با سلام
من در همون اول بازی شاهزاده ایرانی 3 گیر کردم نمی دونم کجا باید برم از زیر در تو می رم بعد روی سر اتاقک ها میپرم دیگه اصلا نمی دونم چیکار کنم
من تو بازی بوق بوقم کمککککککککک
با سلام
من در همون اول بازی شاهزاده ایرانی 3 گیر کردم نمی دونم کجا باید برم از زیر در تو می رم بعد روی سر اتاقک ها میپرم دیگه اصلا نمی دونم چیکار کنم
با یکی به داد من برسه به خدا کلافه شدم ؟؟/
سلام
آخه همون اولش يعني كجا ؟
شما يه عكس بزار ببينيم چه خبره
سلام
ببین دقیق همون اول بازی که به ساحل میرسه من از زیر در قلعه میام تو بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم رو سر او ن اتا قک های چوبی هم میرم ولی بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم اگه لطف کنی منو راهنمایی کنید ممنون میشم
انگار بايد بري روي اون اتاقكا بعد از روي ديوار راه بري تا برسي به يه اتاقكي كه بالاي همون در قلعه هستش بعد بپري روبرود و....
چه جوری باید روی او اتا قک برم و چه جور:؟
روی کدوم دیوار راه برم
وقتي از اون سوراخ ميايي بايد كمي بري جلو بعد ميپيچي سمت چپت يه راهرومانن كوچك هست به ديوار راه ميري و ميپري عقب لب يه اتاقك رو ميگيره مي روي اون اتاقك حالا تو سمت راست در قلعه هستي بايد از روي ديوار رد بشي(از بالاي در قلعه) و بري سمت چپ وقتي رفتي اونجا بايد بپري روبروت اونجا يه ديوار هست كه بالاشم اتيش گرفته و....
Last edited by am2; 02-03-2007 at 15:32.
وقتي از اون سوراخ ميايي بايد كمي بري جلو بعد ميپيچي سمت چپت يه راهرومانن كوچك هست به ديوار راه ميري و ميپري عقب لب يه اتاقك رو ميگيره مي روي اون اتاقك حالا تو سمت راست در قلعه هستي بايد از روي ديوار رد بشي(از بالاي در قلعه) و بري سمت چپ وقتي رفتي اونجا بايد بپري روبروت اونجا يه ديوار هست كه بالاشم اتيش گرفته و....
یکم واضح تر بگو کجاییبا سلام
توی این لینک ببین متوجه میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال چه جوری سیو کردن توضیح بدید ؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)