تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 76 از 1042 اولاول ... 266672737475767778798086126176576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام.ممنون از جوابتون.به نظر شما ارزش خرید داره؟چون دیگه از Dial UP متنفرم به چند دلیل.
    1)دمب ساعت باید دیسکانکت بشم چون اهل خوانواده میخوان تلفن بزنند!
    2)تمام درایورهام رو باید آپدیت کنم که با ویستا سازگارتر بشه و فقط آپدیت درایور گرافیکم 54 مگ هست که باید 2 هفته دانش کنم.
    3)من از 10 ساعت کار با کامپیوتر 6 ساعتشو آنلاینم
    4)واقا از سرعت دایال آپ خسته شدم!

1)به نظر شما بیام و سرویس ECO 128 رو سه ماهه بردارم؟
    2)اگر کارت تخفیف گیر اوردم تفاوت هزینه چقدر خواهد بود.
    3)قیمت مودم اگر چیز معمولی ولی خوب بخوام که الان میگن USB نخرید تقریبا چقدره؟

در مورد حرفتون که در ایران ADSL ++ وجود نداره به نظر من اصلا در ایران چیزی به نام اینترنت وجود نداره!

با تشکرات فراوان!
    اییول دقیقا مثله خودمی
    حالا اینکه خوب اگه از لحاظ هزینه برات مشکلی نیست بهت پیشنهاد میکنم سرویس ART بگیر چون شبانه و روزهای جمعه محدودیت دانلود نداره ولی اگه هزینه‌آش برات بالاس همون ECOرو بگیر.....

منظورت از کارت تخفیف متوجه نمیشم ینی چی؟

در مورد مودم هم عرض کنم که اگه میخوای از شاتل بگیری باید مودم خودشونو بگیری یا اگه میخوای مودم خاصی بگیری حتما قبلش زنگشون بزن و هماهنگ کن چون هر مودمی را ساپورت نمیکنن........

سلام من میخوام adsl بگیرم بنظرتون کدوم شرکت هم خدماتشون خوبه و هم قیمتشون ارزونه و میخواستم بدونم adsl+2 چه فرقی با adsl معمولی داره ممنون
    در ایران چیزی به اسم adsl2+ وجود نداره....(برای بار 1000000000000 ام)

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اه لعنت به این افروز نت خاک بر سر من بدبخت کنن که 35000 تومن باید پول یه 64 مسخره بدم این همه هم باید صبر کنم تازه با قلدری هم جواب ادمو میدن چون خودشونم میدونن که ادمای بدبختی مثل من اگه dsl میخوان باید از خودشون بگیرن و چو با هیچ کس رقابت ندارن هیچ زحمتی به خودشون نمیدن و مشتری رو ادم حساب نمیکنن اخه چرا پیروزی نضام ابادو اونورا باید 10 تا شرکت بهشون سرویس بدن اونوقت حلبی ابادای می مثه یوسف ابادو امیر ابادو اینورا باید مجبوری از افروز نت دزد بگیرن
    بچه ها بخدا الان17 روز از درخواسته من گذشته و وقتی زنگ میزنم با کمال ارامشو پرویی میگن تا اخره این هفته تازه خططو نگاه میکنیم اگرررررررررررررررررررر اماده بود تماس میگیریم دقیقا همین جمله خسته شدمممممممممم
    من اصلا شانس ندارم چون قبلا خونمون جنت اباد بود و 4460 بودیم 4460 هم فیبر بود الانم که 8802 اینجوریه خندتون نمیگیره؟
    کاشکی خونمون یجا دیگه بود

دوست عزیز یه پیشنهادی دارم برات

شما تحت پوشش اینترنت وایرلس داتک هستی. سرویس 128/32 نامحدود داتک 39000 تومان از این بگیر
    تا انشاالله یک شرکت دریت و حسابی بیاد تو منطقه .

3. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

دوست عزیز یه پیشنهادی دارم برات

شما تحت پوشش اینترنت وایرلس داتک هستی. سرویس 128/32 نامحدود داتک 39000 تومان از این بگیر
    تا انشاالله یک شرکت دریت و حسابی بیاد تو منطقه .
    میدونم داداش ولی این داتک در پیت هییییییییییییییییچ وقت مودم نداره 6 ماهه دارم زنگ میزنم میگه نداریم کسی نیاورده هنوز (چون واسه IPWداتک باید از مودمهای خودشون استفاده کرد و بصورت امانی یهت میدن الانم همش دسته مردمه و کسی نیاورده)
    حالا من فعلا ADSL از افروزنت گرفتم ماهی 55000تومن ایشالا تو این هفته وصل میشه
    128KBنامحدود(IP static)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

اییول دقیقا مثله خودمی
    حالا اینکه خوب اگه از لحاظ هزینه برات مشکلی نیست بهت پیشنهاد میکنم سرویس ART بگیر چون شبانه و روزهای جمعه محدودیت دانلود نداره ولی اگه هزینه‌آش برات بالاس همون ECOرو بگیر.....

منظورت از کارت تخفیف متوجه نمیشم ینی چی؟

در مورد مودم هم عرض کنم که اگه میخوای از شاتل بگیری باید مودم خودشونو بگیری یا اگه میخوای مودم خاصی بگیری حتما قبلش زنگشون بزن و هماهنگ کن چون هر مودمی را ساپورت نمیکنن........

در ایران چیزی به اسم adsl2+ وجود نداره....(برای بار 1000000000000 ام)

سلام.ممنون از توجهت!یعنی مودمی که با خط شاتل سازگار باشه پیدا نمیشه و باید مودمه 60 تومنی خودشو بردارم؟؟ هزینه ART واسم بالاست وگرنه ... ولی فکر کنم همون ECO هم بد نباشه.در ضمن شما دانلودت در ماه چند گیگه؟
    در مورد کارت تخفیف شاتل یه سیستمی راه انداخته که با اراه کارت تخفیف شاتل 10000 تومن تخفیف میگیرید.البته خودم خوب نمیدونم قضیش چیه؟اگر کسی میدونه لطفا توضیح بده؟؟!!!
    با تشکر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه LORD GAMES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    SILENT HILL CITY

پيش فرض

اقا ما تسلیمیم اصلا aDSL+2 تو ایران نیست حالا کدوم شرکت از بقیه بهتر و قیمتاشم ارزونتره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام.ممنون از توجهت!یعنی مودمی که با خط شاتل سازگار باشه پیدا نمیشه و باید مودمه 60 تومنی خودشو بردارم؟؟ هزینه ART واسم بالاست وگرنه ... ولی فکر کنم همون ECO هم بد نباشه.در ضمن شما دانلودت در ماه چند گیگه؟
    در مورد کارت تخفیف شاتل یه سیستمی راه انداخته که با اراه کارت تخفیف شاتل 10000 تومن تخفیف میگیرید.البته خودم خوب نمیدونم قضیش چیه؟اگر کسی میدونه لطفا توضیح بده؟؟!!!
    با تشکر!
    من فعلا سپنتا دارم و از اکانت این ماهم فقط 7 روز مونده بالافاصله میخوام خودمو منتقل کنم به شاتل....

در مورد مودم برو تو سایتش (بخش پرسش و پاسخ)

من متنشو برات گذاشتم
    شرکت شاتل از چه مودم‌هايي براي ارايه‌ي خدمات ADSL2+ خود استفاده مي‌كند؟
    مودم‌هايي که شاتل در حال حاضر براي ارايه‌ي خدمات اينترنت پرسرعت استفاده مي‌كند عبارت‌است از:
    انواع مودم‌هاي Paradyne، Billion و 3com، که قابليت ارايه‌ي سرويس ADSL2+ را دارند.
    و اینکه دانلود من نسبتا زیاده مثلا تا الان که حدود 23 روز از اکانتم گذشته حدود 16گیگ مصرف داشتم....

به طور متوسط اگه یه سره کانکت باشی میتونی 100 مگ را در مدت 2ساعت و20دقیقه دانلود کنی...(گفتم که به طور متوسط ) و این به خیلی چیزا مربوطه....شلوغی--سرعتت--فاصله‌ات با مرکز مخابراتی(ما فاصلمون نسبتا زیاده فکر کنم 3 کیلومتری میشه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

یک خبر دیدم کفم برید! امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.
    مرجع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك سرويس دهنده اينترنت در آمريكا به نام internode اعلام كرد سرويس پرسرعت خانگي جديدي را راه اندازي كرده كه حداكثر سرعت آن به رقم بي‌سابقه 100 گيگابيت در ثانيه مي‌رسد.

به گزارش فارس به نقل از آي تي واير، حداقل سرعت اين سرويس‌ها كه به ADSL+2 معروف شده‌اند 10 گيگابيت در ثانيه است. هزينه استفاده از اين سرويس در ماه معادل 60 هزار تومان است. سرويس‌هاي 25، 40، 55، 80 و 100 گيگابيتي اين شركت نيز به ترتيب هر ماه حدود 70، 85، 100، 130 و 160 هزار تومان قيمت دارند.

اين اولين بار در جهان است كه سرويس‌هاي اينترنت خانگي با چنين سرعت سرسام آوري و با چنين قيمت پاييني براي كاربران خانگي ارائه مي شود. در حال حاضر سرويس‌هاي اينترنت خانگي به طور متوسط 4 مگابيت در ثانيه سرعت دارند.

با استفاده از سرويس 10 گيگابيتي اين شركت بارگذاري يك فيلم سينمايي با كيفيت دي وي دي در عرض كمتر از يك دقيقه امكانپذير است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
    ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■■■■■■■ ■■
    Last edited by نی نی کپلو; 17-09-2008 at 02:27.

10. این کاربر از نی نی کپلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

من فعلا سپنتا دارم و از اکانت این ماهم فقط 7 روز مونده بالافاصله میخوام خودمو منتقل کنم به شاتل....
    تا بحال بهترين شركتي كه من تجربه كردم همين سپنتا بوده
    فقط يكم تعرفه هاش بالاس اونم چون نمايندگي پيشگامان كوير يزد هست

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

hoomany
    كاملا درسته
    من ادرس سايت اين isp رو پيدا كردم
    بفرماييد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by akharwarbaz; 06-09-2008 at 21:39.

13. این کاربر از akharwarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •