تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 104 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اولا خواهش ميكنم اينقدر با فونتهاي بزرگ ننويسيد. خدا رو شكر چشمامون اونقدر سالم هست كه فونتاي كوچيكتر رو بخونه.

دوم اينكه Outpost Security Suite از ماه نوامبر 2010 در نسخه مجاني عرضه شده. يعني كلا 3 ماهه كه نسخه مجاني در اختيار كاربرا قرار گرفته.

اين خبر رو هم Outpost در ماه نوامبر بصورت رسمي توي سايتش گذاشت و اعلام كرد كه Security Suite خودش رو در نسخه مجاني در اختيار همه قرار داده .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس Outpost Security Suit كلا سه چهار ماهه كه رايگان شده و كمودو سالهاست كه رايگانه .

در همين مدتي هم كه Outpost Secutrity Suite بصورت رايگان قرار گرفته ، اكثر اوقات جزو بالاترين دانلود سوييت هاي امنيتي در سايت Cnet بوده و FeedBack بسيار خوبي هم داشته.

اين حرف شما كاملا درسته . چونكه Comodo به غير از HIPS ، تقريبا در تمامي موارد جزو ضعيفترين ها محسوب ميشه.
    سلام
    قربون دستت ما رو سیستم outpost نداریم
    می شه این ویروس های جدیدی که تو تاپیک معرفی می شه رو رو سیستمت اجرا کنی نتیجه اش رو بزاری
    (فقط اگه یه وقت ویروسی شدی نیای به من حرف بزنی بگی این گفت برو ویروس اجرا کن)

2. 6 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پس چرا دقیقا" با همون فونتی که من تو پستم می نویسم تو سایتش اینو میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

The 1st Free Complete Internet Security Suite
    جذب کاربر به چه قیمتی؟

با دروغ؟ با ریا؟

صداقت با کاربر یکی از ارکان مهندسی نرم افزار هست....

پس خوشبختانه قبول کردید،که outpost در سایتش نوشتارهای دروغین به کار می بره؟
    ببخشيد ، شما چه جوري نتيجه گرفيت كه Outpost داره دروغ ميگه

Outpost توي سايتش نوشته كه اولين سوييت رايگان و كامل

شما ميتوني ثابت كني كه Outpost داره دروغ ميگه !؟

نكنه ميخواي بگي اولين سوييت امنيتي رايگان و كامل ، كمودو بوده !؟

اگه شما منظورت اينه ، پس چرا كمودو Anti Spam نداره ، چرا فايروالش Network Attack detection نداره ، چرا گواهينامه هاي VB100 نداره.

علت اين كه Outpost ميگه رايگان و كامل هستش ، اينه كه اولين و تنها سوييتي در دنيا هستش كه داراي فايروال بسيار قوي همراه با Network attack Detection + انتي ويروس با گواهينامه VB100 + آنتي اسپم + HIPS و .... هستش.

شما هر سوييت رايگان ديگه رو بياري ، بالاخره يه چيزي از Outpost كمتر داره.به همين خاطر Outpost توي تبليغش گفته اولين و كامل ترين سوييت امنيتي.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

اول از همه اينكه Out Post غلطه و بايد بنويسيد Outpost

Outpost = پاسگاه لب مرز

دوم اين كه توي اين صفحه اي كه پايين گذاشتم گزينه Downloads Last Week رو انتخاب كنيد.

کد:

اينم از عكس اون صفحه

منظور شما رو متوجه نميشم .

اينجا نوشته اولين سوييت رايگان امنيتي كامل ....

منظور از كامل هم فكر كنم اين باشه كه اولين سويت امنيتي هستش كه داراي فايروال كامل با NIDS هستش + HIPS+ آنتي ويروس رايگان + آنتي اسپم

حالا چه ربطي به بحث ما داشت ، من نفهميدم.

ببخشيد ، پس براي كجا بايد باشه ؟!!!
    با سلام
    ممنون از جوابتون.
    اما من برای این که کاملا رفع ابهام بشه چند عکس اپ کردم :
    1 هفته قبل در cnet

2 هفته قبل در cnet

3 هفته قبل در cnet

4 هفته قبل در cnet

5 هفته قبل در cnet

6 هفته قبل در cnet

7 هفته قبل در cnet

8 هفته قبل در cnet

9 هفته قبل در cnet

10 هفته قبل در cnet

منبع همان لینکی که خودتان قرار دادید یعنی :
    کد:
    ------------------------
    استقبال خوب و Feed Back مناسب از Outpost Security Suite FREE

داشتم توي CNET چرخ ميزدم. يه نگاهي به بخش نرم افزارهاي Internet Security انداختم. Outpost Security Suite FREE در اكثر هفته در مقام سوم پر دانلودترين سوييت امنيتي قرار گرفته بود.

کد:

در ضمن كامنتهايي كه كاربرا از Outpost Security Suite FREE نشون ميده كه از اين نرم افزار راضي هستن.

به شخصه فكر ميكنم Outpost Security Suite FREE كاملترين و قويترين سوييت امنيتي رايگان محسوب ميشه و آمار Cnet هم گواه اين مطلبه.

کد:
    اين هم سايت رسمي Outpost Security Suite FREE
    کد:
    طبق عکس های که اپ کردم outpost در هفته 2 رتبه 4 و در هفته 3 رتبه 4 و در هفته 8 رتبه 5 را بدست اورده.(تا 10 هفته پیش اصلا حتی یک بار هم سوم نشده).
    منظورتون از اکثر هفته ها همان 3 هفته بود (در ان سه هفته هم که نفر سوم نشده).
    در این مورد اگه ممکنه توضیح دهید.
    ------------------------
    در مورد نوشتن صحیح outpost هم از شما متشکرم. چون من از outpost زیاد استفاده نکردم (حدود 1 ساعت) نمی دانستم.
    با تشکر

5. 5 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    ممنون از جوابتون.
    اما من برای این که کاملا رفع ابهام بشه چند عکس اپ کردم :
    1 هفته قبل در cnet

2 هفته قبل در cnet

3 هفته قبل در cnet

4 هفته قبل در cnet

5 هفته قبل در cnet

6 هفته قبل در cnet

7 هفته قبل در cnet

8 هفته قبل در cnet

9 هفته قبل در cnet

10 هفته قبل در cnet

منبع همان لینکی که خودتان قرار دادید یعنی :
    کد:
    ------------------------

طبق عکس های که اپ کردم outpost در هفته 2 رتبه 4 و در هفته 3 رتبه 4 و در هفته 8 رتبه 5 را بدست اورده.(تا 10 هفته پیش اصلا حتی یک بار هم سوم نشده).
    منظورتون از اکثر هفته ها همان 3 هفته بود (در ان سه هفته هم که نفر سوم نشده).
    در این مورد اگه ممکنه توضیح دهید.
    ------------------------
    در مورد نوشتن صحیح outpost هم از شما متشکرم. چون من از outpost زیاد استفاده نکردم (حدود 1 ساعت) نمی دانستم.
    با تشکر
    داداش اولا كه اينهمه عكساي پر حجم تو صفحه نزار. حداقل لينك بده.با اين اينترنت ذغالي كه توي كشور هست ، بقيه دوستان به زحمت ميافتن.

دوم اينكه : شما يه اشتباه بسيار بزرگ كردي . اومدي و رفتي از صفحات 2 ، 3 و 4 و 5 عكس گرفتي و فكر كردي اونا براي هفته هاي پيش هستن

دوست عزيز ، اينا همشون آمارهاي يك هفته هستش نه آمار هفته هاي متفاوت . يعني براي همين هفته كه گذشت ، از مقام اول ( توي صفحه اول ) تا مقام آخر ( توي صفحه آخر ) براي همين هفته رو ليست ميكنه.
    ========

خيلي برام جالبه كه طرفداري كمودو با مقام سوم شدن Outpost در تعداد دانلود ، اينقدر مشكل پيدا كردن

يه خبر كوچيك از من شده دغدغه بسياري از دوستان، اصلا فكر نميكردم همچين واكنشي داشته باشه

خيلي هم برام جالبه كه دوستان طرفدار كمودو زير پستهاي همديگه هي تشكر ميزنن ، در صورتي كه اطلاعات پست هاشون همه اشتباهه و منم بهشون جواب ميدم . اما دوستان ميان و هي از همديگه تشكر ميكنن.
    Last edited by outpost; 06-02-2011 at 14:59.

7. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

جواب مارو ندادی
    تست ویروس می زاری یا نه ؟

9. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

داداش اولا كه اينهمه عكساي پر حجم تو صفحه نزار. حداقل لينك بده.با اين اينترنت ذغالي كه توي كشور هست ، بقيه دوستان به زحمت ميافتن.

دوم اينكه : شما يه اشتباه بسيار بزرگ كردي . اومدي و رفتي از صفحات 2 ، 3 و 4 و 5 عكس گرفتي و فكر كردي اونا براي هفته هاي پيش هستن

دوست عزيز ، اينا همشون آمارهاي يك هفته هستش نه آمار هفته هاي متفاوت . يعني براي همين هفته كه گذشت ، از مقام اول ( توي صفحه اول ) تا مقام آخر ( توي صفحه آخر ) براي همين هفته رو ليست ميكنه.
    ========

خيلي برام جالبه كه طرفداري كمودو با مقام سوم شدن Outpost در تعداد دانلود ، اينقدر مشكل پيدا كردن

يه خبر كوچيك از من شده دغدغه بسياري از دوستان، اصلا فكر نميكردم همچين واكنشي داشته باشه

خيلي هم برام جالبه كه دوستان طرفدار كمودو زير پستهاي همديگه هي تشكر ميزنن ، در صورتي كه اطلاعات پست هاشون همه اشتباهه و منم بهشون جواب ميدم . اما دوستان ميان و هي از همديگه تشكر ميكنن.
    با سلام
    از توضیحات شما ممنون اما اگر این گونه ای هم که شما میگید باشه باز هم outpost سوم نشده.
    ما ترفداران کومودو از این که outpost به تعداد زیادی دانلود بشه مشکل نداریم و فقط مشکل بر سر این است که اطلاعات نادرست و نامعتبر به سایر کاربران ندهید.
    با تشکر

11. 5 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    از توضیحات شما ممنون اما اگر این گونه ای هم که شما میگید باشه باز هم outpost سوم نشده.
    ما ترفداران کومودو از این که outpost به تعداد زیادی دانلود بشه مشکل نداریم و فقط مشکل بر سر این است که اطلاعات نادرست و نامعتبر به سایر کاربران ندهید.
    با تشکر
    ببخشيد چه اطلاعات نادرستي دادم !؟

شما طرفداري كمودو ريخيتد اينجا و تاپيك رو پر كرديد از اطلاعات منحرف كننده. نمونه اش خود شما كه رفتي از صفحات 2 و 3 و 4 و .... عكس گرفتي و ميگي اينا اطلاعات هفته پيش هستش !

يا دوستمون santamove مياد و ميگه كه Outpost خيلي وقته كه مجانيه ....!!!

اينهمه اطلاعات غلط داريد توي اين تاپيك ميديد .....

حالا من مثل شما نيستم كه با ديدن دو تا پست تو تاپيك ، سريع گزارش اخطار رد كنم.

اگر همين اطلاعات غلطي كه شما الان توي اين تاپيك گذاشته بوديد رو من در تاپيك كمودو ميزاشتم ، سريع برام اخطار رد ميكرديد كه طرف داره نشر اكاذيب ميكنه و انجمن رو بهم زده !

منتها من سنم خيلي بالاتر از شماست و با اينجور چيزا از كوره در نميرم ، ناسلامتي چندين سال هم مدير انجمن ها ي مختلف تو ي سايتهاي ديگه بودم.
    ====

تا يادم نرفته : طرفداران كمودو يادشون نره كه بيان و زير پستهاي اشتباه همديگه تشكر بزنن.

13. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

ببخشيد چه اطلاعات نادرستي دادم !؟

شما طرفداري كمودو ريخيتد اينجا و تاپيك رو پر كرديد از اطلاعات منحرف كننده. نمونه اش خود شما كه رفتي از صفحات 2 و 3 و 4 و .... عكس گرفتي و ميگي اينا اطلاعات هفته پيش هستش !

يا دوستمون santamove مياد و ميگه كه Outpost خيلي وقته كه مجانيه ....!!!

اينهمه اطلاعات غلط داريد توي اين تاپيك ميديد .....

حالا من مثل شما نيستم كه با ديدن دو تا پست تو تاپيك ، سريع گزارش اخطار رد كنم.

اگر همين اطلاعات غلطي كه شما الان توي اين تاپيك گذاشته بوديد رو من در تاپيك كمودو ميزاشتم ، سريع برام اخطار رد ميكرديد كه طرف داره نشر اكاذيب ميكنه و انجمن رو بهم زده !

منتها من سنم خيلي بالاتر از شماست و با اينجور چيزا از كوره در نميرم ، ناسلامتي چندين سال هم مدير انجمن ها ي مختلف تو ي سايتهاي ديگه بودم.
    ====

تا يادم نرفته : طرفداران كمودو يادشون نره كه بيان و زير پستهاي اشتباه همديگه تشكر بزنن.
    با سلام
    از زمانی که من در این انجمن عضو شدم تا کنون هرگز چنین کاری را نکردم شما هم تا اطلاع کافی ندارید لطفا پست ندید.
    الان در همین مورد که من را زیر سوال بردید مدرک خود را ارائه دهید. در صورتی که شما مدرکی مبتی بر این که من اخطار رد کردم . از شما و تمام دوستان عذر خواهی میکنم و برای همیشه از این انجمن میرم.
    اگر هم بخواهم خطای رد کنم اینقدر وجو دارم که بگم من اخطار رد کردم.
    * زمانی که جوابی برای گفتن ندارید لطفا تهمت نزنید و بحث را به بیراهه نکشانید.

در مورد اطلاعات غلطی که دادید باید بگم :
    من هنوز قانع نشدم که outpost رتبه سوم از cnet است و تمام لینک های را که گذاشتید بنده رفتم اما چیزی در این مورد هم ندیدم.

شما میگید که outpost خیلی قدرتمند است پس چرا در تست ضدویروس ها شرکت نمی کنید که ما هم به قدرت outpost پی ببریم.
    لطفا قدرت outpost را برای ما نشان دهید.

در نهایت باید بگم :
    شاید شما در انجمن های دیگر مدیر باشید اما چیزی را ثابت نمی کند.
    حتی اگر همین جا هم مدیر بودید در صورتی که اشتباه میکردید من همین حرف ها را میزدم.
    با تشکر
    Last edited by M.Hashemi; 06-02-2011 at 15:33.

15. 3 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در مورد اطلاعات غلطی که دادید باید بگم :
    من هنوز قانع نشدم که outpost رتبه سوم از cnet است و تمام لینک های را که گذاشتید بنده رفتم اما چیزی در این مورد هم ندیدم.
    قبلا جوابتون رو همراه با لينك و عكس دادم.
    کد:

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از دوستان که outpost دارند اگر در مباحث تاپیک تست آنتی ویروس ها شرکت کنند، ممنون می شویم. تو لینک زیر بچه ها درخواست داده اند
    کد:

18. 4 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •