تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 394 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هیچ امکانی رو لازم ندارم فقط کیفیت (هم کیفیت . هم بلندی)صدای فوق استثنایی+بلوتوث لازم دارم! حالا اگه یه پلیر کیفیت صدای فوق العاده ای داشته باشه از بلوتوث صرفنظر میکنیم!
    ---------------------------
    راستی الان پلیرم S203F از سونی هستش! کیفیت صداش خوبه ولی بلندیش واسه من راضی کننده نیست! بنابراین صداش یکم از اینی که الان دارم بلندتر باشه برام کافیه!با نرم افزارش هم هیچ مشکلی ندارم و اکثر موزیکهام رو تو ویندوز با همون سونیک استیج گوش میدم تا با خود مدیا پلیر!
    یاد سری 200 بخیر ... دوست داشتنی و مناسب بودند ...

اگه بلندی واسه ات مساله اس می تونی به مدل هم رده S9 از cowon هم فکر کنی که بلوتوث هم داره ... بهرحال این مدل سونی انتخاب خیلی خوبیه و از نظر کیفیت صدا مطمئنا راضی کننده اس و با توجه به هدفون مناسب همراهش شک دارم از نظر بلندی صدا هم کسی رو ناراضی نگه داره .. این مساله بخصوص در صورتیکه رابطه قیمت/میزان حافظه واسه ات مهم باشه ارزش خودش رو نشون میده ..

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یاد سری 200 بخیر ... دوست داشتنی و مناسب بودند ...

اگه بلندی واسه ات مساله اس می تونی به مدل هم رده S9 از cowon هم فکر کنی که بلوتوث هم داره ... بهرحال این مدل سونی انتخاب خیلی خوبیه و از نظر کیفیت صدا مطمئنا راضی کننده اس و با توجه به هدفون مناسب همراهش شک دارم از نظر بلندی صدا هم کسی رو ناراضی نگه داره .. این مساله بخصوص در صورتیکه رابطه قیمت/میزان حافظه واسه ات مهم باشه ارزش خودش رو نشون میده ..
    اگه بلندی واسه ات مساله اس می تونی به مدل هم رده S9 از cowon هم فکر کنی که بلوتوث هم داره
    قیمتش نمیدونی در چه حدود هستش؟
    راستی نظرت راجع به سونی سری X چیه؟ میارزه با توجه به امکاناتش واسه اون صبر کنیم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی نظرت راجع به سونی سری X چیه؟ میارزه با توجه به امکاناتش واسه اون صبر کنیم؟
    سری x که عالیه ولی هنوز تو ایران نیومده اگرم بیاد قیمتش بالاست

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام
    من چطور میتونم یک Playlist توی کامپیوتر درست کنم و اون فایل m3u رو بریزم توی پلیر که پخش کنه ؟
    االان چه m3u و چه pls که مال خود Jetaudio هست رو که میزارم اصلا نمیشناستش
    پلیرم هم U5 هست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری x که عالیه ولی هنوز تو ایران نیومده اگرم بیاد قیمتش بالاست
    خب تاچ داره که طبق اظهار ریویوها عملکردش خوبه (شاید یکی از معدود نقطه ضعف های s9 همین باشه - بعنوان یه مدل رقیب) ... سیستم NC که قطعاً باید جالب باشه و البته کیفت صدای بسیار عالی ... بسیار شیک (استاندارد کارهای سونی) .. WiFi ...

ولی بهرحال قیمتش رو به عنوان یه فاکتور جدی در نظر گرفت : به نظر من باز هم بطور کلی نمی ارزه ... اما واسه کسی که قیمت مساله نیست ، این محصول یه انتخاب عالیه ...

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من چطور میتونم یک Playlist توی کامپیوتر درست کنم و اون فایل m3u رو بریزم توی پلیر که پخش کنه ؟
    االان چه m3u و چه pls که مال خود Jetaudio هست رو که میزارم اصلا نمیشناستش
    پلیرم هم U5 هست
    الان firmware دستگاهت چنده ؟ .. می تونی تعیین کنی ؟ ...

manual داره دستگاهت ؟ ... من بازم می گردم ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه .. (که نباید کار ساده ای باشه ، با توجه به اطلاعات اندک از این مدل روی وب)

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

الان firmware دستگاهت چنده ؟ .. می تونی تعیین کنی ؟ ...

manual داره دستگاهت ؟ ... من بازم می گردم ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه .. (که نباید کار ساده ای باشه ، با توجه به اطلاعات اندک از این مدل روی وب)
    سلام
    3.17 هستش
    اینطور که خودم یه سرچی زدم مثل اینکه باید ورژن سری 1 رو بریزم که در این صورت دیگه نمیتونم فایل های Flac رو داشته باشم همچنین نمیشه به صورت فولدر به فولدر آهنگ گوش کرد

الان به صورت دیفالت هم Flac و ogg دارم هم فولدر به فولدر آهنگ گوش میدم

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان
    شما میدونید الان ZEN V PLUS 4 G چند تومان هست ؟ بدون گارانتی چطور ؟
    من ت 60 تومن بیشتر نمیتونم بدم میرسه پولم براش ؟ فقط فوریه چون فردا میخوام برم بگیرم ممنون ...
    Last edited by a.z.p.z; 04-08-2009 at 23:11.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    3.17 هستش
    اینطور که خودم یه سرچی زدم مثل اینکه باید ورژن سری 1 رو بریزم که در این صورت دیگه نمیتونم فایل های Flac رو داشته باشم همچنین نمیشه به صورت فولدر به فولدر آهنگ گوش کرد

الان به صورت دیفالت هم Flac و ogg دارم هم فولدر به فولدر آهنگ گوش میدم
    همینطوره که گفتی ... واسه سرچ جای دوری لازم نبود بری و چند صفحه قبل که بحثش داغ بود خودم توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کرده بودم اینو (اتفاقا شما هم دقیقا بعدش پست زده بودی و من فکر می کردم اینو می دونستی)

بهرحال ایشالا درست بشه ...
    سلام دوستان
    شما میدونید الان ZEN V PLUS 4 G چند تومان هست ؟ بدون گارانتی چطور ؟
    من ت 60 تومن بیشتر نمیتونم بدم میرسه پولم براش ؟ فقط فوریه چون فردا میخوام برم بگیرم ممنون ...
    شاید 65-70 تومن .... من نمی دونم جایی بدون گارانتی پیدا بشه یا نه ... گارانتی این محصول انقدرها باعث افزایش قیمت نشده که مثلا فکر کنی " برم بدون گارانتی بگیرم که 20 تومن ارزون بشه " ...

پاساژ ایران ، ورودی در شمالی اش کنار پله برقی یه مغازه داره که زولتریکس و اینا می فروشه ... محصولات قدیمی تر کریتیو رو هم گاهی می فروشه ... اونو چک کن ... و اگه می خوای دورتر بری پاساژ علاء الدین ط 4

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

zen plus رو نمایندگیه کریتیو داره تو پاساژ ایرانیان از پله برقی بری بالا دقیقا رو بروی پله تابلوشم کریتیو هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •