مسعود جان فراموش نکن که نورتن یکی از پرسابقه ترین و بهترین آنتی ویروسهای جهان بوده و حالا هم داره کم کم به جایگاه اصلیش دست پیدا میکنه هر چند سخته ولی ممکنه
تا اون موقعی هم که بخواد کرک بشه نسخه جدید میاد
مسعود جان فراموش نکن که نورتن یکی از پرسابقه ترین و بهترین آنتی ویروسهای جهان بوده و حالا هم داره کم کم به جایگاه اصلیش دست پیدا میکنه هر چند سخته ولی ممکنه
تا اون موقعی هم که بخواد کرک بشه نسخه جدید میاد
سلام.
در راستای تلاشهایی که داشتم برای ساختن یه کرک خوب واسه NIS2008 تونستم اونو تا حدود 3650 روز اکتیو کنم.
عکسی رو که براتون میذارم 40 ساعت بعد از اکتیو شدن گرفته شده.
قبل از اون این برنامه 85 روز مهلت استفاده داشت.باز هم صبر میکنم.اگر مشکلی پیش نیومد در اختیار همه میذارمش.
100 درصد کرکهایی که تا الان معرفی شده همه بعد از یه مدت کوتاه از کار میفتن.به همین خاطر من ریسک نمیکنم و فعلا چیزی برای دانلود نمیذارم.
قبل از این تست من حدودا 23 بار با شکست مواجه شدم.تاالان رکورد بالای 40 ساعت نداشتم.
حالا باید دید چی میشه.
![]()
Batman عزیز کارت درسته.دامه بده ببینم می تونی کاملا کرکش کنی یا نه؟
سلام batman جان ما منتظریم
من فعلا از norton corporate استفاده می کنم شما چی؟
ایول به تو batman
ناامید نشو
batman جان هر چه زود تر بهتر جيگر
اي ول
سلام.
راستش پرسپولیس جان من دیروز بالاخره Patch را ساختم .برای خودم جواب داده و الان مدتیه که بدون مشکل کار میکنه.(حدودا 12 روزه)
حالا میترسم برای شما کار نکنه و ضایع بشم.![]()
با سلام به دوستان
یه سوال داشتم درباره آنتی ویروس symantec Antivirus داشتم تحت شبکه هست
این آنتی ویروس patch های مربوط به کرک کردن نرم افزارهام که تویه سیستمم هست رو پاک میکنه
میخوام کاری کنم که آنتی ویروسه از کار بیوفته اما هر کاری کردم نتونستم آیا راهی هستش که بتونم
برنامه رو از کار بندازم یا خاموشش کنم
در ضمن بگم آنتی ویروس سیستم تحت شبکه هستش و از جایی دیگه هدایت میشه
راستی برنامه رو هم نمیتونم unistall کنم چون پسورد میخواد
سلام بتمن من هر روز سر می زنم به این تاپیک تا ببینم شما پست دادید یا نه
به خدا من خیلی منتظرم اگه ممکنه هز چه زودتر بذارید تا امتحان کنیمراستی کرکی که ساختید بگید واسه چه ورژنی از نورتون هست
خیلی اقایی
![]()
batman جان اين اتفاق ممكنه براي همه بيفته
اصل كار مهمه كه شما انجامش داديد جيگر
حالا آپ كن تا ما هم از كار شما فيض ببريم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)