این که مثل هلو همه رو پاس میکنه
فقط یک مورد رو امتیاز نگرفت که اونم با کمی تنظیمات میشه امتیازش رو گرفت
یک فیلم آماده کردم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که مثل هلو همه رو پاس میکنه
فقط یک مورد رو امتیاز نگرفت که اونم با کمی تنظیمات میشه امتیازش رو گرفت
یک فیلم آماده کردم ببینید
خیلی آقایی داداش.من کلی گفتم.منظورم این بود که من فقط کسپر رو تنظیم کنم دیگه تست نمیخواد.چون تست کومودو دلیل 100 درصد مبنی بر امنیت کامل نیست که.حتی اگه امتیاز کامل رو هم بگیری ممکنه سیستمت ه ک بشه یا ویروسی یا ..... واسه همین گفتم نفس
==============================
من دورادور به شما ارادت دارم.منم منظور بدی نداشتم.قصدم مزاح بود.عزیزی
اینجاست که می گن فلفل نبین چه ریزه![]()
بقول بزرگواری که استاد بنده هست ، میگفت : در مورد clt ما باید به عنوان یک تست معیار بهش نگاه و ارزشیابی بکنیم نه بعنوان تست جامع برای امنیت سیستم . همین که یک سوییت امنیتی بتواند با برنامه تستی که شرکت دیگر برای نرم افزارهایش قرار می دهد ، بتوان امتیاز خوب کسب بکنه ، نشان از قرص و محکم بودن سوییت امنیتی شماست .
هـــــــــــــــــک شدن سیستم مسئله ای هست که اگر نرم افزاری باشه توسط تنظیمات کسپر در Application Control کنترل کرد ولی اگر محیط در بیرون از باشه و بخاطر هــــــــک مک یا غیر می توانیم توسط تنظیمات فایروال از ان جلوگیری کنیم.... گرچه ISP ها جدیدا از حمله ARP SPOOFING از کاربر محافظت می کنند ولی باز هم بگم بستگی به ISP شما دارد...
کسپرسکی فایروال خوبی داره و بعد از سه برند دیگر میشود از ان استفاده کرد.
البته بسته شدن پروتکل ICMP .ICMP REPLAY (in) .ICMP Echo. میتونه شما را محافظت کنه ولی بگم تنظیمات پیش فرض کسپر باز هم توان محافظت از شما را دارند.
و چیزی که هست برای محافظت از مک ادرس خود این کار را انجام بدهید :
شرمنده زیاد صحبت کردم.![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 21-10-2012 at 21:17.
الان خوب شد ، چون من کسی که نشناسم ، زودی باهاش گرم نمی گیرم و خب این طبیعی هست.
دوستان یکی ازم خواست بپرسم فایروال اسمارت سکوریتی نود 4 بهترین تنظیماتش چیه و با بهترین اونها چقد از لیک تست میتونه بگیره.ممنون
اگر با بهترین نظیمات باشه، بالای 280 می گیره ولی فایروال نود به نظر من و برخی دوستان خوب جوابگو نیست ! اسمات سکیوریتی ورژن 5 منظور من بود.
Last edited by Hidden-Hunter; 21-10-2012 at 21:35.
سه برند کدومها هستند اميرجان؟
comodo
outpost
emsisoft
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)