تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 76 از 2550 اولاول ... 2666727374757677787980861261765761076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

روزبه جان ممنونم از جوابات
    روزبه کیه دیگه ؟
    ای کاش همشو یه جا میذاشتی مارو از خماری در میاوردی !!!
    راستش وقت کم دارم.
    برا سرویس 128 بالای 15.5 من دانلود داشتم بنابراین فکر نکنم مشکل از خط باشه تازه این خطی که ازش استفاده میکنم جدید هستش و سیم کشیش مستقیم از کافو انجام شده ( بدلیل PCM بودن خط قبلی )

منظورم اینه که وقتی من و توحید هر دو از سرویس 512 استفاده میکنیم چه دلیلی داره که تو تست سرعت برا من مثلا 420 کیلو بزنه برا توحید 480 ؟
    خوب تو تست از سیستم شما یک pack ارسال میشه به یک روتی تو هر کجا مه قرار هست تست بشه که به این کار اصطلاحا ping میگیم. حالا علت این فاصله به خیلی چیز ها میتونه بستگی داشته باشه . مثلا از نویز وسایل ارتباطی و بیسیم بگیر تا وضعیت محدوده share شده شما (مثلا فکر کن سرعت شما بین 3-4 نفر تقسیم شده حالا اگه هر 4 تا در حال استفاده باشن سرعت خوب پایین میاد.) و همچنین وضعیت موجود بین مراکز و جایی یا سروری که با اونجا تست ping می کنید.
    سرعت ها هیچ وقت ثابت نیستند. شما باید میانگین بگیرید. و هیچ وقت تست شما با تست دوستتان یکسان نخواهد بود.
    سر این چیز ها اصلا وسواس نداشته باشید که از دست شما کاری بر نمی آید. راحت.
    بیشتر می خوام بدونم این عددی که به عنوان DownStream تو کانفیگ مودم نوشته از کجا اومده ؟ ( میدونم سرعت دانلوده ولی کی ستش کرده ؟ )
    این رو شرکت ست میکنه.
    این یعنی اینکه مثلا دستگاهاش تو اون مرکز جدید تر و به روز تر هستن ؟
    نه ربطی به جدید یا قدیمی نداره. این چیزها نیاز یک شرکت تو ایران هست که کاربران رو کنترل کنند. تا هیشکی از پهنای باند بیشتر نتونه استفاده کنه تا دیگر کاربران هم بتونن از شبکه بهره ببرند.
    عین مثال بابا برقی که میگه هر گر نشه فراموش لامپ اضافی خاموش . بعضی وقتها ممکنه که کل کاربرا تو نت در حال تبادل فایل باشن در این صورت بعضی شهرها اینترنت نخواهد داشت در حد 1 .
    برای تست میتونی از سایتهای تست استفاده کنی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2 - 3 بار امتحان کنی میبینی کم و بیش میشه.به این راحتی.
    مثلا چقدر تو سرعت تفاوت داره ؟
    سرعت یک اسمه . مهم پهنا هست که بهت میدن اوکی ؟
    اینجا همه ی عددا رو بر حسب کیلو بایت گفتی نه بیت آیا این معنیش اینه که اونور دنیا هم با کیلو بایت اندازه میگیرن ؟
    نه خوب بر حسب بیت هست اماچون روند بشه بر حیب بایت گفتم تا قدرت دستتون بیاد که اووووو چقدره ؟ و چیش به شما می رسه؟ اوکی
    مگه الان از فیبر نوری تا مین نمیشه ؟
    میشه اما میخوان خصوصی کنن تا سرمایه دارها هم بیان برا کمک و سود بری.
    این خط و از شرکت چطور استفاده کردی ؟
    آره .
    من میتونم.
    مگه نگفتی شرکت اجازه ی این کارو نمیده ؟
    آره اواخر متوجه شدند و تو کلاینتها محدودیت گذاشتن . مثلا ----- کردن عملیات شیرین دانلود.
    ولی نمی دونستند که آقاشون چطوری میتونه یواشکی محدودیت رو برداره و اصلا هم ندونستند. چون چیزی از شبکه نمیدونند که فقط طوطی واری می دونن این اینجوری میکنه فلان اونجوری .

دلیل نمیشه ها که من می دونم .
    -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-

سوالای قبلی رو هم آوردم اینجا :

لطف کردین.

این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )
    اره همونه . توضیح می خوای بدم ؟
    راستی میشه مسیر دیتا رو از تهران تا خونه ی یوزر بگی ؟ / یعنا دیتا اول کجا میره بعد کجا میره تا برسه به من مشترک ؟ ( اگه ممکنه نوع خطهاش رو هم بگو )
    مثلا : مال یه یوزر تو یه شرکت. یوزر خونش تو ائل گلیه .
    تهران. دیتای تهران - مسیر فیبر نوری - دیتای تبریز - رحیمیان - رجایی - ولیعصر - ائل گلی خیلی خلاصه گفتم. راستش تخصصی تر نمی دونستم.
    شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /

هیچ کدوم ...... نه صبر کن فکر کنم همه شونو میشناسم . به به همشون که ... نه نه یه لحظه . من سومی مشکوکم و اونیکی ها رو هم نمیشناسم .

این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟

نه بزودی حل میشه و بیشتر هم میشه .

برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟
    مودم شما این اطلاعات رو از طریق خط تلفنتون از دستگاههایی که تو مخابرات هست (مثلا DSLAM) که مخفف Digital Subscriber Line Access Multiplexer و از طریق تنظیمات PCI slot و ارسال میشه شناسائی و نشون میده کار سختی نیست . اصلا.
    اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )

آره - فرض کن یک حلقه شرطی هست.

منظورم اینه که شما که الان تو ISP هستین یه شرکن دولتی میاد و یه پهنای گنده ازتون میگیره ( مثلا 4 مگابیت ) اونوقت شما عین من 512 کیلو بیتی به ایشون سرویس میدین ؟ یعنی برای افت سرعت خد جدا نصب نمیکنین ؟
    نه اون فرق میکنه . یه مشترک معمولی نیست که .
    پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم
    بی خیال این آدمهای قابیل صفت.
    در ضمن اون مدیرشون (به اصطلاح) شرکت جدید رو با کل سرمایش ساخته . یه پنجره اون شرکت رو میده به جون کارکنان مظلومش (بعضی هاش) کلی خرج کرده از کار گذاشتن دوربینهای مدار بسته تو سقف و اتاق مخصوص و اتو ماتیک سرور و دم و دستگاهها و ... بگیر تا .... .

پس آشغال بردنشون هم عوض شده . یه چیزی بگم . بهتر برا بازی هم شده برید شرکت رو ببینید چون فکر کنم از نظر زیبایی تو تبریز بهترین شرکت باشه (بخوره تو اون سرشون ) آره برید دروغی قیمت بپرسید و شرکت رو ببینید و موقع خروج تا منزل بخندید (به این که عمرا به همچین شرکتی بیاین) .

اونوقت نتیجه چی میشه ؟
    هیچی عیار میاد دستت.
    راستی ،

یوزر پس مودم میکروتیک چیه ؟
    با هاش کار نکردم.
    اما بک بار برا یک یوزر با192.168.1.1 ست کردم. اوکی شد .
    امتحان کن شاید 192.168.2.1
    در ضمن زیر مودم معمولا مینویسه.
    اگه خیلی لازمه میتونم برا دقیق پیدا کنم.
    چرا شاتل دیگه ماهنامه هاش رو منتشر نمیکنه ؟
    فکر کنم ویژه نامه نداره برای همین . خبرها باید در حدی باشه که بشه چاپ کرد.
    تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟
    نه شرمنده دیگه وقت ندارم.
    یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟
    بزار برات میگم .
    عجله دارم باید برم. فعلا بای.

2. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟
    مسعود جان ولش کن تو رو خدا!
    نه بزودی حل میشه و بیشتر هم میشه .
    یعنی چی بیشتر میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خبر خوشی که منتظرش بودیم در حال ارجاع برای اجرا شدن شد.
    .
    .
    .
    .

وزير ارتباطات : مخابرات از این پس می‌توانند با تلاش‌های صورت گرفته، با قدرت وارد این حوزه شده و ظرف یک سال آینده تا 3-4 میلیون پورت پر سرعت را در اختیار مردم قرار دهند

مخابرات و دولت عزیز متشکریم. به امید بهبود سرعت و هزینه اینترنت.

tohidkh : جان یعنی اینکه ارائه یرویسهای محدود دیگه داره ریسمانش پاره میشه . سرویسهای نامحدود با سرعت بالا و قیمت پایین . در راه هست. (انشاال.. به امید اجرا)

5. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

سلام
    آقا منم از امروز به جمع adsl اي ها پيوستم

اشتراك از همارا گرفتم .... +128 .... ترافيك 2 گيگ .... مودم : SMC .... نحوه ارتباط مودم با كامپيوتر از طريق كابل شبكه
    چند تا سوال داشتم :

1) من هر فايلي رو دانلود ميكنم دانلود ميشه ولي وقتي 100% شد همين جوري ميمونه و تموم نميشه به عبارتي هنگ ميكنه ؟ مشكل كجاست ؟

2) من از طريق چه نرم افزاري مي تونم بفهمم كه چقدر از 2 گيگ رو استفاده كردم و چقدرش مونده ؟

3) سرعت دانلود من بين 6 الي 7 كيلو بايت در ثانيه است اين كه با dialup زياد فرق نداره ؟ من با dialup سرعت دانلودم بين 3 الي 4 بود ..... چي كار كنم ؟

ممنونم .. منتظر جواب هستم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام علیکم.
    خوش اومدین قدمتون روی چشم ما .
    مبارکه.

1) مشکل از اون برنامه ای هست که دانلود میکنین در بعضی از مواقع مشکل از درایور هست که وقتی دیتا قطع میشه مودم دیگر قادر به ادامه ارتباط نیست . معمولا اگه با dap باشه یکبار pause کنید و بعدش play .

2) نرم افزار نمی خواد از خود سایت همارا سیستم بخش کاربران adsl می تونید بفهمید.

3) آره ممکنه که خیلی چیزها مربوط بشه اگر تو تاپیک بگردید پیدا میکنید. اما باز هم من میگم تا وقتتون هدر نره.
    اول همه گوشیهاتونو در بیارین تست کنین. شد که شد نشد که .....
    دوم از ورودی مخابرات یه سیم مستقیم بکشید (نه اینکه از داخل دیوار اومده) شد که شد نشد که ....
    سوم شما حتما با شرکت تماس بگیر تا خطتون از مخابرات تست بشه .
    چهارم ممکنه از پورتتون در مخابرات هم باشه که بازم وقتب زنگ بزنید بچه ها دنبالش رو میگیرن.

بای.

8. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا منم از امروز به جمع adsl اي ها پيوستم
    به جمع ما خوش آمدی

اشتراك از همارا گرفتم .... +128
    کار صحیحی کردی.

من از طريق چه نرم افزاري مي تونم بفهمم كه چقدر از 2 گيگ رو استفاده كردم و چقدرش مونده ؟
    بفرما؛ از اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3) سرعت دانلود من بين 6 الي 7 كيلو بايت در ثانيه است اين كه با dialup زياد فرق نداره ؟ من با dialup سرعت دانلودم بين 3 الي 4 بود ..... چي كار كنم ؟
    چیییی میییییییگییییی؟
    128+ و 6 الی 8 ؟؟؟؟
    حتما خط شما رو روی 64 کانفیگ کردند.
    شما فردا حتما با بخش فنی تماس بگیر و اطلاع بده. چون سرعتت باید بین 50 تا 62 باشه. ( این هم تلفن: 5565335)
    در ضمن فکر میکنم بهترین برنامه برای دانلود، IDM باشه.
    موفق باشی
    Last edited by tohidkh; 27-08-2008 at 23:18.

10. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

سلام و تشكر از دوستان عزيز tohidkh و BIZIMT

والا من خودم هم تعجب كردم ..

من IDM رو نصب كردم و وقتي با اون دانلود رو انجام ميدم سرعت دانلود بين 16 الي 27 تو نوسان و كم و زياد ميشه
    ولي بدون اون و دانلود معمولي توسط IE سرعت بين 6 الي 7 ....

البته لازم به ذكر من تو آذرشهرم ..... شايد تفاوتي بين سرعت تبريز و شهرستان ها هست ؟ يا نه فرقي ندارن ؟
    يا شايد تنظيمات خاصي رو بايد انجام بدم تو IE ؟
    و من از كجا بدونم كه رو 64 کانفیگ كردن من رو يا 128 ؟ تو سايت همارا كه ننوشته ... ؟؟؟؟
    Last edited by vahid_203; 28-08-2008 at 00:09.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

یکی هم به ما بگه چه خبره
    این سرعت زیاد صبانت ؟
    این قضیه وزیر ازتباط ؟
    ایا میشه از مخابراط مستقیم adsl گرفت یا یدونه بورت گرفت ؟

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اصلا خبر های این چند رو و بگین ؟
    من یه مدت نبودم
    قضیه این اپگرید چیه ؟
    قضیه این همه سئوال جواب چیه ؟(20 سئوالی هست )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من IDM رو نصب كردم و وقتي با اون دانلود رو انجام ميدم سرعت دانلود بين 16 الي 27 تو نوسان و كم و زياد ميشه
    ولي بدون اون و دانلود معمولي توسط IE سرعت بين 6 الي 7 ....
    سرعتی که با IDM میگیرید درسته. چون IDM ، تمام پهنای باند رو اشغال میکنه. ولی مرورگرا هنگام دانلود، مقداری از فضای باند رو برای باز کردن صفحات وب نگه میدارند.

البته لازم به ذكر من تو آذرشهرم ..... شايد تفاوتي بين سرعت تبريز و شهرستان ها هست ؟ يا نه فرقي ندارن ؟
    نمیدونم؛ شما با شماره ای که دادم تماس بگیر (با کد 0411) مشکلت رومطرح کن. (همچنین بگو که نوسان خیلی داری)
    من از كجا بدونم كه رو 64 کانفیگ كردن من رو يا 128 ؟ تو سايت همارا كه ننوشته ... ؟؟؟؟
    به سایت زیر مراجعه کن؛ و یه تست بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی هم به ما بگه چه خبره این سرعت زیاد صبانت ؟
    هیچی بابا! صبانت داره میترکونه
    این قضیه وزیر ازتباط ؟
    ایا میشه از مخابراط مستقیم adsl گرفت یا یدونه بورت گرفت ؟
    قراره به زودی سرعت ها رو افزایش و قیمت ها رو کاهش بدن.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •