سلام من در مرحله غول عروسکی هرچی میله رو تو کمرش فرو میکنم نمیمیره لطفا راهنمایی کنید یا سیو بعد از اون رو بزارید ممنون میشم
سلام من در مرحله غول عروسکی هرچی میله رو تو کمرش فرو میکنم نمیمیره لطفا راهنمایی کنید یا سیو بعد از اون رو بزارید ممنون میشم
کلا کشتن غول عروسکی خیلی سخت و وقتگیره
سعی کنید با بداخل بردن سلاح میله در بدن غول ، از پا درش بیارید.
ممکنه هم اشکال از ترینر باشه ، از ترینر استفاده می کنید؟
من این بازی رو تازه شروع کردم.
امیدوارم مثل نسخه ی 3 لذت بخش باشه.
ولی فکر نمی کنم مثل نسخه ی 3 روش کار کرده باشن. کار کردن؟
اینجا می گه برای باز شدن در به اسلحه ی قوی تر نیازه
من این شش تیر رو که از مامانم گرفتم رو چه جور بگیرم دستم؟ هر کاری کردم نمی شه؟ یا کاربرد دیگه ای داره؟
یا منظور چوب و چماقی... چیزیه؟ زنه که قهر کرده می گه من بیزییم. مامانه هم می گه برو داداشت رو بیار نهار بخوریم. زیر زمین هم پر آبه. پمپ آب هم روشن نمی شه! درا هم قفله! مصیبتیه!!!
داداش دقت کن!!!
انقدر Call of Duty بازی کردی و بدون فکر تو بازی رفتی جلو که بازی فکری رو قفل می کنی!!!
هیچی هم سخت نیست... اون کنترل در کاراژ رو که روی پمپ مکش آب تو زیر زمین هست رو بردار و بیا کنار خونه رو به روی کاراژ. بعد Q رو بزن و کنترل رو انتخاب کن تا در کاراژ باز بشه.
این دری هم که عکس رو گذاشتی با چاقو باز نمی شه!!! نیاز به چیز دیگه ای هست که خودت می فهمی.
این اسلحه ای هم که از مامانت گرفتی نیاز به تعمیر داره که تو روند بازی بیشتر می فهمی.
فقط دقت کن! همین![]()
وقتی Anti-Aliasing رو فعال می کنم (2X یا 4X) این مشکل پیش می یاد.
بازی Patchی هم نداره.
Driver منم آخرین نسخه ی ATI هست که حالا شده AMD
کسی چیزی می دونه یا بلده بگه.![]()
همچین توفیقی هم با فعال کردن انالیزینگها ایجاد نمیشه...بی خیالش بشی خوبه..
گرافیکت چیه..؟ منظورم مدلش هستش..؟
عجب نورپردازی توش بد میشه...
چرا تصاویر با کیفیت تر می شه و عمق پیدا می کنه! البته ممکنه این امکان برای Anisotropic Fitering باشه تا Anti-Aliasing.
کارت هام ATI 4890 HD 1GB هست. CrossFireX شده.
ایراد از کارت ها نیست. کارت های خوبین، قدرت شون از ATI 4870 HD X2 2GB مثل اینکه 30% بهتره.
ایراد یا از بازی هست یا از Driver جدید شرکت AMD که نسخه ی جدیدی داده بیرون
می خواستم بدونم بازی Patchی چیزی نداره؟
Last edited by آریا ایرانی; 30-12-2010 at 18:33.
بازی قشنگیه، من از 10 بهش 8.5 می دم.
اون مراحلی که تو اون «خونه خرابه بود و یک زنه پشت درد آواز می خوند» و «درمانگاه دکتره که به دوزخ تبدیل شد» و «محیط رفتن به سمت کلیسا» خیلی قشنگ طراحی شده بود.
موجودات شم متنوع و جالب بودن. شخصیت ها خوب طراحی نشده بودن. موسیقی به غیر از Menuی بازی خیلی بی خود بود
نسخه ی 3 خیلی هنری و زیباتر ساخته شده. من از 10 بعش 9 دادم.
این بازی برای وقت گذرانی اونم تو شب عالیه.
یه الماس آبی تو بندر پیدا کردم که سر جاشم نگذاشتم، پایین مجسمه، دو تا جا داشت. گفتم اون یکی رو هم پیدا کنم بعد جفتش رو می گذارم. اون مال چی بود و به چه دردی می خورد؟
جمع کردن نقاشی ها به چه دردی می خورد؟
من با اون قسمت که پسره رو به سرش برق وصل می کنن تموم کردم.![]()
Last edited by آریا ایرانی; 15-01-2011 at 18:22.
بازی جالبی بود.
من سایلنت هیل 1 و 2 و 3 و 4 رو تا آخر رفتم.
هنوز نتونستم این نسخه رو تا آخر برم! خیلی رفتم ولی یه مقداری سخت شد فعلاً ولش کردم.
در کل به نظر من بهترین نسخه شماره 3 بود.
سلام من اولش این یازیو رو pc بازی می کردم
الان دارم این بازیو روی xbox بازی می کنم و دقیقا همونجایی گیر کردم که تو pc گیر کرده بودم
قول عروسکی که از عروسک دکتر fitch بوجود میاد !!!
من الان 4 تا تیر کلت دارم و جون کامل بدون هیچ healt kit !!
چند بار زدمش تا اینکه میگه بروی بالا سرش x بزن بعد a بار بیشتر دوم نیوردم و همش می کشخ منو !!!
می خواستم بدونم با این شرایط میشه کشتش یا اینکه از سیوهای قبل برم جون و تیر بگیرم ؟
و اینکه آیا کشتن این لعنتی راه خواصی داره یا خیر ؟ لطفا راهنمائیی کنید مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)