربه هایی که بتمن میزنه هرکی بود مثله گوجه ی پخش شده له میشد و خونش می پاشید!
1- بتمن هیچ وقت دشمناشو نمی کشه فقط ناکارشون میکنه...بی هوش
2- اون موقع درجه سنی بازی میرفت بالا
شما هم نمی تونستی بازی کنی..(شوخی)
من الان در 18 درصد گیر کردم .اگه تو اون بخش از بازی کلید F برای رسیدن به بالا به نمایش درنیاد با یه باگ رو به رو هستین که در نسخه های دزدی نمایانه.
میتونین از کرک اصلاح شده (دوم) و کرک Reloaded (سوم) استفاده کنین ولی مجبورین بازی رو از نو برین در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین. (تکرار صحبت خودم)
دریافت کرک اصلاح شده از آدرس زیر:
کد:
http://rapidshare.com/files/277449547/Batman.Fix.2.rar
دریافت کرک Reloaded از آدرس زیر:
کد:
http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
اونجا که باید با مخفی کاری اون غوله بزرگ را پشت سر بزاریم . وقتی میرسم به جایی که دو تا چرخ دنده بزرگ داره دیگه کاری نمیشه کرد .
میخاستم ببینم اگه یکی از این کرک ها رو بریزم باید بازی را از اول شروع کنم ؟ و باگ ها هم مطمئنا از بین میره ؟
آره آقا کرک Reloaded رو بریز همه مشکلات حل میشه.
منتها باید مثل من از اول بری.
راستی یه نکته:
من این کرک جدیده رو ریختم حرکت شنل طبیعی تر شده نسبت به قبل.
اما خب بدیش اینه که قبلا به هیچ وجه هنگ نمیکرد اما الان 2 بار هنگ کرده حین بازی.
من که همچین مشکلی با این کرک نداشتم، واقعا عالیه و همه مشکلات هم حل میشه!
بچه ها من دارم بازی می کنم کم کم داره ترسناک میشه!! کلا جاهایی داره که مثلا یهو یه صدا میاد و یارو می پره سرت؟اصلا دل این بازیها رو ندارم...اینم همینجوریه؟
من صدای بتمن رو ندارم بعضی جاها صدا نمیاد ای خدا ، چه کنم ...
تا حدودی اینجوریه. بالاخره تو تیمارستان نباید انتظار داشته باشی با دسته گل بیان بهت خوش آمد بگن!بچه ها من دارم بازی می کنم کم کم داره ترسناک میشه!! کلا جاهایی داره که مثلا یهو یه صدا میاد و یارو می پره سرت؟اصلا دل این بازیها رو ندارم...اینم همینجوریه؟
سلام
لطفا سیو قسمتی که بتمن از مخفیگاه خودش میخواد به از طریق کانال بره بیرون رو بذارید .
البته با کرک Reloaded ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)