تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 198 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من در سرزمين كوتوله ها هستم و به اون غار رفتم و با اون موجودات كه مثل دايناسور هستند!(اسمشون يادم نيست) جنگيدم و با lord dace برگشتم به جاي اصلي حالا چطوذي اين دوتا كسي كه مي خواهند حكومت رو بدست بگيرند پيدا كنم
    باید ماموریتها رو درست بخونی.اشتباه نکنم یه نفر بود که شما پیش هر جفتشون می برد.در ضمن اون ماموریت Anvil of void ماموریت آخر کوتوله ها هستش و شما در این ماموریت آخرش یه زنه به نام برانکا برات تاج پادشاهی رو میسازه و بعد شما اونو میتونید به هرکدام بدید و انتخاب با خودتون هستش و فکر کنم اصلش این جا هستش.
    راستي وقتي يه در قفله كليد رو پيدا كني كافيه. يا بايد خودت كليد رو از منوها پيدا كرده و در رو باز كني. ممنون مي شم اگه كامل راهنايي كنيد
    اگه در نیاز به کلید داشته باشه و شما هم کلیدش رو داشته باشید روی در کلیک کنی کافیه و نیازی به چیز دیگه نداره.بعد بعضی درها نیاز به کلید نداره و باید با یک rogue اونو بازی کنی البته این شامل صندوق ها هم میشه.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

شما در این ماموریت آخرش یه زنه به نام برانکا برات تاج پادشاهی رو میسازه و بعد شما اونو میتونید به هرکدام بدید و انتخاب با خودتون هستش و فکر کنم اصلش این جا هستش
    البته اون Golem بزرگه هم میتونه براتون تاج رو بسازه. میتونین به زنه کمک نکنین و بکشینش.

4. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته اون Golem بزرگه هم میتونه براتون تاج رو بسازه. میتونین به زنه کمک نکنین و بکشینش.
    آره درسته دوست عزیز.کلا اصل این بازی واقعا به این انتخاب هاش هستش.
    راستی دوستان میخواستم یه چیزی بگم شاید البته جاش اینجا نباشه.تاپیکی به نام بازی های سبک نقش آفرینی تا حالا درست نشده درسته؟ من می خواستم همچنین تاپیکی بزنم و بیشتر در اون تاپیک به مسائل تخصصی و فنی بازی های سبک نقش آفرینی بپردازیم و به نقد بازی های جدید نپردازیم و فکر کنم اون جوری هیچ خللی توی تاپیکهایی مثل این تاپیک به وجود نیاد.

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

من این DLC رو دانلود کردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حجمش هم 449 مگه.

وقتی میزنم Install Selected رو Error میده !!! یعنی Status ــش رو مینویسه Error.

8. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

Dragon Age: Origins - Return to Ostagar [ViTALiTY] ENG [2010]

Developer: BioWare Corporation
    Publisher: Electronic Arts Inc.
    Genre: RPG
    Release Date: World: 29 January 2010
    Number of Players: 1 Player

Recommended Requirements:
    Processor: Intel Core 2 (better)
    Memory: 1 Gb RAM
    Graphics: ATI Radeon X850 128MB (lub lepsza) NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB (or better)

The first episode pack for Dragon Age: Origins, Return to Ostagar allows players to exact their revenge and embark on a quest for the mighty arms and armor of the once great King Cailan when they revisit Ostagar, the site of the Grey Wardens' darkest hour, to reclaim the honor and learn the secrets of Ferelden's fallen king.

Return to Ostagar summons players to a new quest in which they will return to the fateful battleground in Ostagar where the Grey Wardens were nearly wiped out. Players will discover King Cailan's top-secret political agenda and go behind enemy lines to revisit a place that many feared had been lost to history.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 3 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

واسه نصب و اجرای این dlc به پچ ها نیازی پیدا نمیکنیم که ؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

آقا امکانش هست یه نفر تمام پچ ها و DLC هاشو تو یه پست بذاره ؟
    من هرچی گشتم پیدا نکردم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی با این غولای شاخ دار بزرگ مشکل دارم چجوری اینارو بکشم ؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی با این غولای شاخ دار بزرگ مشکل دارم چجوری اینارو بکشم ؟
    مطمئنن در مرحله ی اول مشکل داری چون بعدش آسونه!
    اسمه اونا Ogre هست! در مرحله ی اول میتونی حداقل تا نصف جون ببریش بعد بچرخونیش ! اینطوری راحت میمیره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

واقعا از game spot توقع نداشتم چه طور به همچین بازی امتیاز 9.5 داده
    بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall

حمتا خوب دقت نکردی یه بار دیگه برو بشتر دقت کن اگه پشیمون شدی بگو انسان جایزالخطاست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •