سلام
قربون دستت ما رو سیستم outpost نداریم
می شه این ویروس های جدیدی که تو تاپیک معرفی می شه رو رو سیستمت اجرا کنی نتیجه اش رو بزاری
(فقط اگه یه وقت ویروسی شدی نیای به من حرف بزنی بگی این گفت برو ویروس اجرا کن)
سلام
قربون دستت ما رو سیستم outpost نداریم
می شه این ویروس های جدیدی که تو تاپیک معرفی می شه رو رو سیستمت اجرا کنی نتیجه اش رو بزاری
(فقط اگه یه وقت ویروسی شدی نیای به من حرف بزنی بگی این گفت برو ویروس اجرا کن)
ببخشيد ، شما چه جوري نتيجه گرفيت كه Outpost داره دروغ ميگه
Outpost توي سايتش نوشته كه اولين سوييت رايگان و كامل
شما ميتوني ثابت كني كه Outpost داره دروغ ميگه !؟
نكنه ميخواي بگي اولين سوييت امنيتي رايگان و كامل ، كمودو بوده !؟
اگه شما منظورت اينه ، پس چرا كمودو Anti Spam نداره ، چرا فايروالش Network Attack detection نداره ، چرا گواهينامه هاي VB100 نداره.
علت اين كه Outpost ميگه رايگان و كامل هستش ، اينه كه اولين و تنها سوييتي در دنيا هستش كه داراي فايروال بسيار قوي همراه با Network attack Detection + انتي ويروس با گواهينامه VB100 + آنتي اسپم + HIPS و .... هستش.
شما هر سوييت رايگان ديگه رو بياري ، بالاخره يه چيزي از Outpost كمتر داره.به همين خاطر Outpost توي تبليغش گفته اولين و كامل ترين سوييت امنيتي.
با سلام
ممنون از جوابتون.
اما من برای این که کاملا رفع ابهام بشه چند عکس اپ کردم :
1 هفته قبل در cnet
2 هفته قبل در cnet
3 هفته قبل در cnet
4 هفته قبل در cnet
5 هفته قبل در cnet
6 هفته قبل در cnet
7 هفته قبل در cnet
8 هفته قبل در cnet
9 هفته قبل در cnet
10 هفته قبل در cnet
منبع همان لینکی که خودتان قرار دادید یعنی :
------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق عکس های که اپ کردم outpost در هفته 2 رتبه 4 و در هفته 3 رتبه 4 و در هفته 8 رتبه 5 را بدست اورده.(تا 10 هفته پیش اصلا حتی یک بار هم سوم نشده).
منظورتون از اکثر هفته ها همان 3 هفته بود (در ان سه هفته هم که نفر سوم نشده).
در این مورد اگه ممکنه توضیح دهید.
------------------------
در مورد نوشتن صحیح outpost هم از شما متشکرم. چون من از outpost زیاد استفاده نکردم (حدود 1 ساعت) نمی دانستم.
با تشکر
داداش اولا كه اينهمه عكساي پر حجم تو صفحه نزار. حداقل لينك بده.با اين اينترنت ذغالي كه توي كشور هست ، بقيه دوستان به زحمت ميافتن.
دوم اينكه : شما يه اشتباه بسيار بزرگ كردي . اومدي و رفتي از صفحات 2 ، 3 و 4 و 5 عكس گرفتي و فكر كردي اونا براي هفته هاي پيش هستن
دوست عزيز ، اينا همشون آمارهاي يك هفته هستش نه آمار هفته هاي متفاوت . يعني براي همين هفته كه گذشت ، از مقام اول ( توي صفحه اول ) تا مقام آخر ( توي صفحه آخر ) براي همين هفته رو ليست ميكنه.
========
خيلي برام جالبه كه طرفداري كمودو با مقام سوم شدن Outpost در تعداد دانلود ، اينقدر مشكل پيدا كردن
يه خبر كوچيك از من شده دغدغه بسياري از دوستان، اصلا فكر نميكردم همچين واكنشي داشته باشه
خيلي هم برام جالبه كه دوستان طرفدار كمودو زير پستهاي همديگه هي تشكر ميزنن ، در صورتي كه اطلاعات پست هاشون همه اشتباهه و منم بهشون جواب ميدم . اما دوستان ميان و هي از همديگه تشكر ميكنن.![]()
Last edited by outpost; 06-02-2011 at 14:59.
جواب مارو ندادی
تست ویروس می زاری یا نه ؟
با سلام
از توضیحات شما ممنون اما اگر این گونه ای هم که شما میگید باشه باز هم outpost سوم نشده.
ما ترفداران کومودو از این که outpost به تعداد زیادی دانلود بشه مشکل نداریم و فقط مشکل بر سر این است که اطلاعات نادرست و نامعتبر به سایر کاربران ندهید.
با تشکر
ببخشيد چه اطلاعات نادرستي دادم !؟
شما طرفداري كمودو ريخيتد اينجا و تاپيك رو پر كرديد از اطلاعات منحرف كننده. نمونه اش خود شما كه رفتي از صفحات 2 و 3 و 4 و .... عكس گرفتي و ميگي اينا اطلاعات هفته پيش هستش !
يا دوستمون santamove مياد و ميگه كه Outpost خيلي وقته كه مجانيه ....!!!
اينهمه اطلاعات غلط داريد توي اين تاپيك ميديد .....
حالا من مثل شما نيستم كه با ديدن دو تا پست تو تاپيك ، سريع گزارش اخطار رد كنم.
اگر همين اطلاعات غلطي كه شما الان توي اين تاپيك گذاشته بوديد رو من در تاپيك كمودو ميزاشتم ، سريع برام اخطار رد ميكرديد كه طرف داره نشر اكاذيب ميكنه و انجمن رو بهم زده !
منتها من سنم خيلي بالاتر از شماست و با اينجور چيزا از كوره در نميرم ، ناسلامتي چندين سال هم مدير انجمن ها ي مختلف تو ي سايتهاي ديگه بودم.
====
تا يادم نرفته : طرفداران كمودو يادشون نره كه بيان و زير پستهاي اشتباه همديگه تشكر بزنن.![]()
با سلام
از زمانی که من در این انجمن عضو شدم تا کنون هرگز چنین کاری را نکردم شما هم تا اطلاع کافی ندارید لطفا پست ندید.
الان در همین مورد که من را زیر سوال بردید مدرک خود را ارائه دهید. در صورتی که شما مدرکی مبتی بر این که من اخطار رد کردم . از شما و تمام دوستان عذر خواهی میکنم و برای همیشه از این انجمن میرم.
اگر هم بخواهم خطای رد کنم اینقدر وجو دارم که بگم من اخطار رد کردم.
* زمانی که جوابی برای گفتن ندارید لطفا تهمت نزنید و بحث را به بیراهه نکشانید.
در مورد اطلاعات غلطی که دادید باید بگم :
من هنوز قانع نشدم که outpost رتبه سوم از cnet است و تمام لینک های را که گذاشتید بنده رفتم اما چیزی در این مورد هم ندیدم.
شما میگید که outpost خیلی قدرتمند است پس چرا در تست ضدویروس ها شرکت نمی کنید که ما هم به قدرت outpost پی ببریم.
لطفا قدرت outpost را برای ما نشان دهید.
در نهایت باید بگم :
شاید شما در انجمن های دیگر مدیر باشید اما چیزی را ثابت نمی کند.
حتی اگر همین جا هم مدیر بودید در صورتی که اشتباه میکردید من همین حرف ها را میزدم.
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 06-02-2011 at 15:33.
قبلا جوابتون رو همراه با لينك و عكس دادم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان که outpost دارند اگر در مباحث تاپیک تست آنتی ویروس ها شرکت کنند، ممنون می شویم. تو لینک زیر بچه ها درخواست داده اند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)