يعني به نظر شما با اينكه ممكنه پسوند اوليه خود ويدئو در يوتوب Flv باشه ولي پسوند MP4 كيفيت بالاتري از اون داره! همينطوره؟![]()
يعني به نظر شما با اينكه ممكنه پسوند اوليه خود ويدئو در يوتوب Flv باشه ولي پسوند MP4 كيفيت بالاتري از اون داره! همينطوره؟![]()
" با نام او "
بله از نظر من همینطوره.
موفق باشید.![]()
معمولا اگه یه فایلی رو از یو تیوب بگیری میشه تو وی ال سی پلیر اجراش کرد ولی نمیئونم چرا هر چی وی ال سی پلیر نصب میکنم اجرا نمیشه !
اقا سلام.شرمنده.يكي نيست به ما برنامه Adobe Flash Player رو بده؟چون از سايتش دانلود ميكني وسط نصبش ميگه:Time out.اخرين ورژن
" با نام او "
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شما می تونید همیشه آخرین ورژن این برنامه رو از سایت سافت گذر(---------.com) بگیرید.
موفق باشید.![]()
سلام با توجه به اینهک سایت یو*تیوب هیل تره آیا نرم افزاری وجود داره که بشه توی ویدیوهای اون سایت search کرد و بعد لینک دانلودشو گرفت و با idm دانلود کرد؟
دوست من اين كه يـــوتـــوب فيـــــلتر باشه شما توسط هر نرم افزاري بخواي لينك از تو اون سايت دربياري و دانلود كني نمي توني و ارور مي ده مگه اين كه اون رو دور بزني كه واسه اين كار راه هاي مختلفي وجود داره كه مي توني استفاده كني.
موفق باشي.![]()
بفرما دوست من :
Adobe Flash Player 11.0.1.152
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adobe Shockwave Player 11.6.1.629
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اکثــر نرم افزار هایی که در این رابــطه منتشر میشن ، اونطور که بایـد جوابــ نمیدن !!
شما نرم افزار Ashampoo Clipfinder HD رو امتحان کن ببین جوابــ میده ! من قبلا تست کردم جوابــ داده و کلیپ ها رو دان کردم .
Ashampoo ClipFinder HD
2oo.ir/1990
اگه نشد نرم افـــزار 4U Download YouTube Video رو هم امتحان کن .
4U Download YouTube Video
cli.gs/jj1kn2w
البته بنده توسط آدرس Https وارد یوتیوبـــ شدم و با IDM ویدئوی مورد نظرم رو دانلود کردم ! این روش رو هم امتحان کن شاید جوابـــ داد.
پلیر های دیگه رو امتحان کــردی ؟!
کدکـــ ها رو حتماً دانلود و نصبــ کــن :
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78102
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)