plugin.SetProperties و mediaplayer.SetProperties اصلا وجود ندارند نه تو ورژن 7.5 نه تو ورژن 8
plugin.SetProperties و mediaplayer.SetProperties اصلا وجود ندارند نه تو ورژن 7.5 نه تو ورژن 8
plugin.SetProperties و mediaplayer.SetProperties نه تو ورژن 7.5 و نه ورژن 8 وجود ندارد ؛ لطفا بیشتر راهنمایی کنید
متاسفانه بله. من هیچ وقت چنین کاری نکرده بودم ولی با توجه به امکانات این برنامه فکر می کردم باید وجود داشته باشه، که البته نبود چنین امکانی نشان دهنده ضعف آن در این بخش هست.
البته روشهای دیگری برای انجامش هست (که الان برای تست انجام دادم) اما بستگی به نوع پروژه شما و نیز مکان و نحوه قرار گیری پلیر در صفحه دارد. می تونید یه اسکرین شات از پروژتون بزارید. اگر تونسید خود پروژه رو بزارید بهتره.![]()
سلام من یه سری پلاگین برای برنامه می خواهم مثل پیج ترنزیشن و ... کسی می تونه راهنمایی کنه از کجا دانلود کنم!![]()
سلام. تو انجمن خود برنامه موجوده.
سلام
من برای پابلیش گرفتن از این برنامه به مشکل برخوردم، با اینکه همیشه خیلی راحت از برنامه پابلیش میگیرم حتی پروژه ای داشتم ک 4 گیگ بود و روی DVDریختم ولی الان یه کار خیلی معمولی دارم ک حجمش200 مگ بیشتر نیست و چندیدن بار تست کردم و 3 تا CDخراب کرده و نمیریزه روی CD
حتی دفعه آخر دقیقا گذاشتم 4 ساعت بمونه ، با اینکه به نظر میرسید داره کار انجام میده ولی CDرو نمیده بیرون.
خیلی هم کارم فوریه و یه هفته است درست نمیشه.
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید.
با سلام دوستان .یک سوال داشتم .میخوام با AutoPlay Media Studio یک نوار کشویی یا همونComboBox
درست کنم که لیست نام رو بزارم توش وبا کلیک بر هر کدوم از اسم تو لیست ComboBoxبه page مربوطش بره .کسی میتونه راهنماییم
کنه؟؟؟؟؟ممنون میشم
سلام من یه پروژه دارم که داخلش از فلش استفاده شده می خوستم ببینم چطور میتونم نرم افزار فلش رو روی سیستمی که فلش روش نصب نیست نصب بشه و چه آدرسی باید برای نصب نرم افزار روی سی دی درdependicies بدهیم با توجه به اینکه درایور سی دی روی هر سیستمی متفاوت است ممنون
شما می تونید دستور کپی و رجیستر ocx های برنامه رو در پوشه System32\Macromed\Flash بدین و یا برنامه Flash Player رو تحت خط فرمان نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)