جديد ترين آخبار از UIQ اين است كه اين شركت به ورشكستگي رسيد.
جديد ترين آخبار از UIQ اين است كه اين شركت به ورشكستگي رسيد.
سلام بر بکس
ما که خیلی کم به کم سر میزنیم
آقا این هیکارو واکمن 8 مگایی که ال سی دی تاچ داره ؟؟؟
پس این 12 مگایی ه چی ؟؟ اونم واکمن 4 و 8 گیگ حافظه و لمسی و سیستم عامل داره ؟؟
من که قاطی کردم کی هیکاروه؟کی کاکروهه؟کی اکس تو میشه؟!
فقط چیز هایی که ازx2 شنیده ام اینهاست مخض یاد اوری بگم:
cam to 5mp CCD
S60
walkman player 4.0
,8gb
amoled screen
30 fps video record
finger touch
چیزی هم مونده؟
مصطفی تو که بدتر کردی
علاوه بر هیکارو و واکمن 8 مگایی (که احتمالآ همون هیکارو هست) و 12 مگاپیکسلی !!! ایکس تو رو هم کشیدی وسط
خیلی جالب شد =))
پسر چه خر تو خری شده. اینse نمیتونه یه دفه معرفیکنه؟ حتما باید 2-3 ماه بزارمون تو کف؟
ولی مشخصات x2 هم باحاله ها.
طبق معمول باید بگیم، میخریم:دي
من هم شنیدم این خبر روجديد ترين آخبار از uiq اين است كه اين شركت به ورشكستگي رسيد.
خیلی ناراحت کنندست که سیستم عامل به این خوبی دیگه منتشر نشه !
اینا که با هم جور در نمیاد
تا اونجاییی که میدونم و بحث میشه سری ایکسپریا از ویندوز موبایل استفاده می کنند نه سیمبیان اونم سری 60
این اس ای دیگه واقعا داره شورشو در میاره کی میخواد سر عقل بیاد؟ داره رو اعصابم پیاده روی می کنه
دوستان کسی خبر نداره سونی اریکسون کی میخواد دست از سر این اینترفیس مزخرف گوشیهای جاواش برداره؟ همشون عین همند اون زمان کا750 داشتم وقتی کا770 خریدم انگار نه انگار مثلا گوشی جدید خریدم از نظر نرم افزار همون بود سی905 هم چیزی که مشخصه همون اینترفیس رو داره اینجوری فایده نداره نمی دونم این مدیران سونی چیکار می کنند اگه به حرف من بود بچه های همین تاپیک رو میکردم مدیر بخش طراحی و مدیر فروش و مدیر قسمت استراتژی و رییس کل سونی اریکسون !!
اقا من نمیدونم این مصطفی خان تقلبیه کیه!هر 2 سال یه بار میاد پست میده و با همون پستش کل تاپیک رو میریزه به هم با اطلاعاتش!!!
من شرط میبندم این اقا نفوذی اسراییله
من کاملا اطلاعات پست بالا رو تکذیب میکنمو اینها رو کدذب مخض قلمداد میکنیم.صلوات!!
مصطفی خان اصلی-مدیر قسمت استراتژی سونی اریکسون(با توجه به پست پایین
)
من که معرف حضور دوستان هستم
حامد مدیر فروش
ارمین مدیر طراحی(واقعی و فیک)
حمییییییییییییییییییییییی ییییید مدیر سونی اریکسون
دوستان عزیز من دیگه غرضی ندارم! این شما و این حمید مدیر جدید se...دست بزنید تا بیان رو سن
(همین جوری که تماشاچی ها منتظر ورود حمید هستن.یه سری تماشاچی نفوذی نوکیا هم میگن"حمید باید برقصه"!!!)
شما به دست زدنتون ادامه بدین تا حمید بیاد
نا امید نشین دست بزنید...میاد الان
..........
اين هم يه گوشيه خوشگل ديگه از سوني اريكسون:
اسمش W508 هست و 1 گيگ كارت روشه و شيك كنترول هم داره! رقص نور هم دارهتازه دوربينش هم 3.2 هستش
خداييش خيلي خوشكله
Last edited by Original Titan; 08-01-2009 at 11:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)