تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 216 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2152

نام تاپيک: کلوپ N78

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

به نظر من n78 نخريد..گوشي خوبي نيست من كه خيلي تو كفش بودم ..اما پيش چندتا تعنير كار كه رفتكم.گفتندوووبيشترين خرابي از صفحه كليدش هست...و زود خراب ميشه..خودم هم يه كم دستم گرفتم..خيلي افتضاحه...داد ميزنه كار كاره چيني هست و خيلي بد ساخته شده!!!!.....و خودتون هم ببينيد چه افته قيمتي داشته...!!!..الان رفتم تو كف 6210 navigator ...محشره..از همه لحاظ هم از n78 بهتره!!!...

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

جای این سخن اینجا نبود...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

به نظر من n78 نخريد..گوشي خوبي نيست من كه خيلي تو كفش بودم ..اما پيش چندتا تعنير كار كه رفتكم.گفتندوووبيشترين خرابي از صفحه كليدش هست...و زود خراب ميشه..خودم هم يه كم دستم گرفتم..خيلي افتضاحه...داد ميزنه كار كاره چيني هست و خيلي بد ساخته شده!!!!.....و خودتون هم ببينيد چه افته قيمتي داشته...!!!..الان رفتم تو كف 6210 navigator ...محشره..از همه لحاظ هم از n78 بهتره!!!...
    متاسفانه همینطوره...

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره خواهشن نخريد خزش نكنيد.اصلا گوشي خوبي نيست !
    راضيم ازش

5. این کاربر از Ehsanpark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

از کجا بفهمیم رو روی گوشیه؟ من چیزی در قسمتی که توی راهنما نوشته نمی بینم راه دیگه ای هست؟
    Last edited by [ali]; 03-12-2008 at 01:28.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره خواهشن نخريد خزش نكنيد.اصلا گوشي خوبي نيست !
    راضيم ازش
    آخه بابا فقط که نمیشه به صفحه کلید گیر داد ، بله مشکل داره اما شنیدم با اپ حل میشه .
    لطفا از دیگر مشکلاتش که سبب نخریدنش میشه بگید چون می خوام به زودی بخرم ای گوشی رو و می خوام تمام شک و شبهه ها از بین بره و اگر هم منصرف شدم برم تو نخ یه گوشی دیگه مثل 95 8 گیگ یا ان 82 .
    با تشکر از دوستان

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بله مشکل داره اما شنیدم با اپ حل میشه .
    اتفاقا من با صفحه کلیدش هیچ مشکلی ندارم حالا بعدا خراب میشه یا نه رو نمیدونم ولی کار باهاش سخت نیست. اما در مورد مشکلات نرم افزاریش با ذکر اینکه من آپ هم کردم. اول اینکه وقتی اس ام اس میاد 90% اوقات ری استارت میشه گوشی... واسه من که اینطور بوده و زجرآورترین مورد ممکن همینه وقتی داری اس ام اس بازی میکنی... بعدا فهمیدم وقتی یه زنگ واسه اس ام اس میزاری اینجوری میشه و وقتی زنگهای خود گوشی رو میزاری اینطوری نیست که اینم یه نکته عجیب بود. دوم اینکه سرعت گوشی پایینه... خواهشا نگید سی پی یو 369 داره و این حرفا... من که یه آنتی ویروس نصب کردم با 4 5تا برنامه و یه تم ... سرعتش خیلی افت کرد. نمیدونم n73 با سی پی یو 220 خیلی بیشتر از اینا روش برنامه ریخته بودم سرعتش در همین حد بود که البته تم افکت رو مجبور شدم خاموش کنم و الان بهتر شده.

و سوم اینکه من قبل از خرید تو مشخصات این گوشی دیده بودم نوشته 96 مگابایت SDRAM MEMORY و اونجا بود که با خودم گفتم دیگه مشکلی در رابطه با اجرای برنامه و بازی سنگین مثل وقتی که N73 داشتم ندارم. اما باید بگم اشتباه فکر کردم چون در بهترین حالت 50 مگابایت از این 96 مگابایت در اختیار شماست. برای من که الان وقتی هیچی باز نباشه 40 مگابایت خالی داره که وقتی یه بازی انگیج مثلا آسفالت رو اجرا میکنم ... میگه فضای لازم وجود نداره و مجبورم یه بار گوشی رو ری استارت کنم. کیفیت دوربینش خوبه... فیلمبرداریش تعریفی نداره. صداش خوبه تو هندزفری عالیه....گوشی خوشگلیه ولی کیفیت ساخت خوبی نداره. هم از جهت موندن اثر انگشت روش ( اگه میخواید انگشت نگاری کنید کافیه قسمت سیاه جلوی گوشی رو لمس کنید تا خطوط دقیق نوک انگشتتون رو ببینید ) و مورد دوم هم دوستان گفتن که قسمت نقره ای دکمه جهت نما پاک میشه که واقعا تاسف برانگیزه... یعنی فرض کن گرفتن لاک نقره ای زدن دور اون دکمه و اینقدر زحمت ندادن اون قسمت رو یه نوار فلزی بزارن که اینجور مایه آبروریزی نشه ولی من مطمئنم N78 که واسه بازار اروپا و امریکا میزنن هیچ وقت اینجوری نمیشه چون اونجا پدر صاحب کارخونه رو در میارن...

9. این کاربر از M.etallic.A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا من با صفحه کلیدش هیچ مشکلی ندارم حالا بعدا خراب میشه یا نه رو نمیدونم ولی کار باهاش سخت نیست. اما در مورد مشکلات نرم افزاریش با ذکر اینکه من آپ هم کردم. اول اینکه وقتی اس ام اس میاد 90% اوقات ری استارت میشه گوشی... واسه من که اینطور بوده و زجرآورترین مورد ممکن همینه وقتی داری اس ام اس بازی میکنی... بعدا فهمیدم وقتی یه زنگ واسه اس ام اس میزاری اینجوری میشه و وقتی زنگهای خود گوشی رو میزاری اینطوری نیست که اینم یه نکته عجیب بود. دوم اینکه سرعت گوشی پایینه... خواهشا نگید سی پی یو 369 داره و این حرفا... من که یه آنتی ویروس نصب کردم با 4 5تا برنامه و یه تم ... سرعتش خیلی افت کرد. نمیدونم n73 با سی پی یو 220 خیلی بیشتر از اینا روش برنامه ریخته بودم سرعتش در همین حد بود که البته تم افکت رو مجبور شدم خاموش کنم و الان بهتر شده.

و سوم اینکه من قبل از خرید تو مشخصات این گوشی دیده بودم نوشته 96 مگابایت SDRAM MEMORY و اونجا بود که با خودم گفتم دیگه مشکلی در رابطه با اجرای برنامه و بازی سنگین مثل وقتی که N73 داشتم ندارم. اما باید بگم اشتباه فکر کردم چون در بهترین حالت 50 مگابایت از این 96 مگابایت در اختیار شماست. برای من که الان وقتی هیچی باز نباشه 40 مگابایت خالی داره که وقتی یه بازی انگیج مثلا آسفالت رو اجرا میکنم ... میگه فضای لازم وجود نداره و مجبورم یه بار گوشی رو ری استارت کنم. کیفیت دوربینش خوبه... فیلمبرداریش تعریفی نداره. صداش خوبه تو هندزفری عالیه....گوشی خوشگلیه ولی کیفیت ساخت خوبی نداره. هم از جهت موندن اثر انگشت روش ( اگه میخواید انگشت نگاری کنید کافیه قسمت سیاه جلوی گوشی رو لمس کنید تا خطوط دقیق نوک انگشتتون رو ببینید ) و مورد دوم هم دوستان گفتن که قسمت نقره ای دکمه جهت نما پاک میشه که واقعا تاسف برانگیزه... یعنی فرض کن گرفتن لاک نقره ای زدن دور اون دکمه و اینقدر زحمت ندادن اون قسمت رو یه نوار فلزی بزارن که اینجور مایه آبروریزی نشه ولی من مطمئنم N78 که واسه بازار اروپا و امریکا میزنن هیچ وقت اینجوری نمیشه چون اونجا پدر صاحب کارخونه رو در میارن...
    حالا منم نظرمو مي گم در رابطه با حرف هاي شما :
    كاملا موافقم كه صفحه كليدش هيچ مشكلي نداره خيلي هم باحاله !
    من آپديت نكردم (چطوريه بلد نيستم؟!) و وقتي اس ام اس مياد واسه من هيچ مشكلي نداره خاموش هم نمي شه صداي زنگ اس ام اسم هم عوض كردم !
    بله.شما اگه تو كامپيوتر هم چند نرم افزار با هم باز كنيد سيستم كند ميشه.اين طبيعيه!
    بعد من تاحالا هيچ مشكل فضايي نداشتم و بازيارو روي مموري نصب كردم.
    فيلم برداريش به نظر من عاليه.اصلا گوشي از صحنه جا نمي مونه و از همه مهم تر Mp4 سيو ميكنه كه واقعا كيفيتش بالاست.از اين رو شما مي تونيد فايل هاي تصويري Mp4 رو هم بريزيد تو گوشي و اجرا كني.چه حالي ميده!
    بله متاسفانه اون قسمت جهت نما پاك ميشه...
    به نظر من از همه نظر خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا من یه چیزی بگم این حرفهایی که ehsnpark زد همه درسته از من که رنگ جهت نماش پاک نشده در جواب metalilic م باید بگم که دایی من از ایتالیا که این گوشی را دیده بود گفت هیچ فرقی با اینها که داخل ایرانه نمیکنه دیگه تصمیم گیری با خودتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من که بر خلاف بعضی ها فوق العاده ازش راضیم فقط یکم صداش ضعیفه من انتظار داشتم صداش در حد ان 73 باشه البته ان78 گناهی نداره چون ان73 صداش واقعا صداش فوق العادست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •