عجله دارم باید برم. فعلا بای.روزبه جان ممنونم از جوابات
روزبه کیه دیگه ؟
ای کاش همشو یه جا میذاشتی مارو از خماری در میاوردی!!!
راستش وقت کم دارم.
برا سرویس 128 بالای 15.5 من دانلود داشتم بنابراین فکر نکنم مشکل از خط باشه تازه این خطی که ازش استفاده میکنم جدید هستش و سیم کشیش مستقیم از کافو انجام شده ( بدلیل PCM بودن خط قبلی )
منظورم اینه که وقتی من و توحید هر دو از سرویس 512 استفاده میکنیم چه دلیلی داره که تو تست سرعت برا من مثلا 420 کیلو بزنه برا توحید 480 ؟
خوب تو تست از سیستم شما یک pack ارسال میشه به یک روتی تو هر کجا مه قرار هست تست بشه که به این کار اصطلاحا ping میگیم. حالا علت این فاصله به خیلی چیز ها میتونه بستگی داشته باشه . مثلا از نویز وسایل ارتباطی و بیسیم بگیر تا وضعیت محدوده share شده شما (مثلا فکر کن سرعت شما بین 3-4 نفر تقسیم شده حالا اگه هر 4 تا در حال استفاده باشن سرعت خوب پایین میاد.) و همچنین وضعیت موجود بین مراکز و جایی یا سروری که با اونجا تست ping می کنید.
سرعت ها هیچ وقت ثابت نیستند. شما باید میانگین بگیرید. و هیچ وقت تست شما با تست دوستتان یکسان نخواهد بود.
سر این چیز ها اصلا وسواس نداشته باشید که از دست شما کاری بر نمی آید. راحت.
بیشتر می خوام بدونم این عددی که به عنوان DownStream تو کانفیگ مودم نوشته از کجا اومده ؟ ( میدونم سرعت دانلوده ولی کی ستش کرده ؟ )
این رو شرکت ست میکنه.
این یعنی اینکه مثلا دستگاهاش تو اون مرکز جدید تر و به روز تر هستن ؟
نه ربطی به جدید یا قدیمی نداره. این چیزها نیاز یک شرکت تو ایران هست که کاربران رو کنترل کنند. تا هیشکی از پهنای باند بیشتر نتونه استفاده کنه تا دیگر کاربران هم بتونن از شبکه بهره ببرند.
عین مثال بابا برقی که میگه هر گر نشه فراموش لامپ اضافی خاموش . بعضی وقتها ممکنه که کل کاربرا تو نت در حال تبادل فایل باشن در این صورت بعضی شهرها اینترنت نخواهد داشت در حد 1 .
برای تست میتونی از سایتهای تست استفاده کنی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - 3 بار امتحان کنی میبینی کم و بیش میشه.به این راحتی.
مثلا چقدر تو سرعت تفاوت داره ؟
سرعت یک اسمه . مهم پهنا هست که بهت میدن اوکی ؟
اینجا همه ی عددا رو بر حسب کیلو بایت گفتی نه بیت آیا این معنیش اینه که اونور دنیا هم با کیلو بایت اندازه میگیرن ؟
نه خوب بر حسب بیت هست اماچون روند بشه بر حیب بایت گفتم تا قدرت دستتون بیاد که اووووو چقدره ؟ و چیش به شما می رسه؟ اوکی
مگه الان از فیبر نوری تا مین نمیشه ؟
میشه اما میخوان خصوصی کنن تا سرمایه دارها هم بیان برا کمک و سود بری.
این خط و از شرکت چطور استفاده کردی ؟
آره .
من میتونم.
مگه نگفتی شرکت اجازه ی این کارو نمیده ؟
آره اواخر متوجه شدند و تو کلاینتها محدودیت گذاشتن . مثلا ----- کردن عملیات شیرین دانلود.
ولی نمی دونستند که آقاشون چطوری میتونه یواشکی محدودیت رو برداره و اصلا هم ندونستند. چون چیزی از شبکه نمیدونند که فقط طوطی واری می دونن این اینجوری میکنه فلان اونجوری .
دلیل نمیشه ها که من می دونم .
-=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=- -=-
سوالای قبلی رو هم آوردم اینجا :
لطف کردین.
این " لیز " دیگه چیه ؟ ( نکنه منظور همون Leased Line هست ؟ )
اره همونه . توضیح می خوای بدم ؟
راستی میشه مسیر دیتا رو از تهران تا خونه ی یوزر بگی ؟ / یعنا دیتا اول کجا میره بعد کجا میره تا برسه به من مشترک ؟ ( اگه ممکنه نوع خطهاش رو هم بگو )
مثلا : مال یه یوزر تو یه شرکت. یوزر خونش تو ائل گلیه .
تهران. دیتای تهران - مسیر فیبر نوری - دیتای تبریز - رحیمیان - رجایی - ولیعصر - ائل گلیخیلی خلاصه گفتم. راستش تخصصی تر نمی دونستم.
شما کدوم یک از اینا رو میشناسی ؟ / آقایان شهرام جواهریان / جلیل زاده / آرش ماهوتی /
هیچ کدوم ......نه صبر کن فکر کنم همه شونو میشناسم . به به همشون که ...
نه نه یه لحظه . من سومی مشکوکم و اونیکی ها رو هم نمیشناسم .
این باگی که تو نرم افزار هست قرار نیست رفع بشه ؟ / یعنی من ت ابد میتونم بجای 4 ساعت 40 ساعت دانلود کنم و کردیتم صفر بشه ؟ / شما دقیق در مورد این باگ نرم افزار میدونی ؟
نه بزودی حل میشه و بیشتر هم میشه .
برا 512 این عددا ست شده / می خوام بدونم اینا رو چطوری رو مودم من ست کردن من که مودم رو جایی نبردم ؟
مودم شما این اطلاعات رو از طریق خط تلفنتون از دستگاههایی که تو مخابرات هست (مثلا DSLAM) که مخفف Digital Subscriber Line Access Multiplexer و از طریق تنظیمات PCI slot و ارسال میشه شناسائی و نشون میده کار سختی نیست . اصلا.
اینی که نوشته 484 یعنی من نمیتونم با همین سرویس فعلی داون استریم 485 داشته باشم ؟ ( سرعت دانلود من الزاما کوچکتر مساویه این عدده ؟ )
آره - فرض کن یک حلقه شرطی هست.
منظورم اینه که شما که الان تو ISP هستین یه شرکن دولتی میاد و یه پهنای گنده ازتون میگیره ( مثلا 4 مگابیت ) اونوقت شما عین من 512 کیلو بیتی به ایشون سرویس میدین ؟ یعنی برای افت سرعت خد جدا نصب نمیکنین ؟
نه اون فرق میکنه . یه مشترک معمولی نیست که .
پس از فردا میرم آدرس جدید ماکس نت با نگهبان صحبت میکنم بجاش من نگهبانی بدم و کاغذا رو جمع کنم
بی خیال این آدمهای قابیل صفت.
در ضمن اون مدیرشون(به اصطلاح) شرکت جدید رو با کل سرمایش ساخته . یه پنجره اون شرکت رو میده به جون کارکنان مظلومش (بعضی هاش) کلی خرج کرده از کار گذاشتن دوربینهای مدار بسته تو سقف و اتاق مخصوص و اتو ماتیک سرور و دم و دستگاهها و ... بگیر تا ....
.
پس آشغال بردنشون هم عوض شده . یه چیزی بگم . بهتر برا بازی هم شده برید شرکت رو ببینید چون فکر کنم از نظر زیبایی تو تبریز بهترین شرکت باشه (بخوره تو اون سرشون) آره برید دروغی قیمت بپرسید و شرکت رو ببینید و موقع خروج تا منزل بخندید (به این که عمرا به همچین شرکتی بیاین)
.
اونوقت نتیجه چی میشه ؟
هیچی عیار میاد دستت.
راستی ،
یوزر پس مودم میکروتیک چیه ؟
با هاش کار نکردم.
اما بک بار برا یک یوزر با192.168.1.1 ست کردم. اوکی شد .
امتحان کن شاید 192.168.2.1
در ضمن زیر مودم معمولا مینویسه.
اگه خیلی لازمه میتونم برا دقیق پیدا کنم.
چرا شاتل دیگه ماهنامه هاش رو منتشر نمیکنه ؟
فکر کنم ویژه نامه نداره برای همین . خبرها باید در حدی باشه که بشه چاپ کرد.
تازگیا با AM602 کار کردی ؟ / آپگریدش چی ؟
نه شرمنده دیگه وقت ندارم.
یوزرای ویژه ( که اکثرا ادارات کله گنده هستن با اینترنت مگابیتی ) کدومشون از شاتل و کدومشون از همارا و کدومشون از ماکس سرویس میگیرن ؟
بزار برات میگم .