نـــه اینا چرته..
چون این سایتا از تهران هست میزنن فعال اما فعال نیست![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
نـــه اینا چرته..
چون این سایتا از تهران هست میزنن فعال اما فعال نیست![]()
آقا اگر از شاتل تا 13 خرداد سرویس بگیرید هر چند ماه که باشه یکماه رایگان بهش اضافه میشه!
تو نیازمندیها خوندم و زنگ ردم گفت آره...
کلا من تازه میخوام ADSL بگیرم... اهل شبانه دانلود هستم...
توی سرویسها گم شدم!! نظرتون چه سرویسه؟
قطعی نداشته باشه فقط...
سلام
اگه اهل دانلود شبانه ای که eco-512 بگیر فقط باید 1 نامه ببری یا از شرکت یا از دانشگاه
مشکلات و قطعی به مرکز مخابراتی خیلی بستگی داره شما از کدوم مرکز هستید؟
اینم از شانس گند منه
قرار نیست درست بشه شماره های ما؟
آقایون کسی میدونه که 786 مال استقلاله یا امام علی ؟ خط چه مشکلی داره یعنی پی سی ام یا چیز دیگه ؟
نوشته شده توسط sherlock_Holmes
آقا اگر از شاتل تا 13 خرداد سرویس بگیرید هر چند ماه که باشه یکماه رایگان بهش اضافه میشه!
تو نیازمندیها خوندم و زنگ ردم گفت آره...
واقعاً!!!؟
من اردیبهشت سرویس گرفتم ولی چنین چیزی را نشنیدم!!!
شامل منم میشه یعنی؟![]()
شما احتمالا قبل از 19 ام سرویس گرفتین!فروش ويژه بهار گروه شركتهاي شاتل با شرايط استثنايي از روز شنبه 19 ارديبهشت ماه 1388 آغاز و تا 18 خرداد ماه 1388 ادامه خواهد داشت. بر اين اساس، كليهي متقاضيان اينترنت پرسرعت در سراسر كشور كه طي دورهي ياد شده هر يك ار سرويسهاي ويژه يا سرويسهاي اقتصادي شاتل را نسبت به ارايهي سرويس در مركز مخابراتي مورد نظر در تهران و شهرهاي تبريز، اصفهان، كرج، شيراز، مشهد، قم، اهواز، كرمان، ساوه، كاشان، قزوين، ورامين، سمنان، شاهرود، مرند و مراغه خريداري كنند، از يك ماه اينترنت رايگان شاتل بهرهمند خواهند شد.
سلام...سلام
اگه اهل دانلود شبانه ای که eco-512 بگیر فقط باید 1 نامه ببری یا از شرکت یا از دانشگاه
مشکلات و قطعی به مرکز مخابراتی خیلی بستگی داره شما از کدوم مرکز هستید؟
من 630 هست شمارم... فکر کنم مرکز سجاد میشه... تازه اومدیم اینجا... قبلا فیض بودیم که DLC بود...
راستش من بین نداگستر و شاتل موندم... خیلی میگن شاتل سرعتش کمه و خیلیها هم میگن صبا نت قطعی زیاد داره...
راستی این اکو بهتر از آرت هست؟ ظاهرا آرتها جالبترن...
نظرت چیه؟
آره.من قبل از این تاریخ گرفتم
مرسی
سلام
سرویس های اکو اقتصادی هستن ولی سرویس های ارت ویژه هستن
اکو ترافیک کمتر در طول ماه داره ولی ارت ترافیک بیشتری در ماه داره
اکو ارزونتر از ارت هستش
کلا ارت نوسان کمتری نسبت به اکو داره و کیفیتش بهتره
در هر صورت اگه بخوای سرعت بیشتر از 128 بگیری باید نامه از دانشگاه یا از شرکت داشته باشی
اینم لیست شرایط و قیمت های اکو و ارت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من از کسانی که تو مرکز شما adsl دارن سوال کن ببین کدوم بهتز عمل کردن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)