تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 275 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

انیمیشن "گروه پلیس ویژه" ساخته می‌شود

مجموعه انیمیشن "گروه پلیس ویژه" به تهیه‌کنندگی و کارگردانی فرزین صابونی در مرکز فرهنگی هنری صبا تولید می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، صابونی بازیگر تئاتر و سینما در اولین تجربه کارگردانی‌ خود این مجموعه انیمیشن را مقابل دوربین می‌برد. این مجموعه با ترکیبی از بازیگر و انیمیشن ساخته می‌شود و طراحی فضای انیمیشن را یک گروه انیماتور انجام می‌دهد.
    داستان "گروه پلیس ویژه" درباره ماموران سازمان ملل و پلیس اینترپل است که از چند کشور دنیا گروههایی ویژه را برای حفظ عدالت و مقابله با شرارت انتخاب می‌کنند که دارای استعدادهای فراتر از آدم‌های معمولی هستند.
    تصویربرداری مجموعه انیمیشن "گروه پلیس ویژه" در 26 قسمت 20 دقیقه‌ای از نیمه بهمن‌ماه شروع می‌شود.

2. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

حس سلحشوری در مجموعه "طفلان مسلم" پررنگ بود

کارگردان مجموعه تاریخی "طفلان مسلم" صبح امروز در نشستی خبری از 9 بار بازنویسی فیلمنامه و تلاش برای پررنگ بودن حس سلحشوری قهرمانان در آن خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی "طفلان مسلم" صبح امروز با حضور سیدمجتبی یاسینی تهیه‌کننده و کارگردان، محمود جعفری بازیگر، محمدتقی فهیم منتقد و جمعی از خبرنگاران در محل انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان برگزار شد.

یاسینی در ابتدای نشست گفت: آگاهی مخاطبان از قصه طفلان مسلم کار ما را برای تولید این مجموعه مشکل می‌کرد و می‌بایست با دقت بیشتر مجموعه را می‌ساختیم. من از اولین کسانی بودم که روی موضوع‌های تاریخ صدر اسلام کار کردم و سال 1364 مجموعه "پیر وفا"، سال 1371 مجموعه "پس از آن روز" و سال 1380 مجموعه "همراه آفتاب" را ساختم.

سیدمجتبی یاسینی، محمدتقی فهیم و محمود جعفری
    وی با اشاره به مجموعه "همراه آفتاب" گفت: در این مجموعه از سبک فاصله‌گذاری استفاده و برای همراه کردن مخاطبان جوان سعی کردم از بازیگران جوان تئاتر استفاده کنم. به عنوان مثال مادر همسن پسر بود. یا از گریم استفاده نکردم و هر فردی با شکل و شمایل خودش روی صحنه می‌آمد و دکور نیز کار گرافیکی بود.
    در ادامه جعفری درباره بازی در "طفلان مسلم" گفت: من از 1353 یاسینی را می‌شناختم. آن سال‌ها بیشتر فعالیت ما در تئاتر بود و بعد از انقلاب راهمان به سینما و تلویزیون افتاد. همیشه علاقمند به کار با یاسینی بودم تا اینکه در "طفلان مسلم" نقش مشکور را بازی کردم. من به عنوان بازیگر نقش‌های کمدی شناخته شده بودم و با این نقش نشان دادم می‌توانم نقش دیگر هم بازی کنم.
    کارگردان مجموعه "طفلان مسلم" هم خاطرنشان ساخت: در به تصویر کشیدن قصه طفلان مسلم سعی نکردم نگاه ترحم‌آمیز به آنها داشته باشم، بلکه تلاش کردم حس سلحشوری در کار نقشی پررنگ داشته باشد، چرا که با ورود طفلان مسلم غوغایی در کوفه به پا شده بود.
    یاسینی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که چرا پرداختن به حواشی قصه همچون قصه عشق دو جوان بیشتر از حوادث اصلی و ماجرای طفلان مسلم بود گفت: من در عشق آن دو دنبال رسیدن عشق زمینی به آسمانی بودم، اما تا آنجا که می‌توانستیم قصه در خدمت طفلان مسلم بود. به نظرم تمام شخصیت‌ها پرداختی مناسب داشتند.
    این کارگردان اشاره کرد: مجموعه قرار بود پارسال تولید و پخش شود و چند ماه قبل از ماه محرم به من فشار می‌آوردند، اما من از متن چندان راضی نبودم و برای دور شدن از این فشارها یکماه به خارج از تهران رفتم. تا اینکه قصه بعد از 9 بار بازنویسی ساخته شد و بابک صفی‌خانی فیلمنامه‌ را با نظارت من نوشت و کار به مرحله تولید رسید.
    کارگردان "طفلان مسلم" با بیان اینکه تا آخرین روز پخش درگیر کارهای فنی بوده درباره اینکه آیا همه اتفاق‌های مجموعه از جمله کشته شدن کنیز قاضی شریح به دست وی استناد تاریخی دارد یا نه توضیح داد: نه، این اتفاق مستند نبود، اما تا آنجا که توانستم به مستندات تاریخ وفادار بودم.
    وی درباره تاثیرگذاری ضعیف مجموعه گفت: به نظرم اینطور نبود و "طفلان مسلم" تاثیر خود را بر مخاطب گذاشت. ما سعی نکردیم نگاه ترحم‌آمیز به کار داشته باشیم، حتی قسمت آخر این مجموعه پنج بار تکرار شد و این نشاندهنده استقبال مخاطبان بود، چرا که به درخواست آنها این همه تکرار داشتیم.
    یاسینی در پایان نشست درباره دیالوگ‌های مجموعه "طفلان مسلم" هم گفت: بیشتر سعی داشتیم دیالوگ‌ها قابل فهم و درک باشد، به همین دلیل دیالوگ نه خیلی امروزی بود نه خیلی تاریخی، بلکه سعی کردیم دیالوگ‌ها روان باشد.

4. 2 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فروتنیان در "بازگشت" بازی می‌کند

شاهرخ فروتنیان به جمع بازیگران "بازگشت" نخستین فیلم تلویزیونی شاهرخ دولکو در مقام کارگردان پیوست. به گزارش خبرنگار مهر، با کامل شدن فهرست بازیگران "بازگشت" این فیلم به زودی در تهران کلید می‌خورد. قرار است یک بازیگر سینما هم به پروژه ملحق و پس از آن تصویربرداری شروع شود. پیش از این حضور حسین یاری، رسول توکلی، قربان نجفی و مریم سلطانی در این فیلم قطعی شده بود.
    محمد طلوعی نویسنده فیلمنامه "بازگشت" و فیلم داستان مردی است که به او هفت روز مهلت داده می‌شود از زندان بیرون برود و مدرکی برای بیگناهی‌اش بیاورد. او برای پیدا کردن شریک سابقش تهران را زیر پا می‌گذارد.
    مصطفی مسجدی مجری طرح، خسرو دادگر تصویربردار، ناهید طلوع چهره‌پرداز، جواد رجب‌زاده برنامه‌ریز و دستیار کارگردان، بهروز صحیحی مدیر تولید و رضا حاجی‌درویش طراح صحنه و لباس "بازگشت" هستند که در شبکه یک تولید می‌شود.
    دولکو ساخت کلیپ را از 1373 با اولین ویدئوکلیپ رسمی "برادر بی‌قراره" شروع کرد. او کلیپ‌های "جنون"، "بازگشت"، "داستان پرواز" و "سپید و سیاه" را کارگردانی کرده و چند فیلم کوتاه هم ساخته است.

6. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مديرکل صدا و سيماي خراسان رضوي:
    در فضاي رقابتي رسانه‌هاي امروز بايد به سمت يک رسانه اخلاقي پيش رويم

مديرکل صدا و سيماي خراسان رضوي گفت: در فضاي رقابتي رسانه‌هاي امروز بايد به سمت يک رسانه اخلاقي پيش رويم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) -‌ منطقه خراسان، پيشنمازي در ديدار با امام جمعه، فرماندار و مسوولان كانون نخبگان و هنرمندان تربت حيدريه با تاكيد بر مباحث رسانه اي، پوشش نقاط مختلف اين شهرستان، توسعه و گسترش شبکه ها اظهار كرد: رسانه يک محصول غربي است، ما بايد در فضاي رقابتي رسانه هاي امروز به سمت يک رسانه اخلاقي پيش رويم.
    وي گفت: براي تاثيرگذاري بيشتر به پژوهش و دقت در توليد برنامه، مهندسي پيام، استفاده از ابزارهاي غيرکلامي براي انتقال معارف ديني البته با کمک و مشاوره ائمه جمعه و حوزه هاي علميه نيازمنديم.

نخبگان و هنرمندان تربت حيدريه در اين نشست، مسائلي چون نقش مهم صدا و سيما در حل مشكلات منطقه‌اي، آمادگي براي راه‌اندازي راديو شهري، پخش موسيقي هاي سنتي و فولكور، افزايش باكس خبري شهرستان‌ها، توجه به جايگاه فيلم كوتاه، پخش كارهاي برگزيده جشنواره هاي تربت، ايجاد تنوع در برنامه هاي شبكه استاني و استفاده بهينه از هنرمندان شهرستان ها را مطرح كردند.

پيشنمازي در اين خصوص اظهار كرد: با توجه به اين كه شبكه استاني متعلق به همه مردم استان است، مردم شهرستان ها مي توانند در توليد برنامه نقش داشته باشند. گسترش شهرها و تعدد شبكه هاي راديويي و تلويزيوني سبب شده نياز به تامين و توسعه شبكه ها با همكاري شوراهاي شهرها صورت گيرد.
    وي با اشاره به وجود سه شبكه در اول انقلاب و 109 شبكه راديويي و تلويزيوني با بيش از هزار ساعت برنامه در حال حاضر رفتن به سمت توسعه كيفي پس از توسعه كمي را در افق رسانه يادآور شد.

مديركل صدا و سيماي خراسان رضوي با طرح مسائلي چون توليد برنامه شهرستان‌ها با مشاركت مسوولان آن شهرستان، ساخت نماهنگ هر شهرستان، اعلام آمادگي براي ساخت سريال و تله فيلم از سوي شهرستان ها، استقبال از نمايش هاي كيفي شهرستان ها، ايجاد رقابت بين توليدات درون و برون مركز، استقبال از موسيقي هاي فاخر محلي، طنز اجتماعي با بيان مفرح را در صدر توجهات رسانه استاني دانست.

وي همچنين ارسال سوژه هاي خبري و مردمي به شبكه هاي ملي، معرفي استعدادها از سوي اداره ارشاد شهرستان ها، تقويت توانمندي هاي محلي، پرداختن به خرده فرهنگ ها و توجه به كارهاي بومي و محلي را نيز از ديگر موضوعات قابل توجه ذكر كرد.

در ادامه مهندس ذوقي، معاون فني صدا و سيماي خراسان رضوي نيز از راه اندازي طرح‌هايي براي نقاط فاقد پوشش اين شهرستان پس از اولويت بندي در سال آينده و راه اندازي ايستگاه دوم شهر تربت حيدريه در دهه فجرخبر داد.

در ادامه شريعتي تبار، امام جمعه تربت حيدريه گفت: تربت حيدريه شهري انقلابي با مردمي متدين، در صحنه و با رشد و آگاهيهاي سياسي است.

وي از دريافت بهتر تصاوير شبکه هاي مختلف و رفع قطعي شبکه ها در اين شهرستان تشکر و قدرداني نمود و کار صدا و سيما را داراي ظرافت خاصي دانست که ضمن رعايت حدود شرعي و عرفي بايد با حساسيت و جاذبه و در فضاي رقابتي رسانه اي امروز به فعاليت بپردازد.

صادقيان، فرماندار تربت حيدريه نيز رفع مشکل کيفيت تصوير شبکه ها در اين شهرستان، پخش برنامه هاي با کيفيت، راه اندازي شبکه هاي مختلف و رضايت مندي مردم اين شهرستان را از برنامه هاي شبکه استاني صدا و سيماي خراسان رضوي اعلام نمود.
    وي با اشاره به توانمنديهاي اقتصادي تربت حيدريه بالاخص در زمينه کشاورزي وتوليد زعفران و نيز وجود کارخانه هاي سيمان، شير و نيروگاه و وجود معادن غني، از راه اندازي قطار مسافربري از اين شهرستان به استانهاي مختلف کشور و افتتاح پروژه هاي گوناگون مصوب سفر رياست جمهوري خبر داد و همچنين براي راه اندازي راديو شهري در تربت حيدريه اعلام آمادگي نمود.

8. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض با هدف كمك به مردم مظلوم غزه يك برنامه تلويزيوني در بحرين 4 ميليون دلار جمع كرد

تلويزيون بحرين با توليد برنامه‌اي كه با هدف جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي به قربانيان غزه، به روي آنتن رفت موفق شد مبلغي حدود 4 ميليون دلار جمع كند.

اين برنامه 9 ساعته از زماني در تلويزيون بحرين آغاز شد كه شيخ ناصربن حامد الخليفه، رييس ستاد ملي حمايت از فلسطيني‌هاي غزه مبلغ 265 هزار دلار به اين ستاد كمك كرد.

در خلال پخش اين برنامه تلويزيوني بسياري از تجار بحرين و صاحبان كمپاني‌هاي بزرگ نيز با اهداي مبالغي قابل توجه به مردم مظلوم غزه كمك كردند.

روزنامه گلف نيوز امارات با درج اين خبر هم‌چنين اعلام كرده است كه دومين برنامه تلويزيوني كه با هدف جمع‌آوري كمك‌هاي مردمي توليد مي‌شود (تله‌تون) جمعه آينده از تلويزيون بحرين پخش خواهد شد.

حامدبن عيسي‌الخليفه، پادشاه بحرين نيز با هدف كمك به مردم مظلوم غزه، مدرسه الفخورا در شمال نوار غزه را مجددا بازسازي كرد محلي كه در اردوگاه پناهندگان «جبليه» واقع شده است و بسياري از مردم بي‌دفاع غزه در آن به شهادت رسيدند.

10. این کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مديرکل صداوسيماي مرکز چهارمحال وبختياري:
    95 درصد از مردم استان تحت پوشش شبکه‌هاي اول تا سوم هستند
    تنها 39 درصد مردم استان سيماي «جهان بين» را دريافت مي‌كنند

مديرکل صدا و سيماي مرکزچهارمحال وبختياري گفت: 95 درصد ازمردم استان تحت پوشش شبکه‌هاي اول تا سوم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه چهارمحال وبختياري - عمران حيدري افزود: با توجه به کوهستاني بودن چهارمحال وبختياري 39 درصد از مردم استان سيماي استاني «جهان بين» را دريافت مي کنند.
    وي با اشاره به تجهيز صدا وسيماي استان به سيستم آپ لينک ( up link ) تصريح کرد: بيش از يك ميليارد و 100 ميليون تومان براي تجهيز سازمان به اين سيستم هزينه شده که بهره برداري سيستم آپ لينک به دليل پايين بودن پهناي باند انجام نشده است.

عمران حيدري گفت: به دليل عدم پوشش آنتن دهي در شهرستان لردگان هم اکنون صدا و تصويرازطريق فيبرنوري به اين شهرستان ارسال و از طريق لينک به ايستگاه فرستنده «کرف» ارسال مي شود.
    به گفته وي هم اکنون 90 درصد از مردم چهارمحال وبختياري از شبکه صداي استاني بهره مند هستند.

12. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فتيله‌اي‌ها براي كودكان غزه لالايي پخش مي‌كنند
    علي‌اكبر ذاكري: «فتيله جمعه تعطيله» را به سمت آموزشي سوق مي‌دهيم

تهيه‌كننده برنامه‌ي «فتيله جمعه تعطيله» از ساخت نماهنگ‌هايي با موضوع كودكان غزه براي پخش در قالب اين برنامه خبر داد.

علي‌اكبر ذاكري در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اعلام اين‌كه طي هفته‌ي جاري مجموعه نمايش‌ها و نماهنگ‌هايي با هدف همدردي با كودكان مظلوم غزه توليد مي‌شود، در ادامه خاطرنشان كرد كه اين ويژه برنامه به پخش در روز جمعه (27 دي‌ماه) خواهد رسيد.
    وي هم‌چنين از ساخت نماهنگي با نام «لالايي» براي كودكان غزه خبر داد و گفت: اين نماهنگ كه با هدف همدردي با كودكان مظلوم فلسطيني ساخته مي‌شود، توسط «فتيله‌اي‌ها» اجرا خواهد شد و به پخش در روز جمعه مي‌رسد.

تهيه‌كننده برنامه «فتيله جمعه تعطيله» در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي احتمال افزايش مدت‌زمان اين برنامه و پخش در روزهاي ديگر هفته، اين احتمال را منتفي دانست و افزود: با تعريف شبكه دو به‌عنوان شبكه كودك ، اين شبكه قصد دارد برنامه‌هاي ديگري را هم توليد و پخش كند، بنابراين ما اصرار داريم كه پخش «فتيله جمعه تعطيله» در روزهاي تعطيل و اعياد ادامه يابد تا بتوانيم كيفيت كار را هم‌چنان بالا ببريم.
    وي هم‌چنين از تلاش براي سوق‌دادن برنامه به سمت فضاي آموزشي خبر داد و گفت: مدتي است كه تلاش مي‌شود، درعين حال كه طراوت و شادابي برنامه حفظ شود، براساس كتب درسي و ادبيات كهن فارسي موضوعات برنامه را پيش ببريم.

علي‌اكبر ذاكري در پايان در پاسخ به پرسشي درباره‌ي ويژه برنامه «فتيله جمعه تعطيله» به مناسبت سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، خاطرنشان كرد: در ايام دهه‌ فجر برنامه فتيله هر روز ويژه برنامه خواهد داشت.

14. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض فتيله‌اي‌ها براي كودكان غزه لالايي پخش مي‌كنند

تهيه‌كننده برنامه‌ي «فتيله جمعه تعطيله» از ساخت نماهنگ‌هايي با موضوع كودكان غزه براي پخش در قالب اين برنامه خبر داد.

علي‌اكبر ذاكري در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران با اعلام اين‌كه طي هفته‌ي جاري مجموعه نمايش‌ها و نماهنگ‌هايي با هدف همدردي با كودكان مظلوم غزه توليد مي‌شود، در ادامه خاطرنشان كرد كه اين ويژه برنامه به پخش در روز جمعه (27 دي‌ماه) خواهد رسيد.

وي هم‌چنين از ساخت نماهنگي با نام «لالايي» براي كودكان غزه خبر داد و گفت: اين نماهنگ كه با هدف همدردي با كودكان مظلوم فلسطيني ساخته مي‌شود، توسط «فتيله‌اي‌ها» اجرا خواهد شد و به پخش در روز جمعه مي‌رسد.

تهيه‌كننده برنامه «فتيله جمعه تعطيله» در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي احتمال افزايش مدت‌زمان اين برنامه و پخش در روزهاي ديگر هفته، اين احتمال را منتفي دانست و افزود: با تعريف شبكه دو به‌عنوان شبكه كودك ، اين شبكه قصد دارد برنامه‌هاي ديگري را هم توليد و پخش كند، بنابراين ما اصرار داريم كه پخش «فتيله جمعه تعطيله» در روزهاي تعطيل و اعياد ادامه يابد تا بتوانيم كيفيت كار را هم‌چنان بالا ببريم.

وي هم‌چنين از تلاش براي سوق‌دادن برنامه به سمت فضاي آموزشي خبر داد و گفت: مدتي است كه تلاش مي‌شود، درعين حال كه طراوت و شادابي برنامه حفظ شود، براساس كتب درسي و ادبيات كهن فارسي موضوعات برنامه را پيش ببريم.

علي‌اكبر ذاكري در پايان در پاسخ به پرسشي درباره‌ي ويژه برنامه «فتيله جمعه تعطيله» به مناسبت سي‌امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، خاطرنشان كرد: در ايام دهه‌ فجر برنامه فتيله هر روز ويژه برنامه خواهد داشت.

16. این کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تله تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» اين هفته پخش مي‌شود

تله تئاتر «بچه‌هاي من آفريقاي من» چهارشنبه (25 دي‌ماه) ساعت 22 از شبكه‌ي چهار سيما پخش مي‌شود.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران، اين تله‌تئاتر به كارگرداني حسين مختاري در گروه فيلم و نمايش شبكه‌ي چهار توليد شده است. ضبط آن 10‌روز در استوديو تكنولوژي آموزشي به‌طور انجاميده است.

نمايش تلويزيوني «بچه‌هاي من، آفريقاي من» توسط رضا خوشدل‌راد تهيه شده است و اصغر همت (در نقش آقاي ام)، رويا ميرعلمي (در نقش ايزابل) و مهدي ساكي (تامي) در آن بازي كرده‌اند.

اين تله‌تئاتر در قالب يك قسمت 90‌دقيقه‌اي براساس متني از آثول پوگارد (ترجمه محمد باقر قهرماني) ساخته شده است و داستان آن درباره‌ي دو دانش‌آموز (يكي سياهپوست و ديگري سفيد‌پوست) در منطقه‌ي آفريقاي جنوبي است كه درگير چالش‌ دنياي امروز مي‌شوند.

تمرين بازيگران تله‌تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» از هفتم آذرماه آغاز شد و پنج روز به‌طول انجاميد؛ پس از آن بود كه با كليد‌خوردن اين نمايش تلويزيوني از 12 آذرماه، سه‌بازيگر اصلي به‌همراه 15 هنرور ديگر مقابل دوربين رفتند.

به گزارش ايسنا، بيژن صمصامي (كارگردان تلويزيوني)، مهدي شيباني‌زاده (مديرتوليد)، حميد حمزه (طراح گريم)، نرمين نظمي (طراح لباس و صحنه) از ديگر عوامل تهيه و توليد تله‌تئاتر «بچه‌هاي من، آفريقاي من» هستند.

18. این کاربر از دل تنگم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برنامه‌هاي معارفي سال‌هاي گذشته شبكه ملي آسيب‌شناسي شدند
    گفت‌وگو با حجت‌الاسلام رحيم‌زاده:
    برخورد با اشتباهات برنامه‌سازان مذهبي بايد پرستارگونه باشد

مدير گروه معارف شبكه اول سيما برگزاري جلسات هفتگي مشاوره برنامه سازان معارفي با كارشناسان را به فال نيك گرفت و ابراز اميدواري كرد كه اين رويه در سازمان صداوسيما نهادينه شود تا از اين طريق استمرار آن را تضمين كنند.
    به حداقل رسيدن اشتباهات برنامه‌هاي معارف
    حجت‌الاسلام رحيم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره تاكيد رييس سازمان صداو سيما بر به حداقل رسيدن اشتباهات برنامه‌هاي معارف، در پاسخ به اين پرسش كه چه تمهيدي براي تحقق اين امر انديشيده‌اند؟ گفت: اين تمهيد از خود شخص رييس سازمان صداوسيما شروع مي‌شود؛ ايشان نظارت جدي و شخصي بر برنامه‌هاي معارفي دارند تا با كمترين خطا و با كيفيت لازم روي آنتن بروند؛ اين مساله يك هيجان و حركتي در سازمان صداوسيما ايجاد كرده است و باعث شده ساير مديران، برنامه سازان و ناظران پخش بناي برنامه‌هاي معارفي را به عنوان يك بناي جدي در نظر بگيرند.
    برقراري ارتباط با كارشناسان مذهبي زبده
    رحيم‌زاده طراحي برنامه‌هاي معارفي پيش از توليد را از تمهيدات جدي گروه معارف شبكه اول سيما براي پرهيز و جلوگيري از خطاهاي احتمالي برشمرد و افزود: در شبكه اول سيما تمامي تمهيدات لازم براي برنامه سازي ماه محرم از شش ماه قبل در همين طراحي ها شروع شد. اين كه برنامه‌هاي سال‌هاي گذشته آسيب شناسي شوند و بعد تدبير كنيم بهترين قالب‌ها و امكانات را شناسايي كنيم.
    وي هم‌چنين از برقراري ارتباط با كارشناسان زبده در شبكه اول خبر داد و گفت: بخشي از اين ارتباط ها در آنتن مشهود است ؛ در بخش مداحي‌ها هم سعي شده است باذاكران اهل بيت(ع) گفت وگو شود تا مجالس با شكوه پوشش داده شود.
    نظارت آگاهانه از سوي پخش
    مدير گروه معارف شبكه اول سيما ، نظارت بر پخش مداحي ها را شامل دو بخش داخلي و خارج سازمان صداوسيما دانست و افزود: در حال حاضر از آن جا كه مقام معظم رهبري و مراجع بزرگ بنا را بر اين گذاشته‌اند كه بخش‌هايي كه به مقاصد و اهداف حسين بن علي(ع) ضربه مي‌زند، در مداحي‌ها حدف شود، اين بنا را در بسياري از برنامه ها، حتي برنامه‌هايي كه ما بر ضبط آنها نظارت نداريم،‌ مشهود مي‌بينيم.
    وي با اشاره به نظارت پخش بر برنامه‌هاي معارفي سيما، در اين زمينه خاطر نشان كرد: در مرحله آخر ما شاهد يك نظارت آگاهانه از سوي پخش هستيم. اين نظارت تنها فيزيكي نيست، بلكه كاملا آگاهانه است. از اين طريق نسبت به مواردي كه نسبت به آن غفلت مي‌شود، تذكر داده و يا اصلاح مي‌شوند.
    لزوم برگزاري جلسات مشاوره پيش از پخش
    مدير گروه معارف سيما در پاسخ به پرسش ايسنا درباره‌ي لزوم برگزاري جلسات مشاوره پيش از پخش برنامه‌ها و حمايت از عدم توليد برنامه‌هاي معارفي خنثي و غير جذاب، ‌گفت:رايزني با اهل فن و كارشناسان آشنا به عمق مباحث ديني ، وجود منابع ديني اين بهانه را پيش روي ما نمي گذارد كه برنامه‌هايي را توليد كنيم كه محتواي قابل قبولي نداشته باشند. بنابراين تمام تلاش‌مان بر اين است كه بتوانيم آن بايدهاي چندگانه اي كه در متون ديني ما وجود دارد را تبيين كنيم.
    وي ادامه داد: سازندگان برنامه‌هاي معارفي ما به صورت هفتگي با كارشناسان به گفت وگو مي‌نشيند و قبل از رفتن برنامه روي آنتن ، گفت‌وگو‌هايي كاملا طلبگي و صميمانه را با عالمان انجام مي دهند به تعبير برخي از اين دوستان اين جلسات به منزله كلاس‌هاي آموزشي است كه زمينه را براي بهتر اجرا كردن برنامه فراهم مي‌كند.
    سياست تشويق و تدبير مديران در قبال برنامه سازان
    حجت‌الاسلام رحيم‌زاده در پاسخ به پرسش ايسنا درباره سياست تشويق و تدبير مديران در قبال برنامه سازاني اشتباهات يا خلاقيت‌هايي را كه روي آنتن موجب مي شوند گفت: ما بايد در سطوح مختلف هوشيار باشيم و رصدهاي دقيقي را انجام دهيم تا اشتباه روي آنتن رخ ندهد؛ اما اگر اين اشتباه رخ داد، بهترين برخوردي كه در سازمان صداسيما معمول هم هست، برخورد پرستارگونه است؛ ما بايد به مخاطب بفهمانيم كه اشتباه كرده‌ايم و از آن جا كه مطالب ديني است نبايد ساده از كنار آن‌ها بگذريم بلكه بايد آن اشتباه را اصلاح كنيم ضمن اين كه به تيمي كه اشتباه را انجام داده، بايد تذكراتي در حد يك پرستار داده شود تا در آينده از بروز اين اشتباهات جلوگيري شود.
    راههاي جلوگيري از طرح خرفه در برنامه هاي معارفي
    رحيم زاده در پاسخ به پرسش ايسنا درباره راههاي جلوگيري از طرح خرفه در برنامه هاي معارفي اظهار كرد: مهمترين نظارت تعامل خوبي است كه سازمان صداوسيما با ذاكران اهل بيت (ع) دارد. تلاش ما بر اين است كه به افراد بفهمانيم بنا را بر اين داريم كه كارهاي فاخر را پخش كنيم و قصد داريم جلوي كارهاي ضعيف را بگيريم؛ وقتي كاري ضعيف را پخش نمي كنيم به مخاطب نشان مي دهيم كه اين كارها از ما نيست.
    وي تاكيد كرد: وقتي ما كار خوب را بشناسيم و آن را به بهترين نحو پخش كنيم ، اين عمل بهترين روش براي مقابله با خرافه است.
    تلاش براي شناسايي و حضور كارشناسان سطح بالا
    مدير گروه معارف شبكه اول در پايان اين گفت وگو از تلاش براي شناسايي و حضور كارشناسان سطح بالا در برنامه‌س «اين شب‌ها» خبر داد و در پاسخ به پرسش ايسنا درباره درخواست‌هاي مخاطبان براي پخش اين برنامه در زماني مناسب تر گفت: در حال حاضر به دليل كنداكتور شبكه اول و اقتضاعات اين شبكه ملي، نمي‌توان تغييري در زمان پخش اين برنامه ايجاد كرد.

20. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •