تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 120 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1192

نام تاپيک: آرشیو >>> تاپیک محصولات McAfee در اینجا

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز .
    هادی جان
    همو ن طور که درتاپیک دوستان گفتند بجز نسخه های Enterprise بقیه نسخه ها ی این انتی ویروس در ایران بطور مستقیم قابل ابدیت نیست از نسخه های Enterpris هم فقط همین دو تا که در زیر نامشونو میذارم موجود هستند

McAfee VirusScan Enterprise 8.0i

McAfee VirusScan Enterprise 8.5i

که انصافا هم عالی اند هر دو هم ابدیت میشن ولی برای نسخهای 8 باید از aniSpywar8 و برای نسخه 8.5 از
    McAfee Anti Spyware 8.5 استفاده کرد.
    در مورد ابدیت بقیه نسخه ها یک نگاه به این لینک بنداز:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم هست سه چهار صفحه اخرشو بخونی مشکلت حله.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی.
    Last edited by ALI16437; 30-01-2007 at 17:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

راستی کسی اینو نداره McAfee Anti Spyware 8.5
    از دوستانی که دارند خواهشمندم اپلود کنند ما هم استفاده کنیم
    ممنون میشیم.

راستی McAfee Anti Spyware 8.5 این با اون نسخه مذکور که دوستان گفتند ثبات سیستم رو بهم میزنه
    فرق داره دیگه یا همونه فکر کنم این بود نه McAfee Anti Spyware 8.5 se

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    iran-fars

پيش فرض

بابا قرار شد یکی نسخه آخرشو بزاره ....
    اه اه اه .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    iran-fars

پيش فرض

خیلی خوب . بابا دمتون گرم لطف کنید بزارید ( اینم تریپ ادبیش)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Wonderboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من فکر می کنم اقا wonder شما اگه قصد داری آپدیتهای مک افی رو بذاری باید مرتب این کار رو بکنی در غیر اینصورت من می تونم ادرس سایتهایی رو که می شه از انها اپدیتهای مک افی رو دانلود کرد بذارم و هر دو ماه یکبار نمی ایم و با هزار دلیل بگم خیلی سرم شلوغ بود و انشاا... تا یک ماه دیگه این کار رو خواهم کرد.زمان زمان ارتباطات است و اینجور سر دواندن وردم خیلی درس نیست یکی از اون سایتها همان سایت گردو که در چند پست قبلی به آنها اشاره شو بازم هست که میشه معرفی کرد. من فکر میکنم که شما قدری مردم رو سر می دوانید.
    سلام

آقای reza-21، دوست عزیز در جواب حرفهای شما لازم دونستم چند مطلب رو عرض کنم:

1- حق با شماست اگه من بخوام از آپدیتها استقبال بشه باید مرتب اینکار رو بکنم.
    2- اما این که آپدیت ها مرتب ارائه نمیشه، مسلما دلایل خوبی داره، چون من اینجا با مشکلات زیادی مثل خط کم سرعت و ... مواجه هستم.
    3- دوستانی که همشهری من هستن، آپدیتها رو مرتب و هفته ای یکبار یا چند بار (بستگی داره به تعداد آپدیتها در هفته) دریافت می کنن و بروز نبودن سایت برای آپدیت فقط دلیلش مشکلات شخصی منه که چند ماهیه گریبانگیر من شده.
    4- همه این دلایل درسته که به من ربط پیدا می کنه و آپدیت نشدن سایت مستقیما به من بر میگرده ولی این دلیل نمیشه که شما بنده رو متهم به سر دواندن مردم کنید.
    5- از شما به عنوان یکی از کاربران پی سی ورد خیلی بعیده که پیش خودتون قضاوت کنین و منو متهم به سر دواندن مردم کنین، میتونستین مطالبتون رو با لحن بهتری بگین.
    6- بعضی از دوستان من توی همین سایت منو خوب میشناسن و میدونن که من هیچ وقت دنبال معطل کردن مردم نبودم و اگه نتونم اینکار رو ادامه بدم حتما صراحتا این مطلب رو همینجا میگم.
    7- من که نگفتم چون من اینجا دارم آپدیتهای مک آفی رو معرفی میکنم و بصورت یه فایل درست میکنم دیگه کسی اینجا لینک یا آدرسی معرفی نکنه، خوب شما هم بفرمایید لینک معرفی کنید، اینجا که مکان خصوصی من نیست یه مکان عمومیه، هر کسی میتونه لینک معرفی کنه.
    8- اینکه دوستان بخوان از آپدیتهای من استفاده کنن یا لینک های دیگه خودشون تصمیم میگیرن و نه من، نه شما و نه هیچ کس دیگه نمیتونه براشون تصمیم بگیره.
    9- در نتیجه من با معرفی لینکهای دیگه هیچ مشکلی ندارم، همونطوری که تا حالا نداشتم و معتقدم که این خود کاربره که تصمیم میگیره از این آپدیت استفاده کنه یا از یه آپدیت دیگه.

دوباره یادآوری میکنم مشکلاتی رو که گفتم، برام پیش اومده بوده و قصد آوردن دلیل برای بروز نکردن آپدیتها رو نداشتم، فقط خواستم دوستان بدونن که من این مدت بیکار نبودم و روی آپدیتهای مک آفی 11 هم کار کردم و حتی برنامه آپدیت این نسخه رو هم آماده کردم، ولی برخی از مشکلات اجازه نداد که بتونم سایت رو آپدیت کنم ولی برنامه آپدیتها همچنان ادامه داره.

در مورد حادثه آخر هم، دوست عزیز reza-21، هر کسی در زندگی حوادثی رو پشت سر میزاره ولی فکر میکنم برای هر انسانی دیدن صحنه ای که در اون یکی از دوستانش سرش از بدنش جدا بشه اونم جلوی چشماش اینقدر دردناک هست که فکر آدم برای روزها و هفته ها بهم بریزه و مدتی طول بکشه که بتونه خودشو جمع و جور کنه.

البته شاید شما بگین که این مشکلات و حوادث ربطی به شما نداره، ولی فکر میکنم درک کردن شرایط کسی که دارین در موردش اظهار نظر می کنین یکی از مواردیه که همه سعی میکنن رعایت کنن و زود قضاوت نکنن.

به عنوان آخرین مطلب از همه دوستان و بخصوص مدیران پس سی ورد، علی الخصوص آقا میثم عذرخواهی میکنم. میدونم که این تاپیک جای گفتن برخی از این موارد نبود ولی چون خواستم به پرسش برخی از دوستان پاسخی داده باشم، مواردی رو اینجا مطرح کردم.

با تشکر.
    Last edited by Wonderboy; 31-01-2007 at 11:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cheetoz_motori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

12

سوال من اين است كه آيا مي شود از روي يك سيستمي كه بصورت Online و بدون مشكل آپديتها را از اينترنت مي گيرد فايل صحيح آخرين آپديت را از روي آن كپي كرد و روي سيستمي ديگر كه از همان ورژن آنتي ويروس Mcafee استفاده مي كند برد و روي آن اضافه كرد تا آن سيستم هم بروز شود؟ اگر اينكار ممكن هست لطفاً مراحل كار را به من توضيح دهيد و بگوييد از كدام مسير و چه فايلي را بايد از روي سيستم آپديت شده كپي كنم و به روي سيستمي كه آپديت نيست منتقل كنم؟با تشكر از شما
    آقا 1 نفر پيدا نمي شه بعد از 1 ماه محض رضاي خدا جواب اين سوال ما را بدهد؟

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله که میشه

به مسیر زیر برو
    C:\Program Files\McAfe.com\vso
    به دنبال این 7 فایلها بگرد

clean.dat
    internet.dat
    names.dat
    packing.lst
    pkgdesc.ini
    scan.dat
    validate.exe

این 7 فایل رو copy کن و در سیستمی که میخوای اون مک آفی اون رو به روز کنی ببر و در آدرس زیر paste کن

C:\Program Files\McAfe.com\vso
    در هنگام pasteکردن گزینه yes to all رو بزن

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یک سئوال دارم ایا در نسخه 2007 مکافی
    clean.dat
    internet.dat
    names.dat
    packing.lst
    pkgdesc.ini
    scan.dat
    validate.exe
    این فایلها حالا باکمی تغییر اسم یا با همین اسم موجود هست
    از دوستانی که این انتی ویروس رو دارند درخواست میشه یک جستجو دنبال این فایلها بکنند
    بعد بگن اگر هست به چه اسمی ودر کدوم مسیر
    ممنون میشم.
    منتظرم.
    Last edited by ALI16437; 31-01-2007 at 22:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    iran-fars

پيش فرض

هنوز راه حلی پیدا نشد؟؟ :

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این ها همه داخل یک پوشه بنام dat هستند هستند
    C:\Program Files\McAfe.com\vso\dat

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •