اخه نود هم خیلی ضعبفه
حق با شماست از 9 به بعد خراب شد
اخه نود هم خیلی ضعبفه
حق با شماست از 9 به بعد خراب شد
nod32 بر اساس نتايج جديدترين تستهاي انجام شده توسط موسسات معتبر و بيطرف حائز رتبه بسيار خوبي شده و قضاوت در خصوص عملكرد برنامه هاي امنيتي بر اساس تستهاي معتبر ميباشه.شما ميتونيد اين نتايج را در تاپيك اختصاصي مقايسه آنتي ويروسها مشاهده نماييد.
نه همیلتون جونم
سعی کن رو تجربه خودت حرف بزنی نه دیگران
این یک باگه که در کد برنامه وجود داره. من در انجمن بیت دیفندر هم تاپیکی در این مورد دیدم و خودم هم این مشکل رو دارم البته نه با اکتیویتی بار( قبلا این هم کار نمی کرد اما خودش درست شد)؛ بلکه گرافی که در پنجره ی اصلی برنامه وجود داره الان ناپدید شده.
باید صبر کنی تا یه آپدیتی بدن بیرون تا مشکل رفع بشه.
بر اساس تجربه من كاسپر را به محصولات امنيتي موجود ترجيح ميدم.يك محصول حرفه اي با قدرت امنيتي بالا.
100 % با شما موافقمبر اساس تجربه من كاسپر را به محصولات امنيتي موجود ترجيح ميدم.يك محصول حرفه اي با قدرت امنيتي بالا.
کاسپر عالیه
سلام دوستان.من نسخه اصلي بيت ديفندر را دارمو بخوبي هم كار ميكنه.منتها يك سوال از سر كنجكاوي مي خوام بقيه انتيويروسها را هم روسيستمم امتحان كنم چه جوري چيكار كنم تا تداخلي براي سيستم ژيش نياد؟
شنيدم گاردشون غير فعال شه مشكل حله چه جوري گارد بيت ديفندر را غير فعال كنم؟
انجام اينكار حتي در صورت غيرفعال بودن گارد آنتي ويروسها در يك سيستم توصيه نميشه.شما ميتونيد از برنامه هاي شبيه ساز ويندوز مانند VMware Workstation يا Virtual PC محصول ماكروسافت براي اين منظور استفاده كنيد كه هيچ تداخلي هم با سيستم اصلي شما پيدا نمكينه.فقط تنها مورد حجم بالاي اين نرم افزارها ميباشه.
كسي در موردBitdefender تحت شبكه اطلاعاتي داره؟
منظورم هم آنتي ويروس و هم Internet Security هستا.
این سریالهای قانونی ای که در سایتهای مختلف داده میشه از زمان صادر شدن ، مدتش شروع میشه یا از زمان استفاده(فعال شدن)؟
اگر مثلا برای ورژن 2009 total security دریافت بشه برای ورژنهای 2008 و قبلترش و 2010 قابل استفاده هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)