تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 121 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1210

نام تاپيک: Prince of Persia

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

bebakhshid farsi nasb nist !! khastam begam badtarin payani ke mitoonest dashte bash! in hame khodemoono daghoon kardim derakht ro dorost konim akharesh ham ke intori . vali fekr konam siyasate ubi soft bashe baraye edameye dastan dar shomarehye bad !

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

من امشب که داشتم بازی رو انجام میدادم یه چیز جالبی توش دیدم و اونم فارسی حرف زدن الیکاست . البته شاید قبلا خودتون فهمیده باشید ولی من تا به امروز خیلی به این وردای که الیکا میخوند دقت نمیکردم
    بله الیکا فارسی هم صحبت میکنه ! البته با لهجه ی افغانی !!!کلماتی مثل راه را نشان بده ، راه درست ، و نگاه کن که نگاه کن رو از همه بهتر میگه !!!!

با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست .
    کسی نمی خواد جوابمو بده ؟؟؟

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من اینجا گیر کردم هرکاری هم که میکنم نمیمیره هیچ جایی هم نیست که پرتش کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام من اینجا گیر کردم هرکاری هم که میکنم نمیمیره هیچ جایی هم نیست که پرتش کنم
    این کدوم غوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چون اصلا واضح نیست.
    اگه اون غول سنگیه یعنی Warrior هستش که باید پرتش کنین پایین اگرم آتیشی بود باید در برین و دورش بچرخین تا آتیش بکشدش.
    و یک جای دیگه هم هست که باید 3 تا اتاقک کوچک در گوشه ها هست که باید روش بریزین تا بمیره.
    چون عکس واضح نبود هر 3 مورد رو گفتم( یکم تاریکه تازه فهمیدم دیوار داره !!!!!!!!! )
    Last edited by 779; 23-01-2009 at 19:33.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اگه جایی نیست که پرتش کنی پایین . یه سری در هست که دائم در حال باز و بسته شدن هستند شما باید بکشونیش طرف اون درها و توی اون درها زندانیش کنی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست . یه مشکل دیگه هم دارم من،، یه علامت چنگک ( اون دست آهنییه پرنس ) پایین صفحه مییاد باید کدوم دگمه رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این کدوم غوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چون اصلا واضح نیست.
    اگه اون غول سنگیه یعنی warrior هستش که باید پرتش کنین پایین اگرم آتیشی بود باید در برین و دورش بچرخین تا آتیش بکشدش.
    و یک جای دیگه هم هست که باید 3 تا اتاقک کوچک در گوشه ها هست که باید روش بریزین تا بمیره.
    چون عکس واضح نبود هر 3 مورد رو گفتم( یکم تاریکه تازه فهمیدم دیوار داره !!!!!!!!! )
    اگه جایی نیست که پرتش کنی پایین . یه سری در هست که دائم در حال باز و بسته شدن هستند شما باید بکشونیش طرف اون درها و توی اون درها زندانیش کنی !
    خیلی ممنون
    یه جایی بود که اینو بردم اون جا بعد این که زدمش یه دفعه دمو اومد و رفت بقلش یه چیزی رو زد و یارو زندانی شد
    بعد هم کشتمش

8. این کاربر از mohsentanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید ، من بازی پرنس 4 رو گرفتم و با صدای بازی مشکل دارم در طول بازی وقتی دگمه puase رو می زنم و دوباره به بازی بر میگردم یه صدای خش خش شدیدی می یاد لطفا کمک کنید . فکر کنم کارت صدام ایسوزه گرافیکمم انویدیا 7100 هست . یه مشکل دیگه هم دارم من،، یه علامت چنگک ( اون دست آهنییه پرنس ) پایین صفحه مییاد باید کدوم دگمه رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سوال اولتون رو بهتره توي اين تاپيك مطرح كنيد :

حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سوال دومتون ، 2 نوع چنگك هست ، يكيش خاكستريه ( دكمه ي راست موس ) يكيش قرمزه ( R )

10. این کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

چرا اليكا وقتي مي خواد راه رو نشون بده(يابه عبارتي جادوكنه)فارسي يا همون افغاني ! صحبت مي كنه؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چرا اليكا وقتي مي خواد راه رو نشون بده(يابه عبارتي جادوكنه)فارسي يا همون افغاني ! صحبت مي كنه؟؟؟
    عجب سوالاتی می پرسین!!... روند کار اینه که در اون قسمت, فارسی صحبت کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •