تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 299 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بابا خودتون میگید دمو یعنی نسخه ی غیر کامل یک بازی.پس هنوز فیفا وقت داره.در ضمن کراوزر جان.بابا ما خسته شدیم.از سال 2006 تا حالا قیافه ها تو فیفا خیلی کم فرق کرده.بعد تو میگی کاشکی همون قیافه ها بودن.مثلا من عکس رونالدینیو رو دیدم.تو 08 مثل افغانی ها بود.09 خیلی بهتر شده.ولی قبول دارم هنوز مشکلات زیاده.در ضمن.خوب تو از هرکی میشناسی عکس بذار.چه زشت چه قشنگ و هرکی فیفا دانلود کرده.عکس بازیکنا رو بذارید.هنوز همه رو ندیدیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Armin 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

گفته هایه کسایی که بازی کردن:(به زودی منتظر ترجمه باشید.)
    ve download this game.and play it..hmm..a total let down on the gameplay.damn~i tot it would be better.did EA realize that they have recycle the game over and over again?starting when? 2003 to 2009 the gameplay still the same..

the graphic is now okay then the previous version but still it needs a good graphic cards to run it.but for PES08 it dont really need a powerfull graphic card to run it but it still look solid and nice.

i dont even bother about the new control/mouse+keyboard.

ow, I HATE FIFA advantage. If you tackle a player and the advantage icon appear. if you dont touch the ball you wont get a card.if you touch the ball either you get a yellow card or red card.i try to stop my player from getting the ball cauz i dont want to get a card.LOL.

what eles? EA is a well know comp.why they keep doing the same thing over and over again.the cut scene is the same like FIFA 08.nothing new really.just a nice graphic than
    pervious game.

this is just my personal opinion about this game. PES 2009 will win the heart of football gamers AGAIN
    Played demo. Controls are configurable + shoots are on target + graphics, physics are better = Going to be better one in series
    men is cool
    havent played it yet, but for pc ea screws you, take the console version, its hd, and has the most innovative game play. pc version is always the downgraded version; AND THAT IS A SHAME
    ok no next gen?.... lol yaer after year the same story! new graphics just for ps3 and xbox...EA use the same graphic engine for PC since when? 2003/2004?...PES here I go again
    the designers or easports whatevre tricked us pc gamers by some graphics some useless 3dgrass they think us amateurs thatis abig mistake and not fair where is the important thing in fifa 09 third generation where the cat eat it or what i wish from my all heart abig drop to fifa09 and abig victory to pes09 shame on you
    where is the third generation in pc that is big trick i will wait the mother of soccer in pc pes09 and i know it will be invincible SHAME ON YOU EA
    love 09 ..... just graphics and effects (all)

I love 07 ..... becous the teqnek . Plyers's actions
    played this last night.
    its very good graphics . Animations . Plyers reactions
    But ther is no throw botton . I start to change it
    but nothing hapend.
    Ther is no call a defender like in 2007.
    in this game u must move ur Plyer to the ball. to take it. but relly the graphic is amazing.
    Just watch the grass ........ its 3D.
    Just watch the Plyers's Faces in action . emotions

run in XP 32bit _ 2 giga RAM - Radieon HD 3800
    i download fifa 09 demo and after Installing the Game i play it but it stoped on the loading logo before the match start it showing erreor message .. windows vista 32 .. .. 8600 GT ..
    .. 2 GB Ram ..
    .. Last DirectX/Driver ..
    please help
    not as I hoped. they retained most of the last gen's formula and just worked on the players' face and physics. this isn't over yet. I hope we see a better one in 2010
    منبع:گیم اسپات

3. این کاربر از Armin 2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از همه دوستان و کاربران این سایت معذرت میخوام که این بحث بی ربط رو اینجا میکنم اما خودتون شاهدید که تقصیر من نیست و همگی میدونید که من در این مدتی که در این سایت بودم هیچ گونه پست بی مورد و خلاف با قوانینی نداشتم اما نمیتونم وایسم و ببینم که یک بچه ...... بیاد و اینطوری منو به مسخره بگیره.
    دوست عزیز فکر میکنی کی هستی که هی اخطار میدی و میگی گزارش داده شد گزارش داده شد!!! هر چی میخوام هیچی نگم بازم نمیشه . قصدم خود ستایی و یا تعریف نیست اما اینو مطمئن باش اندازه من از فیفا و PES چیزی سرت نمیشه و میدونم هدفت از این کار ها چیه ..... هدفت به بیراهه کشوندن مبحث و ایجاد جنگ و جدال هستش. اما اینو بهت بگم که نمیتونی با این کارهات این فضای خوب و سالم تالار رو خراب کنی. برای آخرین بار بهت هشدار میدم که دیگه تو کار من دخالت نکن.
    همه دوستان چه در تایپک PES و چه در تایپک فیفا شاهد هستند که هدف من اطلاع رسانی و قرار دادن مطالب مفید هستش. اما تو داری این وسط جبهه درست میکنی.
    در انتها باز هم از همه کاربران عزیز معذرت میخوام.
    Last edited by konami-pes; 12-09-2008 at 23:14.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همونطور که مشخصه و بقیه دوستان گفتن مثل این که باز ea گند زده
    من عکسها رو دیدم....بازیکنان به ندرت شبیه خودشان بودند و اگر هم بودند خیلی کم
    تبلیغاتی که روی پیراهن تیمهاست اصلا خوب کار نشده(تبلیغات خیلی بالا بودند و زیر یقه قرار گرفتن)
    شرتهای بازیکنان خیلی تنگ بود و همچنین دست بازیکنان غیر طبیعیه و لاغر بنظر میاد
    البته از نظر گرافیکی پیشرفت خوبی داشته ولی همونطور که بقیه گفتن از گیم پلی رضایت نداشتن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اخه قبلش ea خیلی سروصدا کرد که یه بازی خفن میخواد بده
    نمی دونم انیمیشن ها زیاد شده و گیم پلی بهتر شده و ..............
    بعدش حالا که دمو اومده عالم و ادم نارضی هستن
    اولش کلی ادم رو امیدوار می کنن بعدش یه حال اساسی از ادم میگیرن

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نسخه دمو هیچ بد نبود من خودوم گرفتم و کلا از نسخه قبلی 100 برابر بهتر یعنی راهش انتخاب کرده و بعد این حرف شما از روی نسخه دمو که فقط 20 درصد یا بیشتر بازی دارین نظری کلی میگین و ارزیابی کلی میکین

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نسخه دمو هیچ بد نبود من خودوم گرفتم و کلا از نسخه قبلی 100 برابر بهتر یعنی راهش انتخاب کرده و بعد این حرف شما از روی نسخه دمو که فقط 20 درصد یا بیشتر بازی دارین نظری کلی میگین و ارزیابی کلی میکین
    ما که نفهمیدیم شما چی گفتی؟؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منم نفهمیدم.ولی فاشیست دیگه گیر الکی نده.مثلا تبلیغا زیادی نزدیکه و انگشتا کشیده هست.اینا ایرادای الکیه واقعا.البته من صد در صد موافقم امسال فیفا تو پی سی شکست میخوره ولی چه میشه کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اول: این که شما اومدی به من گیر دادی
    دوم: کجاش گیر الکیه....شما تبلیغات قبل از بازی رو بیاد بیار بعد وقتی بازی رو می بینی چه اتفاقی می افته
    سوم: من هم دوست داشتم بعد از سالها فیفا بازی کنم ولی با این اوصاف داره نظرم عوض میشه
    چهارم:اینهایی که گفتم همگی از اشکالات بازیه...من حقیقت رو گفتم ولی تا انتشار بازی صبر می کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی تو حاضر نیستی 3 تومن بدی حداقل یه امتحانی بکنی؟چیزی که ازت کم نمیشه؟هنوز ندیده قضاوت نکن.شاید نظر تو با بقیه فرق بکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •