اگه داتک جرات داره سرویس هاشو محدود کنه! تنها حسن این شرکت سرویس نا محدودشه! محدود کنه ما هم ورشکستگی ایش رو جشن می گیریم!!!
اگه داتک جرات داره سرویس هاشو محدود کنه! تنها حسن این شرکت سرویس نا محدودشه! محدود کنه ما هم ورشکستگی ایش رو جشن می گیریم!!!
تایید میشه ، من از سرویس داتک خیلی تا به حال راضی بودم ، شاید اگر هزینه سرویس های نامحدودشون رو افزایش بدن ، تغییر سرویس ندم چون شرکت های دیگه هم خیلی تافته جدا بافته ای نیستن !
ولی اگر بخوان به کلی سرویس رو محدود کنن ، داتک بی داتک .
راسته که می گن تو ایران همی چی برعکسه !!!!!!!
تو دنیا همه دنبال افزایش سرعت و هم چنین برداشتن محدودیت ها هستن ولی اینجا ...........
این نیز بگذرد
تسلیت تسلیت :ی
راستی ندارایانه هم نامحدود ارائه می ده ولی به قیمت خون باباش !!!
همه جا همینه.دارن قیمت خون باباشونو میگیرن
اینجوری بهتون بگم که دوستانی که 512 از داتک دارن اگر این شرکت سرویس های خودشو محدودیت روش بزاره رسما ماها بدبختیم.
چون هرچی شرکت که 512 نامحدود الان رفتم دیدم(سپنتا و اسیا تک و ندا رایانه) هیچ کدوم زیر 100000 تومن در ماه پایین تر نداره به غیر از اوراکل که اونم وضعیتش معلوم نیست که زیر مجموعه داتک هست یا نه
پس رسما با محدودیت دار شدن اینترنت از طرف داتک باید با سرعت 512 خداحافظی کنیم
به نظرم اگه همه زنگ بزنن از همین الان به داتک و نگرانیه خودشونو نسبت به این تصمیم بگن شاید اگه پشتیبانها ببینن که از هر 10 زنگش 9 زنگ اون مربوط به نگرانیه بچه ها از محدود کردن میشه شاید به مقام بالاتر خودشون ابراز بکنن و اونام یه تغییری بدن.لااقل میفهمن که کسی دوست نداره سرعتش بیاد پایین.فکر کن بعد از اینهمه مدت که با سرعت بالا کار کردیم بریم و دوباره 128 استفاده کنیم.
دوستان باید دوباره بگم بهتون که اگه داتک اینکارو بکنه باید با 512 خداحافظی بکنیما.پس جدی بودن قضیه رو در نظر داشته باشید
من خودم امروز بعدظهر برگردم خونه حتما به داتک میزنگم.چون دلم نمیخواد با 128 کار کنم یا همش نگران این باشم که محدودیت حجمیم کی تموم میشه
Last edited by sms11; 12-02-2009 at 09:23.
سلام
اوه اوه ، چه کردم من ، چه جوی راه انداختم ها ...
بابا من فکر می کردم همه تون می دونید این قضیه رو ...
خاک بر سر من کنناگه می دونستم نمی دونید ، می رفتم به داتک می گفتم که یا من رو بساز یا تو پی سی آبروت رو می برم ، به جون خودم می ساخت ها ....
از اسپم که بگذریم ، من هم فکر می کنم داتک با دست خودش گور خودش رو نکنه ، سرویس هاش رو یه کم گرون می کنه ، و حجمی رو هم می ذاره بغل دستش ، این جوری هر دو جور مشتری رو داره ، عملا هم که قیمت ها رفته بالا ، پس کسی باهاش فسخ نمی کنه ، شاید عده ای از نا محدود مجبور بشن هجرت کنن به حجمی ( شاید ، به خاطر قیمت ، مثل آسیاتک که هر کسی که فسخ نکرد ، عملا مجبوره که حجمی بگیره)
باید صبر کرد ، ببینیم چی می شه ...
اما زد 2 عزیز ، من هم حرف شما رو قبول دارم ،متنفرم از این که آروم بشینم و بذارم این موج هر جا دلش می خواد من رو ببره ، حد اقل یه کم دست و پا می زنم ، بعد به هر جایی که می تونم چنگ می اندازم ، بعد اگه نشد ( که نمی شه ) بذار ببره دیگه ، کاری اش نمی تونم بکنم ، اما کارم رو می کنم ، برو من باهات ام![]()
*** حالا شما ها بد بخت می شید ، اما اگه حجمی بذاره ، من خوشوقت می شم ، البته احتمالا![]()
![]()
![]()
مخلصیم![]()
![]()
یا حق
منم همین رو می گم حداقل یک بار بگیم که نگرانیم که شاید یک تاثیری بکنه....ولی مصطفی میگه دلت خوشه
*** حالا شما ها بد بخت می شید ، اما اگه حجمی بذاره ، من خوشوقت می شم ، البته احتمالا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by zed2; 12-02-2009 at 12:15.
آخه شما با احساسات حرف میزنید. بابا یه مقدار که فکر کنید متوجه میشید که یه شرکت برای به دست آوردن پول بیشتر (حالا اون چیزی که خودشون قصد کردند و دوست دارند بهش برسند) یه طرح جدیدی تصویب کرده و میخواد برنامه اش را اجرا کنه. حالا شما هر چه قدر تلاش کنید اونها عمرا از نظرشون برگردند چون فکر 1-2 روز نبوده که به این سادگی ازش برگردند و بلکه فکر و طرح تلاش چند ماهه و شاید1 سالشون است. شما خودتو بگذار جای اونطرف میای نظرتو عوض کنی و طبق نظر اونها رفتار کنی ؟!؟!
البته یه موضوع مهمتری هست که هیچکش توجه نمیکنه. تا ما ندونیم که شرکت چه قصدی داره (یعنی همه را حجمی میکنه یا حجمی را اضافه میکنه) نمیتونیم اظهار نظر کنیم و بیاییم بیانیه صادر کنیم یا زنگ بزنیم بهشون و ....
به هر حال من به نظر همه ی دوستان احترام کامل میگذارم و نظر خودم را هم به عنوان یه برادر کوچکتر ابراز کردم انشاءالله هر چه خیر است پیش آید. باید حداقل تا شنبه صبر کرد.
یکی جواب مارو بده توروخدا ....![]()
هنوز هیچی معلوم نیست. در هفته ی اینده همه چیز مشخص میشه.
کاملا بستگی به منطقه ی مخابراتیت داره ولی با توجه به نظر عموم سرعت کمتر از 30 نمیشه. قطعی از طرف شرکت به ندرت ولی ممکنه از طرف مرکز مخابراتیتون به وفور بشه.
آمار چی بدیم!؟
10 هزار تومان هزینه رانژه و نصب هست.
هزینهی ماهیانه هم ماهیانه حدود 28هزارتومان میشه.
برای سوالات تخصصی تر و در صورت خواستن جوابهای واضح و دقیقتر میتونید با این شماره تماس بگیرید 81681
یه سوال
اینترنت شما هم اینقدر قطع میشه؟
من که هر روز خونه نیستم بدونم ولی چند روزی رو که چک کردم اینترنت من هر روز فطعی داره.
حدود ساعت 3 بعد از ظهر یه بار قطع میشه.که بین 1-2 دقیقه تا 15 دقیقه هست.
ساعت حدود 11 شب هم قطع میشه که حدود 30دقیقه میشه.(الیته همیشگی نیست.دیدم شما هم اون روزها رو اینجا نوشته بودید)
تازه نصف شب هم که چشمامو وا کردم دیدم چراغش قرمزه یعنی حدود ساعت 3 یا 4 صیح.
تازه این وسطها هم قطعی کوتاه حدود 2-7 دقیقه هم داره.
چرا؟
شما همچین مشکلی رو ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)